- 5 Ağustos 2015
- 628
- 282
- 103
- 29
Kızlar babamla oldum olası zaten çok samimi ve yakın değildik. Hani bazı babalar olur ya arkadaş gibi,benim babam hiçbir zaman öyle olmadı. Şikayet ettiğim şey bu değil,babamın çok kırıcı bir mizacı var ve aşırı otoriter. Herşey bundan 2-3 sene öncesinden başladı,bana sürekli kapanmam için baskı yapıyordu. Yoldan tanımadığım bir kız geçse sırf kapalı olduğu için benden üstün tutup bana örnek gösteriyordu. Çok alınıp üzülüyordum,gizli gizli ağladığım çok oldu. Ayrıca arkadaşlarımla buluşmama,giydiğim kiyafete,yaptığım makyaja herşeye karışıyordu. Şakayla karisikta uyarmıyordu çok sert konusuyordu. Senden utanıyorum,şu haline bak,çıplaksın vs. Ama kızlar ben aşırı açık giyinmem,aşırı makyaj yapmam,aşırı dışarı çıkmam. Buna rağmen hep kızardi. Sonunda olay patlak verdi. Ben artık dayanamıyordum. Bundan 1 ay önce ailecek dışarı çıkacaktık, hazirlandik, ben oje sürdüm onu gördü tam çıkarken laf söylemeler başladı "şu ellerine bak,miğdem bulanıyor senden" vs. Bende birşey demeden odama girdim anneme gelmicem dedim. Babam bana ordan bağırdı gelmezsen gelme biz gideriz falan dedi. Çok üzüldüm bir anda ağlamaya başladım. Tabi o ordan ojelerim hakkında laf söylüyordu. Bende en sonunda isyan ettim ağlayarak dayanamyrm artık falan dedim kaç yılın patlamasını yaşadım, ben hüngür hüngür ağlıyorum bana hala giyinisinden memnun degilim falan diyor. Sonra da benimle birdaha konuşma dedi. 1 aydır konusmyrz. Çok üzüldüm kızlar ben kırıldım, sofraya falan oturmuyorum sırf bana laf soylemesin tekrar diye okdr yıprandım. Ve cidden kendisi okadar taş kalpli ki olayın üstünden 1 ay geçmesine rağmen hala söyleniyor " herkes kafasına göre hareket ediyor benden izin almıyorsunz hiçbirseyde Allah sizi ıslah etsin" vs. Yani ben 22 yaşındayım 23 üme gircem. Çocuk değilim bunu bir türlü anlatamıyorum. 1 sene de öğretmenlik yaptım şuan bıraktım evdeyim kpss ye çalışıyorum,ben işe giderken bile yorum yapardı.
Kızlar çok uzun oldu farkındayım ama içim çok dolu, bu yüzden sınava bile odaklanamyrm görmezden geliyorum ama insan babasından böyle muamele görünce kaldıramıyor