• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu arkadaşım

bende söyledim ama kız aşık olmuş oğlana tip te yok oğlanda
Tip önemli değilde, çocuğun sevgilisi varmış, hoş bir durum değil. Her hoşlandığımız bizim olacak diye bir kural yok, ilgi duymuş olabilir bu durum yasakta değil, ayıpta ama ayartmaya çalışmak hem etik değil hemde dönüp dolaşır seni bulur.
Nesnel birşeyden örnek vereyim, Okyanus kenarında villada yaşamak istiyorum ama yaşayamam bak seviyorum istiyorum ama benim olmayacağını biliyorum.

Tip önemli değilde, çocuğun sevgilisi varmış, hoş bir durum değil. Her hoşlandığımız bizim olacak diye bir kural yok, ilgi duymuş olabilir bu durum yasakta değil, ayıpta ama ayartmaya çalışmak hem etik değil hemde dönüp dolaşır seni bulur.
Nesnel birşeyden örnek vereyim, Okyanus kenarında villada yaşamak istiyorum ama yaşayamam bak seviyorum istiyorum ama benim olmayacağını biliyorum.
haklısın canım ama anlatamadım kıza bir türlü

kz ilk defa aşık olmuş birine

Oda sevgilisi olan birine mi denk gelmiş

Uçuk olcak ama evli olsaydı aynı devam mı edecek arkadaşın ?

Sevgilisi var uzak dur demen lazım ama gelmiş nasıl aklını çeler vs konu açıp destek oluyorsun

kz ilk defa aşık olmuş birine

Sevgilisi var uzak dur demen lazım ama gelmiş nasıl aklını çeler vs konu açıp destek oluyorsun

ben uyarımı yaptım gerisi ona kalmış

Baksın dursun isterse gelsin tanışmak istesin hoşlandım desin ne fark eder.
Arkadaşın, kız arkadaşına benden selam söyle cicim desin göndersin.
Böyle şeylerle karıştırmayın kafanızı. Kafa karışacak bir şey yok yani olay net. Adamın sevgilisi var.

arkadaşlar yazdıklarınıza cevap vermeyeceğim çnkü konunun benle alakası yok yoruluyorum cevaplamakla hasta halimle.cevaplarınızı tek tek arkadaşıma okutuyorum. cevap vermediğim için yanlış anlamayın

Bizden sevgilisi olan birinin aklini nasil.karistiririm diye fikir isteyen kiz .
Beliki bakislarada.okadar sacma anlam yuklenmis..

Ayip ama yaa , sevgilisi var donup bakma oglana o istedigi kadar baksin..
:KK62:

Bu gün sevgilisi varken arkadaşına bakan, yarın arkadaşınlayken yine bir başkasına bakar arkadaşına böyle söyle...

Oğlan :KK53: bakiyorsa eğer is bitmiş zaten. Nasıl olsa arkadaşın da aşık olmuş bir şekilde tanışırlar, konuşurlar. Hiç bakmiyorsa arkadaşın tek taraflı ilgi duyuyorsa, biraz zor. Bu durumda arkadaşlık kurma yoluna gidebilir ilk etapta, sınıf arkadaşı zaten, pek de zor olmasa gerek. Devami faceden ekleme, mesajlasma, numara alma, sevgilisi de pek açık göz değilse elde eder gibime geliyor. Insallah da başarır. Bunları neden yazdım diye sorarsan eğer, arkadaş sevgilisini aldatip, başka bir kızla birlikte olabilecek karakterdeyse eğer kız en başından anlasın diye. O karaktersizlerden yıllar sonra ayrılması daha acı. Sizin kız arkadaşınızı elestiremicem, belki kizicak kızlar bana " asıl aklını karıştıran o, neden oğlan suçlu " tarzında ama sevdiyse gönül ferman dinlemez. Yani hersey oğlanın karakterine kalmış.

Back
X