Benim yorumumdan, siz bu kanıya nasıl vardınız acaba?!
Ben,kapalılar dört dörtlüktür diye bir iddiada bulunmadım ASLA!
Başını örtmüş ama,edebsizliğini ve hayasını örtememiş insanların olduğu kadarıyla, başı açık ama,haya ve edep timsali nice insanlar var.
Kimileri,başında bir ayeti taşımanın verdiği gurur ve onurlu davranırken,kimileri de,bir bez parçası misali değersiz bir örtü gibi başını örter.Ama imandan ve islamdan bir haber yaşar!
Lütfen olayı farklı boyutlara çekmeyin!
Benim gayem,Ana Baba hakkının çok büyük olduğunu ve onların bedduasını almaktan kaçınmasını telkin etmişken,siz olayı farklı boyutlara getiriyorsunuz!
Sizin dünya görüşünüzde, anne babanın yeri farklıdır.Ama benim dünya görüşümde ise,Anne ve Baba'ya ''OF'' demekten bile haya edip,kaçınırım.Onların Bedduasını almak bir yana,kalplerini kırmaktan bile korkarım!
Herkesin dünya görüşü kendisine tabiki de
Ben,yazdıklarımı size kanıtlamak zorunda değilim,diye düşünüyorum.Ben gerçekleri yazarım.İnanıp inanmamak sizin bileceginiz bir durum.
Evet dediğim gibi, o babanın bedduasını alıp da, şuanda başını mecburiyetten kapatmak durumunda kalan kişiyi bizzat tanıyorum.
Başı kel diye, başörtü takıp takmamak insanların bileceği bir şey.Kimisi bunu kendine sorun etmez iken,kimileri de bir bez parçasıyla,kendini kamufle etmek durumunda kalabiliyor.
Türkan saylanı,başörtü yasağını savunan birisi olarak, Hayatının son demlerinde başını neden örttü?Diye eleştire bilir miyiz mesela?
Türkan saylan örnegini,onu eleştirmek için ASLA vermedim! Ben sizin ''İnsan kel ise, başını kapatmak zorunda mı?!''Sözünüze binayen, bu örneği verdim. Yanlış anlaşılmasın Lütfen!..
Kimin yanıp,kimin yanmayacağına,ne siz nede ben karar verecek mercide değiliz!
Bunu en iyi bilen kişi,Hiç şüphesiz ki,ALLAH (c.c.)Dır!
Ben,insanların dış görüşüne bakarak,onları eleştirecek kadar ''CAHİL''Değilim!..
Başını açmış veya başını örtmüş,beni alakadar etmez.Ben,insanların karakterine bakarım!
Ben nacizane uyarımı yaptım.Uyup uymamak sizin bileceginiz bir durum.
Ama şunu Asla unutma ki,Anne Babalar evlatlarının kötülüğünü Asla istemezler!