- Konu Sahibi SevgiVeOnur
-
Nasıl oldugunuzu hepımız iyi biliyoruz hahahah ancak çorap morap işte hahahahEvet Cok zor. Sükür cogumuz is vereniz. Ama adam yerine konmuyoruz!!!
Şu an cenin pozisyonunda ağladığına yemin edebilirim
Nasıl oldugunuzu hepımız iyi biliyoruz hahahah ancak çorap morap işte hahahah
Kızlık zarı üretime başlayın hahah madem öyle
ciddimisin şuan
Hangi niyetle yaptığınıza bağlı olarak değişiyor etkisi.bu kegel egzersizi ilerde alta kacirma sorunu olmasin diye yaptiğımiz sık bırak hareketi degilmiydi
Yok tuvalet temızlemek sizin agrınıza gitmiyorsa benım hiç gitmez de konu fake o belli hahaha sağol iyi eğleniyoruz
Cok mi agriniza gitti? Merhem yok mi merhem? Aloooo
Seni bile alirim lakin babam kaliteye önem veriyor şansına küssss31 yabancıya vermek kolay değil. İş vermek yani.
Çorap demiş idrak bacım ama ne çorabı mesela? Ne düşünğyorsunuz?31 yabancıya vermek kolay değil. İş vermek yani.
Tr den tirlarimiz geciyor. Corap yollayim mi?
Seni bile alirim lakin babam kaliteye önem veriyor şansına küssss
hangi motora bindiginde önemlidir benceYahu hadi onu geçtim bu herif ortak çevreye “motora binen kız sağlam kalmıyor” demiş.Ben yıllardır biniyorum acaba bi doktora filan mı gitsem?Şimdi yarın bi gün adamın biri çıksa “motora binerken oldu” desem inanmazda ha
Çorap kod adı kod adıı80 kullanıcı 26 misafiriz = 106, hepimize 3 örodan çorap yollasan etti 318 öro.
8.7 lira = 1 öro.
Çarp 318 x 8.7 = 2.767 lira.
Arkadaşını(!) himenoplastiye yollasana bura, çorap yollayacağına. :)
Ne çarşafı ya iyi misiniz siz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?