- 11 Kasım 2016
- 273
- 190
- 103
- Konu Sahibi SevgiVeOnur
-
Kızlık zarı: Kaniyorum öyleyse varım!!!
Aman ha hasar verirler falan inanan olur şşşZarları kontrol edin şimdi burada kınadınız başınıza iş gelmiştir hahaha
Şimdi var mı yok muboş işler bunlar kızlar.aklınıza soğan zarından başka zar takmayın
Ne diyim bilemedim baksana kızlık zarı yok diyen uzmanlar burada bana laf düşmez sen o raporu yırt at canımvallahı raporuma baktım ıslemın adını ordan gordum zaten
ama raporda kac cm acıklık kac dıkıs gıbı cok ozel bılgıler yazdıgındanresmını paylasmadım yoksa ceker paylasırdım bayagı ıslak ımzalı muhurlu paşalar gıbı damgalı saatlı tarıhlı catır catır rapor yanı
Adı üstünde muhafaza ediyorlar işteArkadaşlar birbirimizin inançlarına saygı duyalım lütfen. Kimi zara inanır kimi inanmaz. Sonuçta herkesin tuttuğu kendine. Yok yanlış oldu öyle değildi, herkesin inancı kendine. Konuda dalga geçenler olmuş çok üzücü. Yıl olmuş 2020 hala inançlara saygı duymayı öğrenemedik.
Sonuçta zarın varlığına inanmayan zarist arkadaşlarım da var benim. Zarı kapatan, muhafazakar arkadaşlarım da var. Lütfen biraz saygı!
Zara inanmıyorlar ama bir güç var diyorlar işte. Zarist bunlar. Allam sen inancımızı koru.
Zaten saygı olsa toplum bu hale gelmezdi erkeklerde böyle bişey yok istediğiyle ilişkiye girer anlaşılmaz kadına gelince AA bakire değilArkadaşlar birbirimizin inançlarına saygı duyalım lütfen. Kimi zara inanır kimi inanmaz. Sonuçta herkesin tuttuğu kendine. Yok yanlış oldu öyle değildi, herkesin inancı kendine. Konuda dalga geçenler olmuş çok üzücü. Yıl olmuş 2020 hala inançlara saygı duymayı öğrenemedik.
Sonuçta zarın varlığına inanmayan zarist arkadaşlarım da var benim. Zarı kapatan, muhafazakar arkadaşlarım da var. Lütfen biraz saygı!
Adı üstünde muhafaza ediyorlar işte
Ama zar yok yok zar değil o doku yapı yine yanlış kullanmışsın
Ay öldürdün beni gece geceeeeeArkadaşlar birbirimizin inançlarına saygı duyalım lütfen. Kimi zara inanır kimi inanmaz. Sonuçta herkesin tuttuğu kendine. Yok yanlış oldu öyle değildi, herkesin inancı kendine. Konuda dalga geçenler olmuş çok üzücü. Yıl olmuş 2020 hala inançlara saygı duymayı öğrenemedik.
Benim bomba da ayrılınca patladı aynı sizin gibiHayır ben bakire değildim evlenirken, adam ayrılınca bombanın pimini çekti gitti. Ailem ama hiç oralı olmadı
Dalga malzemesi etmeni hiç yakıştıramadım
Evet herhalde beş kere falan gönderildi bu video konunun başından beri.
Belki daha paylaşılmıştır öyleyse affola.fakat lutfen şu videoyu izleyin izlemediyseniz.kizlik zarı diye bı şey yoktur ortada yirtilcak ve geri dikilecek bı zar yoktur.hymen vardır ve kanayan odur.kaniyorsa da 1-2 damla anca kanar.kisi hiç mastürbasyon bile yapmamış olmasına rağmen ilk cinsel ilişkiye girdiğinde kanama olmaması gayet görülür bı durumdur.bildigimiz yanlış bilgileri duzeltelim.anlatan kişi doktor ve çok güzel anlatiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?