• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu başlığı ne olmalıydı ????

Yeni gelinler hep el üstünde olur yakındaki gelin hep kötü gelindir (yüz göz olunup iç içe olunduğu için) diğeriyle uzak olduğu için birbirlerinin hep iyi yüzünü görüyorlar. Hayatimin en büyük hatasi yakin oturmayi kabul etmemdir yoksa bende el üstünde olurdum. Bu arada bi eltim yok henüz ama olmasi yakindir , başima gelecekler seninkiyle ayni olacak muhtemelen etrafimda olan yakn gelin uzak gelin gözlemlerim bu yönde benim. Kısacası genelleme yapmiyorum ama yakınlarındaysan kıymetin yok...
Altlı üstlü oturuyorum.
Bugün bu evliliği bitireceğime karar aldım ama düğün sonuna kadar doğru karar alıp almadığımı bilmek istiyorum.
Bıktım artık kendine çeki düzen vermezse bu iş bitecek dayanamıyorum artık ben sürekli krize girip ağlamak istemiyorum bugün iki oldu üçüncüsüne affetmicem

Altlı üstlü oturuyorum.
Bugün bu evliliği bitireceğime karar aldım ama düğün sonuna kadar doğru karar alıp almadığımı bilmek istiyorum.
Bıktım artık kendine çeki düzen vermezse bu iş bitecek dayanamıyorum artık ben sürekli krize girip ağlamak istemiyorum bugün iki oldu üçüncüsüne affetmicem
Eşinle çok büyük sorunlarin yoksa ailesi için yuvani yikmamalisin. Uzakta bi eve çikmayi teklif ettinizmi eşinize , benim şu an tek tesellim uzaktan biryerden ev almak. Eşim bana genelde hak verir ben anlatirim o dinler bizde para biriktirip kendimize bir ev almaya karar verdik bilmiyorum ne kadar sürer ama umut işte... :(

Bu konuda eşinizle konuşup, mantıklı gerekçelerinizi ona sunsanız.. Aslında bu tip olaylarda eşlerde bitiyor iş.. Onun ailesine düşkün olması kabahat değil ama kendi ailesi şuan sizsiniz.. Siz oradan ayrılırsanız asıl ailesini kaybeder.. Anne baba ne olursa olsun bakidir, siz onu ikna etmeye çalışmalısınız. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin..

Eşinle çok büyük sorunlarin yoksa ailesi için yuvani yikmamalisin. Uzakta bi eve çikmayi teklif ettinizmi eşinize , benim şu an tek tesellim uzaktan biryerden ev almak. Eşim bana genelde hak verir ben anlatirim o dinler bizde para biriktirip kendimize bir ev almaya karar verdik bilmiyorum ne kadar sürer ama umut işte... :KK43:
Çok söyledim ayrılmam dedi istersen sen gidebilirsin dedi. Ama istemiyorum artık sevgisi hiç umrumda değil artık bıktım ben hergün yediğim lokma zehir oluyor küçücük şeyler kocaman oluyor.

Benim vitrinde davetiyem vardı. Eşim kardeşinin davetiyesini de yanına koymuş onun orda olmasının hiç bir anlamı yok benim için aldım çekmeceye koydum.

Bu yüzden tartışıyor benimle kıskanıyor muşum kardeşinin davetiyesini kaldırıyormuşum felan sinirlendi orda istemiyorum benim hiç özelim olmayacak mı deyince kalmamın üzerine yumruk attı sanırım platinime denk geldi 10 dakika kadar acı hissettim kemiğim kırıldı sandım yeniden ama sonra geçti.

Boşanma kararı aldığımı az önce anneme söyledim. İstemiyor boşanmamı iki gün sonra kocam dersin diyor. Eğer geri gitmeyeceksen rezil etmeden gelmeyeceksin diyor. Neyi bekliyorsun o zaman dedi.

Düğünü geçmesini bekliyorum dedim. Düğünü ne bekliyorsun diyor. Daha rahat hareket edecem dedim. İyi hadi kafanı dinle sen şimdi sinirlisin ben çay içecem diyor. Bunu diyen de annem ben kimden yardım bekleyim ki

Hiç kimse umrumda değil boşanıncada ailemin yanına gitmicem.

1- kötü gelin herşekil de olursun böyle bir insanla aldırma, mesafe koymaya gayret et
2- evinizi bırakmayın, ilk defa duyuyorum evin bir aileye iyilik olsun diye bırakıldığını... orası sizin aile yuvanız eşiniz bunu idrak edememiş, sanki kendi evi değilmiş gibi rahat (tabi siz bu söylediğimle gaza gelip terslene terslene konuşmayın) ama gerekirse sert konuşun ki tekrar tekrar söylemesin
3-balayı olayını anlıyorum, içiniz de maalesef hep yara olarak kalacak nasıl geçiririm diye düşünmeyin...

kayınvalideniz ile de araya mesafenizi koyun

Çok söyledim ayrılmam dedi istersen sen gidebilirsin dedi. Ama istemiyorum artık sevgisi hiç umrumda değil artık bıktım ben hergün yediğim lokma zehir oluyor küçücük şeyler kocaman oluyor.

Benim vitrinde davetiyem vardı. Eşim kardeşinin davetiyesini de yanına koymuş onun orda olmasının hiç bir anlamı yok benim için aldım çekmeceye koydum.

Bu yüzden tartışıyor benimle kıskanıyor muşum kardeşinin davetiyesini kaldırıyormuşum felan sinirlendi orda istemiyorum benim hiç özelim olmayacak mı deyince kalmamın üzerine yumruk attı sanırım platinime denk geldi 10 dakika kadar acı hissettim kemiğim kırıldı sandım yeniden ama sonra geçti.

Boşanma kararı aldığımı az önce anneme söyledim. İstemiyor boşanmamı iki gün sonra kocam dersin diyor. Eğer geri gitmeyeceksen rezil etmeden gelmeyeceksin diyor. Neyi bekliyorsun o zaman dedi.

Düğünü geçmesini bekliyorum dedim. Düğünü ne bekliyorsun diyor. Daha rahat hareket edecem dedim. İyi hadi kafanı dinle sen şimdi sinirlisin ben çay içecem diyor. Bunu diyen de annem ben kimden yardım bekleyim ki

Hiç kimse umrumda değil boşanıncada ailemin yanına gitmicem.

Dayak ilk mi?

Dün baş basayken iyiyiz dedin de ondan sordum

buarada senin o ailenin kızı gibi görüyorlar iş istiyorlar sürekliyi
bizim oralarda
gelini köle gibi görüyorlar derler... sadece laf edeme diye eşini doldurmak için ailenin kzısın derler eşinin yanında

eltin gelince elini ayağını çek ev işlerinden yoksa daha ömrü billah çekemzsin...

Dayak ilk mi?

Dün baş basayken iyiyiz dedin de ondan sordum
Daha önce de sinirlenip elini kaldırmıştı ama vurmadı. İlk defa sanırım hatırlamıyorum. Daha öncesini dövercesine vurmadı ama sinirini almak için yaptığı bir şey sonuçta aldığım kararı kendine de söyledim senesi geldi deyip duruyordun evet senesi geldi gidiyorum ben dedim özür dilerim diyor sinirlendirdin beni bana sesini yükselttin kardeşim gili kıskanıyorsun ne olur yani vitrinde onlarında davetiyesi olsa diyor

Ben hergün anasının boş konuşmaları yüzünden sinir oluyorum kendi de artık sabrımı tüketti o kadar uyardım kendini ama yok bitti artık küçücük şey için boşanma kararı alınmaz belki ama damlaya damlaya göle çevirdiler beni insanlık nasıl bir şeydi unuttum

1- kötü gelin herşekil de olursun böyle bir insanla aldırma, mesafe koymaya gayret et
2- evinizi bırakmayın, ilk defa duyuyorum evin bir aileye iyilik olsun diye bırakıldığını... orası sizin aile yuvanız eşiniz bunu idrak edememiş, sanki kendi evi değilmiş gibi rahat (tabi siz bu söylediğimle gaza gelip terslene terslene konuşmayın) ama gerekirse sert konuşun ki tekrar tekrar söylemesin
3-balayı olayını anlıyorum, içiniz de maalesef hep yara olarak kalacak nasıl geçiririm diye düşünmeyin...

kayınvalideniz ile de araya mesafenizi koyun
Evi mi bırakmak istemiyordum ama bugünden sonra bitti herşey ayrılacam başka türlü olmuyor hergün sinir oluyorum ben insanlığımı bayanlığımı evli olduğumu unuttum evli olduğumu bilmeden

Kaldıramıyorum artık baksın başının çaresine destek mi alır iyileşrmi düzelir mi evimi ayırır ne yaparsa yapsın umrumda değil

Back
X