Konu arkadaşımın bekareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Belki daha paylaşılmıştır öyleyse affola.fakat lutfen şu videoyu izleyin izlemediyseniz.kizlik zarı diye bı şey yoktur ortada yirtilcak ve geri dikilecek bı zar yoktur.hymen vardır ve kanayan odur.kaniyorsa da 1-2 damla anca kanar.kisi hiç mastürbasyon bile yapmamış olmasına rağmen ilk cinsel ilişkiye girdiğinde kanama olmaması gayet görülür bı durumdur.bildigimiz yanlış bilgileri duzeltelim.anlatan kişi doktor ve çok güzel anlatiyor

Arkadaşlar birbirimizin inançlarına saygı duyalım lütfen. Kimi zara inanır kimi inanmaz. Sonuçta herkesin tuttuğu kendine. Yok yanlış oldu öyle değildi, herkesin inancı kendine. Konuda dalga geçenler olmuş çok üzücü. Yıl olmuş 2020 hala inançlara saygı duymayı öğrenemedik.

Sonuçta zarın varlığına inanmayan zarist arkadaşlarım da var benim. Zarı kapatan, muhafazakar arkadaşlarım da var. Lütfen biraz saygı!

Çok eğlenceli bir anlatımla izah ediyor doktor hanım.

Ne zaman bitecek bu bakire bakir tantanası

Ne diyim bilemedim baksana kızlık zarı yok diyen uzmanlar burada bana laf düşmez sen o raporu yırt at canım

Adı üstünde muhafaza ediyorlar işte
Ama zar yok yok zar değil o doku yapı yine yanlış kullanmışsın

Zaten saygı olsa toplum bu hale gelmezdi erkeklerde böyle bişey yok istediğiyle ilişkiye girer anlaşılmaz kadına gelince AA bakire değil

Ay öldürdün beni gece geceeeee

Evet herhalde beş kere falan gönderildi bu video konunun başından beri.

Zar derken tül perde gibi bir şey hayal etmiyor kimse zannımca. Zaten konuşulan şey hymen. Kanama olmaması da normal, kanama olması da.

Konunun başında direkt "zar yok yea" diye lafa girilince kavram kargaşası başladı. Hymenin varoluşuna temelden bir red yükseldi

Ay aman bana ne, kendisiyle yolumuzu ayırdık zaten, üstüne tavuk boğazlamış gibi kanama ama sıfır acı sıfır rahatsızlık oldu (ki bu başlıkta öğrendim bu da olamazmış, ben nasıl becerdiysem artık).

Sadece tek bir sorum var ama hala onun yanıtını alamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…