Konu arkadaşımın bekareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevdiğim tatlıya benzetmeyeydin eyiydi.

Ya doktorların kendisi rapor haline falan gwtıremıyor aslında yapması da yasak diye biliyoeum
Eşim yapıyor, videoyu onun yanında açtım. O kim ya ne diyor öyleyse biz neyin muayenesini yapıyoruz dedi. :)

Meseleyi saptırmayın rica ediyorum. Kanıt olarak koyduğunuz video konuya baştan niteliksiz bi şekilde giriyor. Ben de bunun tartışmaya temel alınabilecek yeterlilikte olmadığını düşündüğüm için 13 dakikamı harcayıp izlemek istemedim. Orada akla ilk gelen biçimde bir zar yok evet, ama cinsel ilişkiyle değişime uğrayan bir yapı var. Bir müddet sonrasına kadar yapılacak muayenede durum tespit edilebiliyor.

Seçtiğin tatlıyla, evlenmeden önce ilişkiye girenlere bi gönderme mi yaptın sen diye konuyu çekip iyice moh edem mi?
Canım sıkılıyo çünkü.

Ablacım, güzel ablacım bak o bebek o bahsettiğim yapı o haldeyken çıkmıyor zaten. Çünkü bebeğin önce oraya girmesi lazım. Giremiyor bebek ablacım. Bak kolum kadar kalın kitapta tek tek görselleri gördüm abla ben. Böyle tane tane yazılar vardı altında. Yazarı bilim insanları idi. Anatomi kitapları idi. Karı koca ilişkisinden bağımsız kadın anatomisi anlatılıyor idi. Muhtemelen yazarı becerikli bir pipili idi. Konunun beceri ile alakası yok idi. Doğuştan idi o durum. Hatta o okuduğum kitapta çok nadir de olsa tamamen kapalı olduğu vakaların görüldüğü yazıyor idi. Cerrahi müdahale gerekiyor idi. Konu seks değil idi.

Bu videoyu ucuncu kere falan paylaşıyorum bu konuda
İzle lutfen , Banu hanim cok degerli ve başarılı bir doktordur, arastirabilirsin kendisini
Ozellikle 5.dakikadan itibaren göstererek anlatiyor

Siz benim mesajımı okuduğunuza emin misiniz?
Videoyu izledim.
Siz bu videodan "hymen-kızlık zarı yoktur" anlamını mı çıkarıyorsunuz?
Yoksa hymen - kızlık zarı sanıldığı gibi zarımsı bir yapı değil, vajina etrafındaki bir oluşum" anlamını mı? Zira ben de aynı şeyi söyledim?

"Kızlık zarı- hymen diye bir şey yoktur" ise iddianız, sizin gönderdiğiniz videoda bile hymenin vajina etrafındaki bir doku olduğu anlatılıyor??

Eğer açık net şekilde hymen diye bir şey yoktur diyorsanız (ki terim bakımından hymen=kızlık zarı malumunuz) daha bir şey demeyeceğim.

Uluslar arası terimler ne zaman Türkçe oldu

Yahu elbette konu seks degil
Tonla insan sormus ya neden kaniyor diye , onu yazdim bende kanamasinin sebebi pipilinin beceriksizligi diye

Sesli güldüm... Hi hi hi hala gülüom ve bu nadide ortamı bırakıp uyumaya gidiyorum.

Halka tatlısı kızlık zarı dolar.... Kafam şu an bi milyon...

Tatlida kaldı aklım. Konsantre olamadım.

Arkadaşınız böyle düşünen bir adamı nasıl sevebiliyor. Adam öğrenince su olur bu olur diyecek kadar tanıyor. Eğer böyle bir durumu varsa onu her haliyle kabullenecek bir es olmalı hayatında.

Not: bende bakire değildim ama ilk iliskimde kanamam olmamıştı zarım esnekmiş gayet kandirabilirdim eşimi ki bu kandirmak oluyor, doğruyu söylemeyi tercih ettim.

Sesli güldüm... Hi hi hi hala gülüom ve bu nadide ortamı bırakıp uyumaya gidiyorum.

Halka tatlısı kızlık zarı dolar.... Kafam şu an bi milyon...
bence bu konu kk da forumların basına sabıtlenmelı

Dil olarak söylemesi yasak değil

Valla okudugumu anlamamisim demek ki , cunku kizlik zari vardir dedin diye anladim ve çok sıkıldım bu mevzudan , daha da birsey yazmayacagim , kim neye inanmak istiyorsa ona inansin , hayatim boyunca umurumda bile olmayan bir mevzu icin bu kadar vakit tukettigime inanamiyorum gercekten

bence bu konu kk da forumların basına sabıtlenmelı
Halka tatlısı satanlar iflas eder mazallah. Bırak yemeyi gözüm görmesin moduna girdim şu an...

Ahımı aldın Idrakyollariiltihabi bir de o kadar ameliyat geçirip şurada kendini aklayamayan hanım kardeşim seninde mağduriyetini unutmuçem...

Herşey doların yüzünden oldu... Lanet olası zenciler

Dil olarak söylemesi yasak değil
Hayır tatlım rapor düzenliyorlar. Cinsel muayene hukuki dayanağı olan bir muayene. Hatta kanun metnini de paylaşayım.
“Cinsel organlar veya anüs bölgesinde yapılan muayene de iç beden muayenesi sayılır (75/4). Bu işlemlere, Cumhuriyet savcısı veya mağdurun istemiyle hâkim veya mahkeme tarafından karar verilir.”

Hakim kararı gerekiyor yalnızca.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…