Konu arkadaşımın bekareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok tesekkur ediyorum Oldu ozaman Yatam uyuyam rüyama girmese bari

Ya söylediğin konu gerçekten şu bakirelik olayı çok gereksiz birşey onun için birşey demicem ama. Benm en yakın arkadaşım bakireydi ilk gece canı acıdığı için yapamadılar 3ay falan tam olarak olmadı doktora gittiler falan sonra tamamen yaptılar ama asla kan gelmedi. Madem böyle bir durum var sizinde ortada kızlık zarı bozulduğunda çoğu kadından kan gelmiyor bu şekilde söyleyebilir bence ayrılmayı yada doğruyu söyleyemiyorsa tabi. Ama böyle bir şeyi takıntı yapacak bir adamla evlenmesinide kesinlikle doğru bulmıyorum öylede birşey var

Kızlık zarıyla hymen arasındaki fark nedir?
İkisi de yok hükmünde.... 3 kg beyin taşıyan insanların 10 gram zar için insan canına kıydığı bir coğrafyada kahretsin ki oturup bunları tartışıp gülüyoruz....

Elon Musk dünyaya elektrikli araç satıyor şu konuyu okusa adam beyin felci geçirir...

Aman ne hassas mideniz var arkadaş. O tatlı sevilir mi hiç? Adında meymenet yok. Aslında o tatlı yok. Ataerkil zihniyetin uydurması hep.
Olur mu canım var o tatlı, bayılıyorum ben tadına ve hatta fotoğrafı gördüğümden beri canım çekiyor. Şimdi ataerkil zihniyet mi çektirdi canımı yani? Adında meymenet çok ayrıca; ballı ballı diyeni var, tersane tatlısı diyeni var, halka tatlı favorim.
Konudan sapmamak adına, konu sahibinin arkadaşı evleneceği adama bu tatlıdan götürsün bence, üstü kapalı söylemiştim sen de ses etmemiştin der sonra.

Ailesi dindarsa ve ataerkilse ve aynı zamanda bekarete çok önem veriyorsa o zaman arkadaşınız da ona göre hareket etseydi.
Diğer ve en önemli nokta da şu; hayatımda olan veya olacak olan hiçbir erkeğin geçmişini irdelemedim. Önemli olan benimleyken bana yaklaşımı oldu hep. Ama karşımdaki insana da kendimle alakalı hiçbir şey sordurmadım. Yaşadım veya yaşamadım bu kimseyi ilgilendirmez. Arkadaşınız da bir zahmet kendisini bu kadar açıklamak mecburiyetinde hissetmesin. Çok ağır bir durumsa evlenmesin. Sonuçta her seven de kavuşamıyor.

Sitede seni kimse tanıyamaz korkma
Öncelikle bir arkadaşım diye kendinden bahsettiğini bi kabul et.
Ondan sonra sevgilinin karşısında dürüstçe çıkarsın, başka ne çare olabilir ki?

Hayır hayır yanılıyorsun o tatlı yok. Baklava ustasının beceriksizliği sadece. Baklava yapmaya çalışmış ve olmamış. O tatlı yok. İngilizce var ama. Donut diyorlar. O var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…