- Konu Sahibi SevgiVeOnur
-
Cok tesekkur ediyorum Oldu ozamanHimen gölgelerin gücü adına savaşmaya devam ediyor, ayfona güncelleme gelmemis yazılımı hatalı. Zar için soğan kabuğu kaynatıp üç gece yatak odasına buharını tutturmayı düşünüyoruz. Kafanız iyice karıştıysa hoş geldiniz. :)
Ya söylediğin konu gerçekten şu bakirelik olayı çok gereksiz birşey onun için birşey demicem ama. Benm en yakın arkadaşım bakireydi ilk gece canı acıdığı için yapamadılar 3ay falan tam olarak olmadı doktora gittiler falan sonra tamamen yaptılar ama asla kan gelmedi. Madem böyle bir durum var sizinde ortada kızlık zarı bozulduğunda çoğu kadından kan gelmiyor bu şekilde söyleyebilir bence ayrılmayı yada doğruyu söyleyemiyorsa tabi. Ama böyle bir şeyi takıntı yapacak bir adamla evlenmesinide kesinlikle doğru bulmıyorum öylede birşey varLütfen konuyu şimdi topa tutacak yargılayacak olanlar yazmasın benim için çok hassas ve üzücü bir durum
Arkadaşım 29 yaşında ve ilerde düğünü olacak. Çocuğu çok seviyor ama bakire değil . Bunu ona söylemesi imkansız çünkü bakir olmasını istiyormuş eşinin. Arkadaşım söyleyecekti lakin adamın anlayışla karşılamayacak. Ağzını bir çok kez yoklamış.
kızın ailesi de çok dindar be bu birinin kulağına gelirse kızın sonu olabilir. O iğrenç çarşafı da en çok bizimkiler isteyecek diyor.Lütfen yardım edin ona zarar gelmesini istemiyorum. Diktirmek maddi açıdan imkansız.
Ben çocuğu birak dedim kendisine ama çok seviyor. Ben hep bu korkuyla yaşayamam diyor . Erkeklerin eline koz geçerse ve ailesini tanıdıktan sonra hepsi bunu kullanabilir diyor. Hak veriyorum ve de çok üzülüyorum.
Hymen Latince ve var.Kızlık zarıyla hymen arasındaki fark nedir?
İkisi de yok hükmünde.... 3 kg beyin taşıyan insanların 10 gram zar için insan canına kıydığı bir coğrafyada kahretsin ki oturup bunları tartışıp gülüyoruz....Kızlık zarıyla hymen arasındaki fark nedir?
Keşke yazmadan önce 24 sayfayı üşenmeyip okusaymışımAbovv her şey yeniden başlıyor şu an
Düşünmedim değilAfyon bile olabilir bence .
O zaman ilk sevişmede ingilicce konuşmazsak bakire sayılmıyoruz muymuş?Hymen Latince ve var.
Kızlık zarı Türkçe ve yok.
Evropa yine bizi geçmiş bizim yine kukumuzda örtümüz yok (girişi örtmüyor)Hymen Latince ve var.
Kızlık zarı Türkçe ve yok.
Olur mu canım var o tatlı, bayılıyorum ben tadına ve hatta fotoğrafı gördüğümden beri canım çekiyor. Şimdi ataerkil zihniyet mi çektirdi canımı yani? Adında meymenet çok ayrıca; ballı ballı diyeni var, tersane tatlısı diyeni var, halka tatlı favorim.Aman ne hassas mideniz var arkadaş. O tatlı sevilir mi hiç? Adında meymenet yok. Aslında o tatlı yok. Ataerkil zihniyetin uydurması hep.
Evropa görmediysen zayılmazO zaman ilk sevişmede ingilicce konuşmazsak bakire sayılmıyoruz muymuş?
O zaman ilk sevişmede ingilicce konuşmazsak bakire sayılmıyoruz muymuş?
Buranın seviyesi dip yaptı. Kusup yatcam
İyiki çevrem sizin gibi hemşerilerle dolu değil. Galiba ab deki Türkler şanslılar sizin gibilerden uzak yaşadıkları için. Gene de ülkemi seviyorum.Buranın seviyesi dip yaptı. Kusup yatcam
Kızlık zarıyla hymen arasındaki fark nedir?
Olur mu canım var o tatlı, bayılıyorum ben tadına ve hatta fotoğrafı gördüğümden beri canım çekiyor. Şimdi ataerkil zihniyet mi çektirdi canımı yani? Adında meymenet çok ayrıca; ballı ballı diyeni var, tersane tatlısı diyeni var, halka tatlı favorim.
Konudan sapmamak adına, konu sahibinin arkadaşı evleneceği adama bu tatlıdan götürsün bence, üstü kapalı söylemiştim sen de ses etmemiştin der sonra.
Bunu mu dert edecek kızın ailesi duyunca??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?