- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
- Konu Sahibi SevgiVeOnur
-
Sevdiğim tatlıya benzetmeyeydin eyiydi.Eki Görüntüle 2680192
Tamam insanlık görevi olarak tane tane anlatıyorum şimdi. Hymen, doku, kızlık zarı, şukufe, Mahmut adının ne olduğu mühim değil. O lanet şey şu yukarıdaki tatlıya benziyor. Ortası açık. Çünkü ortası açık olmasa regl kanı nereden gelecek değil mi? Bu arada hayır oradan işemiyoruz. Işemek için başka delik var.
Neyse bu ortasında açıklık olan ve yukarıdaki tatlıya benzeyen yapının asli görevi pipiyi def etmek değil. O yapı doğuştan var olan, nadiren görülse de bazılarında da doğuştan var olmayan bir yapı ve var olmasının sebebi yineliyorum pipi düşmanlığı değil. Buraya kadar anladık bence.
Şimdi bu yapının tıpkı vajina şeklinde olduğu gibi bazı farklı modelleri mevcut. Evet evet herkesin vajinası da aynı değil. Neyse konuyu dağıtmayalım. Mesela daha sert ve kapalı bir şekli olabilir ve ilişkide acıya sebep olabilir. Cerrahi müdahale gerekebilir. Pipilinin becerisi ve mutluluğu ile alakasız bir şekilde doğuştan o yapı sert, neredeyse kapalı olabilir. Bunun dışında o yapı "esnek" diye tabir edilen şekilde de olabilir. Hiçbir şekilde kanamayacak ölçüde esnek olması mümkündür. Bu da doğuştandır. O pipiliye söyleyin konunun onunla alakası yok. Çok becerikli olduğu için kanamamış değildir.
Bununla birlikte orta halli yapı da olabilir. Ortanca çocuk gibi. Kanayabilir de kanamayabilir de. Bu noktada pipiliye iş düşebilir bak. Şımarsın hakkıdır. Anatomi kitaplarından hatırladığım görseller zihnimde dönüyor şu an. Sanırım 4 farklı şekli vardı bu yapının. Bakmaya üşendim şimdi. Bilmeniz gereken kadarını yazdım zaten.
Eyyorlamam bu kadar. Ben artık zarıma nazike diyeceğim.
Eşim yapıyor, videoyu onun yanında açtım. O kim ya ne diyor öyleyse biz neyin muayenesini yapıyoruz dedi. :)Ya doktorların kendisi rapor haline falan gwtıremıyor aslında yapması da yasak diye biliyoeum
Meseleyi saptırmayın rica ediyorum. Kanıt olarak koyduğunuz video konuya baştan niteliksiz bi şekilde giriyor. Ben de bunun tartışmaya temel alınabilecek yeterlilikte olmadığını düşündüğüm için 13 dakikamı harcayıp izlemek istemedim. Orada akla ilk gelen biçimde bir zar yok evet, ama cinsel ilişkiyle değişime uğrayan bir yapı var. Bir müddet sonrasına kadar yapılacak muayenede durum tespit edilebiliyor.Valla su konu beni inanipmaz sasirtti , guvendigim kk kadinlarina kar yağdı
Bir avukat olarak siz bile videonun devamini seyretmeyip acaba adli tip neden bunu yapiyor diye izlemediyseniz , sizin kadar egitimli olmayan kadinlar ne yapsin?
Yani evet doktorlar kizlik zari var demeli cunku ulke sizin gibi dusunen kadinlarla dolu maalesef , biraz bakis acisini gelistirip sadece merak bile etseydiniz dunya kadinlar icin bambaska bir yer olurdu
Ve elbette herkes istedigine inanmakta serbesttir , ben hayatim boyunca bilime inanmayi tercih ettim yine bir bilim insanina inanacagim
Belki 50 yil sonra bu doktorlar cogalacak ve dunya bambaska olacak kadınlar icin
Alıştı ısındım diyor. O da bir nevi kendini avutma benceHani adami cok seviyordu. Simdi zorla mi? Karar verin
Eki Görüntüle 2680192
Tamam insanlık görevi olarak tane tane anlatıyorum şimdi. Hymen, doku, kızlık zarı, şukufe, Mahmut adının ne olduğu mühim değil. O lanet şey şu yukarıdaki tatlıya benziyor. Ortası açık. Çünkü ortası açık olmasa regl kanı nereden gelecek değil mi? Bu arada hayır oradan işemiyoruz. Işemek için başka delik var.
Neyse bu ortasında açıklık olan ve yukarıdaki tatlıya benzeyen yapının asli görevi pipiyi def etmek değil. O yapı doğuştan var olan, nadiren görülse de bazılarında da doğuştan var olmayan bir yapı ve var olmasının sebebi yineliyorum pipi düşmanlığı değil. Buraya kadar anladık bence.
Şimdi bu yapının tıpkı vajina şeklinde olduğu gibi bazı farklı modelleri mevcut. Evet evet herkesin vajinası da aynı değil. Neyse konuyu dağıtmayalım. Mesela daha sert ve kapalı bir şekli olabilir ve ilişkide acıya sebep olabilir. Cerrahi müdahale gerekebilir. Pipilinin becerisi ve mutluluğu ile alakasız bir şekilde doğuştan o yapı sert, neredeyse kapalı olabilir. Bunun dışında o yapı "esnek" diye tabir edilen şekilde de olabilir. Hiçbir şekilde kanamayacak ölçüde esnek olması mümkündür. Bu da doğuştandır. O pipiliye söyleyin konunun onunla alakası yok. Çok becerikli olduğu için kanamamış değildir.
Bununla birlikte orta halli yapı da olabilir. Ortanca çocuk gibi. Kanayabilir de kanamayabilir de. Bu noktada pipiliye iş düşebilir bak. Şımarsın hakkıdır. Anatomi kitaplarından hatırladığım görseller zihnimde dönüyor şu an. Sanırım 4 farklı şekli vardı bu yapının. Bakmaya üşendim şimdi. Bilmeniz gereken kadarını yazdım zaten.
Bence esas onemli detayi atlamissi
Koca bir bebek cikan seyden iceriye bebegin onda biri kadar sey girerken kanamasinin sebebi o pipilinin beceriksizligi , beraber oldugu kadını tatmin edemedigi icin kanamaya sebep oluyor , on sevismeyi bilmedigi icin vs vs
Bu videoyu ucuncu kere falan paylaşıyorum bu konuda
İzle lutfen , Banu hanim cok degerli ve başarılı bir doktordur, arastirabilirsin kendisini
Ozellikle 5.dakikadan itibaren göstererek anlatiyor
Uluslar arası terimler ne zaman Türkçe olduYanlış yazdığınız şeyin doğrusu "hymenoplasty"; Türkçesi de "himenoplasti".
Televizyona television demediğinizi varsayıyorum tabii.
Böyle detaylara takılacağınıza bizden ne beklediğinizi açıkça yazsanız artık. Hani konu sizin, yardıma ihtiyacı olan sizin arkadaşınız ya o bakımdan
Yahu elbette konu seks degilAblacım, güzel ablacım bak o bebek o bahsettiğim yapı o haldeyken çıkmıyor zaten. Çünkü bebeğin önce oraya girmesi lazım. Giremiyor bebek ablacım. Bak kolum kadar kalın kitapta tek tek görselleri gördüm abla ben. Böyle tane tane yazılar vardı altında. Yazarı bilim insanları idi. Anatomi kitapları idi. Karı koca ilişkisinden bağımsız kadın anatomisi anlatılıyor idi. Muhtemelen yazarı becerikli bir pipili idi. Konunun beceri ile alakası yok idi. Doğuştan idi o durum. Hatta o okuduğum kitapta çok nadir de olsa tamamen kapalı olduğu vakaların görüldüğü yazıyor idi. Cerrahi müdahale gerekiyor idi. Konu seks değil idi.
Sesli güldüm... Hi hi hi hala gülüom ve bu nadide ortamı bırakıp uyumaya gidiyorum.Ablacım, güzel ablacım bak o bebek o bahsettiğim yapı o haldeyken çıkmıyor zaten. Çünkü bebeğin önce oraya girmesi lazım. Giremiyor bebek ablacım. Bak kolum kadar kalın kitapta tek tek görselleri gördüm abla ben. Böyle tane tane yazılar vardı altında. Yazarı bilim insanları idi. Anatomi kitapları idi. Karı koca ilişkisinden bağımsız kadın anatomisi anlatılıyor idi. Muhtemelen yazarı becerikli bir pipili idi. Konunun beceri ile alakası yok idi. Doğuştan idi o durum. Hatta o okuduğum kitapta çok nadir de olsa tamamen kapalı olduğu vakaların görüldüğü yazıyor idi. Cerrahi müdahale gerekiyor idi. Konu seks değil idi.
Tatlida kaldı aklım.Eki Görüntüle 2680192
bence bu konu kk da forumların basına sabıtlenmelıSesli güldüm... Hi hi hi hala gülüom ve bu nadide ortamı bırakıp uyumaya gidiyorum.
Halka tatlısı kızlık zarı dolar.... Kafam şu an bi milyon...
Alıştı ısındım diyor. O da bir nevi kendini avutma bence
bizim kafamız o kadarına basıyor napalım senin kadar eğitimli değilizUluslar arası terimler ne zaman Türkçe oldu
Dil olarak söylemesi yasak değilEşim yapıyor, videoyu onun yanında açtım. O kim ya ne diyor öyleyse biz neyin muayenesini yapıyoruz dedi. :)
Meseleyi saptırmayın rica ediyorum. Kanıt olarak koyduğunuz video konuya baştan niteliksiz bi şekilde giriyor. Ben de bunun tartışmaya temel alınabilecek yeterlilikte olmadığını düşündüğüm için 13 dakikamı harcayıp izlemek istemedim. Orada akla ilk gelen biçimde bir zar yok evet, ama cinsel ilişkiyle değişime uğrayan bir yapı var. Bir müddet sonrasına kadar yapılacak muayenede durum tespit edilebiliyor.
Siz benim mesajımı okuduğunuza emin misiniz?
Videoyu izledim.
Siz bu videodan "hymen-kızlık zarı yoktur" anlamını mı çıkarıyorsunuz?
Yoksa hymen - kızlık zarı sanıldığı gibi zarımsı bir yapı değil, vajina etrafındaki bir oluşum" anlamını mı? Zira ben de aynı şeyi söyledim?
"Kızlık zarı- hymen diye bir şey yoktur" ise iddianız, sizin gönderdiğiniz videoda bile hymenin vajina etrafındaki bir doku olduğu anlatılıyor??
Eğer açık net şekilde hymen diye bir şey yoktur diyorsanız (ki terim bakımından hymen=kızlık zarı malumunuz) daha bir şey demeyeceğim.
Halka tatlısı satanlar iflas eder mazallah. Bırak yemeyi gözüm görmesin moduna girdim şu an...bence bu konu kk da forumların basına sabıtlenmelı
Hayır tatlım rapor düzenliyorlar. Cinsel muayene hukuki dayanağı olan bir muayene. Hatta kanun metnini de paylaşayım.Dil olarak söylemesi yasak değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?