• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu arkadaşım

bende söyledim ama kız aşık olmuş oğlana tip te yok oğlanda

Tipte yok derken? Yani tip olsa size normal gelecek yakisikli asik olsun mu diyeceksiniz hanimla lutfen artik bu konun fake olduguna inanmak istiyorum gercekten baska turlu mantikli gelmiyor bu gun sevgilisi varken arkadasiniza bakan adam yarin arkadasinizlayken ne haltlar karstrcak bu hicmi akliniza gelmez sizin sonra gelip burda arkadasim aldatildi diye konu acarsiniz

Tipte yok derken? Yani tip olsa size normal gelecek yakisikli asik olsun mu diyeceksiniz hanimla lutfen artik bu konun fake olduguna inanmak istiyorum gercekten baska turlu mantikli gelmiyor bu gun sevgilisi varken arkadasiniza bakan adam yarin arkadasinizlayken ne haltlar karstrcak bu hicmi akliniza gelmez sizin sonra gelip burda arkadasim aldatildi diye konu acarsiniz
elifksk gepgercek bi uye :KK53:

Bence kız oğlanın aklını karıştırmak istiyor..Bakışmalar tesadüfi de olabilir.
Anlam yüklemek çok gereksiz.Bu konu da ne bileyim 14-15 yaşında çocuklar gibisiniz.

Yaw bir gidin Allah aşkına.
Adam napıyorsa yapsın, sevgilisi varsa o adama ba-kıl-maz!
Terslenir!

bence baskasina sormaniza hic gerek yok..aferin size dogru yoldasiniz az kalmis, ha gayret olacak bu is:KK14:

ya siz saka misiniz? hadi o cocuk serefsizin teki ki sevgilisi varken baskasiyla flortlesmeye calisiyir(tabii anlsdiginiz dogru ise) arkadasina ne oluyor? nasil yakistiriyor kendine bunu? bugun sevgilisini arkadasinla aldatir yarin da arkadasini baskasi icin aldatir.nasil bu kadar kor oluyorsunuz.ask denen sey bu kadar basit degil, olmamali..yazik inan ki yazik..:KK43:

Çocuğun kafası karışık arkadaşına baktığı için,arkadaşında daha fazla nasıl karıştırırım diyor yani nasıl ayartıp egomu tatmin ederim dogrumu anladım ? Böyle kızları saçından tutup duvara yapıştırasım geliyo bu yaşta böyle gelecektede elalemin kocayı ayartır arkadaşın neyse daha fazla yazmıcam küfür edipte ceza almayım siteden !!!

Onu bunu bilmem de, bu bakışmalardan bir sonuç çıkmıyor kızlar kendi kendilerine hayaller kurduklarıyla kalıyorlar

ayyy böyle bi fettan çıkar da benimkini de ayartmaya çalışır diye korkuyorum valla etik olun biraz be, aklını karıştırmakmış liseli alert.

Bu ne ya. Boyle de konu mu olurmus. Vay arkadas, insanlarda hic utanma kalmamis. Onu birak, iki bakis yuzunden neler neler kuruyorlar kafalarinda. Hayran kaldim hayal gucunuze.

Bakar bakmaktan ne olmuş yani aşık diye ümitlenmeye ne gerek var
bırak baksın dursun niyeti olsa gelir söyler :KK14:

Back
X