• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu başlığı bulamıyorum şu an ...

Bu kapıyı açma olayı bana çok saçma, çok anlamsız geliyor ya. İşi bırakmak için bunu sebep göstermek daha da saçma. Ayrıca kimse işe uça uça gitmiyor. Ben de işe çook bayılarak gitmiyorum, giden varsa el kaldırsın. Erkek için işi bırakmak nasıl bir seçenek değilse, kadın için de değil. Ben kendimi, eşimden farklı görmüyorum bu konuda. Bana "sabahları kahvaltı edemiyoruz, kapıyı sen açsan ne güzel olur." filan dese, aynen ona iade ederim. O evde otursun, işleri yapıp, kapıyı bana açsın. Ben de evi geçindiririm çok rahat.

Hiç de takmiyordu valla alışmıştı çünkü hep bugün çok sıkıldım dememe .. Bu erkekler çok bencil bence

eveeeett erkeklerin bencil olduğu anlaşıldığına göre kesinlikle işini bırakma. maddi olarak kimsenin eline bakma ve kendi kararlarından geri adım atma. erkek kısmısının canı öyle istiyor diye neden çalışmaktan vazgeçilsin ki?
bi de o kadar çakallar ki öyle bir laf söylüyorlar insana kendini suçlu muyum acaba diye bir düşündürtüyorlar halbuki sen kendin için doğru olanı yapıyorsun. ama varsa yoksa kendileri.
onun için işini mişini bırakma. anca sen kendin çalışmak istemezsen veya iş değiştirmek istersen vs çıkarsın. bu kadar basit.

Bu kapıyı açma olayı bana çok saçma, çok anlamsız geliyor ya. İşi bırakmak için bunu sebep göstermek daha da saçma. Ayrıca kimse işe uça uça gitmiyor. Ben de işe çook bayılarak gitmiyorum, giden varsa el kaldırsın. Erkek için işi bırakmak nasıl bir seçenek değilse, kadın için de değil. Ben kendimi, eşimden farklı görmüyorum bu konuda. Bana "sabahları kahvaltı edemiyoruz, kapıyı sen açsan ne güzel olur." filan dese, aynen ona iade ederim. O evde otursun, işleri yapıp, kapıyı bana açsın. Ben de evi geçindiririm çok rahat.

ben işe uça uça gidiyorum :D
işimi çok sevdiğimden değil evde oturmayı sevmediğimden.. çalıştığım zaman daha mutlu olduğumdan. hafta sonları vs evde kalırsam bi işim planım yoksa hasta oluyorum..
ama kendim için çalışıyorum tabi kocam bana da gelip böyle dese sabahları kahvaltıyı sen hazırla o zaman birlikte yiyelim öyle işe gidelim derim.

Herkese iyi geceler .. Uzun zamandır yazamıyorum .. Herşeyi olduğu gibi anlatmak istiyorum baştan ve net ... 3.5 yıllık evliyim eşimi seviyorum çocuğumuz yok .. Eşim işte olduğu zamanlar ben çok sıkılıyorum .. Herhangi maddi sıkıntımız yok maaşı iyi .. Ama ben o yokken yalnız olduğum için ise girdim .. Bı AVM de özel güvenlik olarak çalışıyorum .. 8 saat çalışıyorum ve eşim de 8 saat çalışıyor .. Bazen denk gelmiyiruz ve 5 6 saat gorusemiyiruz .. Ben zaten çalışmak konusunda kararsızım .. Çalıştığım için mutlu değilim ama çalışmayıp evde durursam daha mutsuz oluyorum .. En azından şimdi amacıma ulaştım ve sıkılmıyorum .. Vaktim de yok zaten sıkılmaya .. Bugun eşim ilk defa calismamdan memnun olmadığını dile getirdi .. Sonra da uyudu .. Bense yarın ise gidecek olmama rağmen kafaya taktım bunu .. Çünkü ben geri zekalıyim ... Ben bu adamı mutlu edemiyor muyum diyorum şimdi .. Beraber kahvaltı yapmayı kapıyı senin açmanı özledim diyor sanki Bidaha olmayacak gibi ... Bilmiyorum .. Siz olsanız ne yapardınız ??
eşimi kale almam kendim için çalışmaya devam ederim.

yarım günlü bir iş bulabilirsen onu dene. sonuçta senin çalışman aynı zamanda kendi iyiliğin için. evde vakit öldürmekten iyidir.

Ben de eşimle çok mutluyum sürekli beraber olalım istiyorum ama geceli gündüzlü çalıştığım hatta bazen haftasonları da çalıştığım için 36 saat kendisini görmediğim oluyor. Ama sorun olmuyor çünkü çalışmaktan memnunum. Para kazanıyorum. Sen de öyle düşün, hayat kocadan ibaret değil, elbette mutlusundur onunla ama kendi ayaklarının üzerinde durman da güzel değil mi

Haftada yedi gün mü çalışıyorsunuz ki eşinizle hiç götüremiyorsunuz??? Anlamadım hiç kapı açamayıp kahvaltıda buluşamayışınızı

Herkese iyi geceler .. Uzun zamandır yazamıyorum .. Herşeyi olduğu gibi anlatmak istiyorum baştan ve net ... 3.5 yıllık evliyim eşimi seviyorum çocuğumuz yok .. Eşim işte olduğu zamanlar ben çok sıkılıyorum .. Herhangi maddi sıkıntımız yok maaşı iyi .. Ama ben o yokken yalnız olduğum için ise girdim .. Bı AVM de özel güvenlik olarak çalışıyorum .. 8 saat çalışıyorum ve eşim de 8 saat çalışıyor .. Bazen denk gelmiyiruz ve 5 6 saat gorusemiyiruz .. Ben zaten çalışmak konusunda kararsızım .. Çalıştığım için mutlu değilim ama çalışmayıp evde durursam daha mutsuz oluyorum .. En azından şimdi amacıma ulaştım ve sıkılmıyorum .. Vaktim de yok zaten sıkılmaya .. Bugun eşim ilk defa calismamdan memnun olmadığını dile getirdi .. Sonra da uyudu .. Bense yarın ise gidecek olmama rağmen kafaya taktım bunu .. Çünkü ben geri zekalıyim ... Ben bu adamı mutlu edemiyor muyum diyorum şimdi .. Beraber kahvaltı yapmayı kapıyı senin açmanı özledim diyor sanki Bidaha olmayacak gibi ... Bilmiyorum .. Siz olsanız ne yapardınız ??
Bence kendinize hakaret edicek üzülücek bir durum yok . Bende evlendiğimde çalışıyordum bir yıl sonra iki aylık bir ara verdim sonra yeni bir işe başladım. İlk iş günümde eşim sen giderken çok duygulandım dedi. Hiç üzülmedim aksine mutlu oldum benden ayrılmak istemiyor diye. Bence sizde mutlu olmalısınız eşiniz özlediğini söylüyor sizi eksik gördüğünü değil.

Sende çalışmaktan mutlu değilsin anladığım kadarıyla evde yalnızlıktan sıkıldığın için sıkılıyorsun. Onun yerine boş vaktini değerlendirecek kurslara gitsen hobiler bulsan kendine

ay allahim, guzel cocugum sorun mu bulamadin?
calismak bir kadin icin mental ve duygusal ozgurluk. evde otur, hamur ac, utu yap. 80 kilo ol ve bir sabah kendimden nefret ediyorum diye konu ac.
akilli kadin yurur, kocasi da sanar ki butun gun oturdu :)
calis, maasinla ikinizi lutlu edecek seyler yap. ev sorumlulugunu eksik etme, yardim al ama kocan hoduk adamsa yardim aldigini caktirma. kendi maasinla hallet.

Back
X