- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi SevgiVeOnur
-
Varmış cin mali zar vay anisna yav millet ele gelen şey yapsın biz hala davasını tartışalım sabah akşamE şıkkı regl iken ilişkiye girsin
Bende hala işin aslını öğrenemedim..Ben 28 sayfada durdum. Bu tır olayı şimdi ne:/ sayenizde öğrendim
Almanya’da çatlayınca- yırtılınca “wunderbar” diye ses geliyormuş.Yırtılmayi nasıl hissedeceksiniz tam olarak sesi mı gelmeli..
Ufff ne dersen de anlaşılmayacak arkadaşım.. Madem orda zar var ve kapalı nasıl adet kanı geliyor bunu da düşünseler keşke..O et parçası bekaret göstergesi değildir, bunu söylüyorum.
Sevişende vardır, sevişmeyende yoktur denemez.
Anlaşılsın istediğim nokta: Kanama varsa gevşeme yok.
Kanama yoksa gevşeme var.
Hepsi bu.
Zar, et, hymen... Ne derseniz deyin. Toplumun algısı yanlış ve bu algıyı yıkmak için de bu yazıyı hep paylaşırım.
karşılığindada eril kişi şıvayn aşlohgjhjh diyomuşAlmanya’da çatlayınca- yırtılınca “wunderbar” diye ses geliyormuş.
Zannettiklerini zannettiğin gibi zannetmiyorlar.Ufff ne dersen de anlaşılmayacak arkadaşım.. Madem orda zar var ve kapalı nasıl adet kanı geliyor bunu da düşünseler keşke..
O zaman yansın geceler yıkılsın siz keyfinize devamEşim ve ben buna dair bir konuşma hiç yapmadık öncesinde.. Eşim ne bekliyordu onu bile bilmiyorum ama anlayış gösterecek bir durum da olduğunu düşünmüyorum.. Hayal kırıklığı da yaşamadım aksine daha mutlu oldum anlatılan gibi kanlı bıçaklı acılı birşey değildiyani eşim niye Kan gelmedi niye ben birşey hissetmedim neden böyle oldu gibi birşey demedi eğer bunu kastediyorsan
Ufff ne dersen de anlaşılmayacak arkadaşım.. Madem orda zar var ve kapalı nasıl adet kanı geliyor bunu da düşünseler keşke..
Undebaağğh değil miydi o. valla almancam senden iyi bence yazılışı öyle mi onun.. okunduğu gibi olmalı o canımAlmanya’da çatlayınca- yırtılınca “wunderbar” diye ses geliyormuş.
Çok haklısın. Işte bu cahiller anlamıyorlar. Sonuçta zar dediğin böyle mahkeme duvarı gibi bir şey. O varsa regl nasıl oluyor. Anlayamazlar...
Of beni bassalar şu an anında dibi boylarım.Tabi. Bakire olmadığını da suya basıp anıyorlar zaten. Kabarcık çıkarıyorsa, geçmiş olsun.
Regl zamanı duvarı açıyorduk biz eskiden, penrceresi vardı bazılarının da. Parası olan uzaktan kumandalı yaptırıyordu. Hey gidi günler.Çok haklısın. Işte bu cahiller anlamıyorlar. Sonuçta zar dediğin böyle mahkeme duvarı gibi bir şey. O varsa regl nasıl oluyor. Anlayamazlar...
Çocuk boranımız gibi fedakar çıkarsa sılamız kurtulurLütfen konuyu şimdi topa tutacak yargılayacak olanlar yazmasın benim için çok hassas ve üzücü bir durum
Arkadaşım 29 yaşında ve ilerde düğünü olacak. Çocuğu çok seviyor ama bakire değil . Bunu ona söylemesi imkansız çünkü bakir olmasını istiyormuş eşinin. Arkadaşım söyleyecekti lakin adamın anlayışla karşılamayacak. Ağzını bir çok kez yoklamış.
kızın ailesi de çok dindar be bu birinin kulağına gelirse kızın sonu olabilir. O iğrenç çarşafı da en çok bizimkiler isteyecek diyor.Lütfen yardım edin ona zarar gelmesini istemiyorum. Diktirmek maddi açıdan imkansız.
Ben çocuğu birak dedim kendisine ama çok seviyor. Ben hep bu korkuyla yaşayamam diyor . Erkeklerin eline koz geçerse ve ailesini tanıdıktan sonra hepsi bunu kullanabilir diyor. Hak veriyorum ve de çok üzülüyorum.
Tabi. Bakire olmadığını da suya basıp anıyorlar zaten. Kabarcık çıkarıyorsa, geçmiş olsun.
Tabi. Bakire olmadığını da suya basıp anıyorlar zaten. Kabarcık çıkarıyorsa, geçmiş olsun.
Hı hı tabiii komik arkadaşımÇok haklısın. Işte bu cahiller anlamıyorlar. Sonuçta zar dediğin böyle mahkeme duvarı gibi bir şey. O varsa regl nasıl oluyor. Anlayamazlar...
Ya bi kere zar olsa seks nasıl olacak mümkün mü öyle bir şey? Pipi yamulur çarpınca Allah korusun.
Eee işte işini bilen adam kask takıyordu. Beceriksizlerin hep yamuk yumuk.Ya bi kere zar olsa seks nasıl olacak mümkün mü öyle bir şey? Pipi yamulur çarpınca Allah korusun.
acaba oyuzden mi yamuk kiYa bi kere zar olsa seks nasıl olacak mümkün mü öyle bir şey? Pipi yamulur çarpınca Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?