Başıma kalkmak için yarın birgün bende kendinden böyle bir şey istersem diye uzatıyor. Ama zor benim ailem bırakmaz ki onların evlerine misafirOlay çözülmüş eşiniz niye uzatıyor ki bu kadar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başıma kalkmak için yarın birgün bende kendinden böyle bir şey istersem diye uzatıyor. Ama zor benim ailem bırakmaz ki onların evlerine misafirOlay çözülmüş eşiniz niye uzatıyor ki bu kadar?
Eşim bilmiyorum bilgisizliğinden mi yapıyor, yoksa gıcıklığından mı ama özünde bana karşı duruşu çok samimi yani baş başa kaldığımızda ikimiz adına karar alacağımızda çok mütevazi beyefendi oluyor ama anası oğlumun o sunu desen adam 180 derece başka bir şey e döbüşüveriyor bu kadında bir şey var millet o kadar küçüklüğünü görüyor ağzını açıp demiyor yaKoca diye bu mıymıntıyı yanında gezdirecegine kedi beslesen sevabı girersin net.
Eşim bilmiyorum bilgisizliğinden mi yapıyor, yoksa gıcıklığından mı ama özünde bana karşı duruşu çok samimi yani baş başa kaldığımızda ikimiz adına karar alacağımızda çok mütevazi beyefendi oluyor ama anası oğlumun o sunu desen adam 180 derece başka bir şey e döbüşüveriyor bu kadında bir şey var millet o kadar küçüklüğünü görüyor ağzını açıp demiyor ya
Hayır o ikimiz adına değil ben gidersem anası Hizmetçisiz kalacak sinirlendiğinde sinirini atmak için bağıracağı adam giderse kime öfkesini kusacakAyrı eve çıkmak ikiniz adına alacağınız bir karar değil mi
Diğerini değerli kılmak için kimi aşağılık kompleksine sokup dedikodusunu yapacakAyrı eve çıkmak ikiniz adına alacağınız bir karar değil mi
Hayır o ikimiz adına değil ben gidersem anası Hizmetçisiz kalacak sinirlendiğinde sinirini atmak için bağıracağı adam giderse kime öfkesini kusacak
Ooo ya sabır çekin Ozaman. Bir daha lafini etse dayanamazdim. Cevabını verin. Ne bu böyle. Ezdirmeyin kendinizi. Uzatiyorsa halen bir yerlerde bu olayın lafı dönüyordur demektir..Başıma kalkmak için yarın birgün bende kendinden böyle bir şey istersem diye uzatıyor. Ama zor benim ailem bırakmaz ki onların evlerine misafir
Sevgi bir yere kadar ben sevdiğim için mi katlanıyorum yoksa katlanmak zorunda olduğum için mi katlanıyorum bilmiyorum katlanmak istemiyorum da kararsız kalıyorum aldığım kararları uygulayamıyorum aklımla aldığım kararları duygularım bastırıyor bazende aldığım kararlar duygularımıBeynel kocandan konuşurken lafı neden ikide bir annesine getiriyosun, kaynını da doğuran o neticede, kocan da çalışsın sen de çalış maddi gücünüz olsun neden bunu yapmadığınızı anlamıyorum
Hadi adam annemi daha çok.seviyorum karım kimin iti varsın annem ezsin diyoda sen neden buna katlaniyorsun, eşini mi.çok seviyorsun dul kalmak mi istemiyorsun, çünkü elle.ne der diye bir seçenek düşünmek istemiyorum,bence kocanı çok seviyorsun ve ona asla sinirlenmeyip öfkeni kV ye kusuyorsun
Öyle zaten anası illa dediğini yaptıracak ama o eskiden di hiç kusura bakmasın. Onun sultanlığı bittiOoo ya sabır çekin Ozaman. Bir daha lafini etse dayanamazdim. Cevabını verin. Ne bu böyle. Ezdirmeyin kendinizi. Uzatiyorsa halen bir yerlerde bu olayın lafı dönüyordur demektir..
Çalışmak istediğimi çalışacağımı söyledim ama istemedi izin vermiyor.Fikrim değişti bence sorun eşin de değil sorun sensin. Bakış açını önce değiştirmelisin. Anası aşağı anası yukarı...kaynana sana iyi davranmak seni sevmek zorunda değil. bi kere insanlardan iyilik beklemeyi bırakmalısın. ha seni sevmiyor kötü mü davranıyor uzak durursun. ha kocan kem küm mü ediyor sana kapı ordamı diyor, haksızlığa uğramana ezilmene göz mü yumuyor o adama sen kapıyı gösterirsin. gösetrmiyorsan da şikayet etmeye hakkın yok. Hem eltimi balayına gönderiyor diyorsun da sana da ev vermişler. şimdi eltin de çıksa gerçi bilmiyorum nerede oturucaklar ama onlar kirada oturmuyorlar ben kira da mı oturacam bende ev isterim dese ne diyeceksin. Senin sorunun kocanla kimseye bahane bulma. Belki sen çalışsan kendi ayaklarınızın üzerinde duracak durumda olsanız adam da tavrını koyacak çıkacak o evden. Bu devirde ev geçindirmek aile geçindirmek kolay mı asgari ücretle.., bu seçeneği sundun mu adam bende çalışayım kendi yağımızda kavrulalım dedin mi.. ya da sana başka seçenek çalışırsın kv nin üst katında oturmaya devam edersiniz uygun fiyata ev alırsınız...
Anası beni sevmek zorunda değil benim hayatıma da karışmak zorunda değil. Çünkü annesi benim hayatımı mahvetti ben döşekte kıvranırken taze bir aylık gelin hayatının baharında bizim yüzümüzden bu hale geldi demedi, oğlumun yuvası yıkılacak dedi. Ben yatarken kendisi yüzünden yapılan kazada hiç olmayan tanımadığım kişileri o senden daha kötüymüş 20 günde iyileşmiş diye anlattı yatakta yatarken itin çanağına yemek döker gibi önüme yemek koydu ben o kazadan sonra kadınlığımı unuttum adet olamıyorum belki bebeğim bile olmayacak olmuyor zaten eşim kendini sorumlu tutuyor ama benim tedavi olmamı istiyor ben o kadar çok şey yaşadım ki neden boşanmadın dersiniz belki ama bilmiyorum sebebini anlamadığım bir şey beni eşime bağlı tutuyor bu ben be değilimFikrim değişti bence sorun eşin de değil sorun sensin. Bakış açını önce değiştirmelisin. Anası aşağı anası yukarı...kaynana sana iyi davranmak seni sevmek zorunda değil. bi kere insanlardan iyilik beklemeyi bırakmalısın. ha seni sevmiyor kötü mü davranıyor uzak durursun. ha kocan kem küm mü ediyor sana kapı ordamı diyor, haksızlığa uğramana ezilmene göz mü yumuyor o adama sen kapıyı gösterirsin. gösetrmiyorsan da şikayet etmeye hakkın yok. Hem eltimi balayına gönderiyor diyorsun da sana da ev vermişler. şimdi eltin de çıksa gerçi bilmiyorum nerede oturucaklar ama onlar kirada oturmuyorlar ben kira da mı oturacam bende ev isterim dese ne diyeceksin. Senin sorunun kocanla kimseye bahane bulma. Belki sen çalışsan kendi ayaklarınızın üzerinde duracak durumda olsanız adam da tavrını koyacak çıkacak o evden. Bu devirde ev geçindirmek aile geçindirmek kolay mı asgari ücretle.., bu seçeneği sundun mu adama bende çalışayım kendi yağımızda kavrulalım dedin mi.. ya da sana başka seçenek çalışırsın kv nin üst katında oturmaya devam edersiniz bu arada da para biriktirir uygun fiyata ev alırsınız...Ha denedim olmuyor ya da denesem yine olmaz diyosan ve hala kaynananı suçluyorsan sorun sensin.zira asıl resmi kaçırıyorsun. Sorunun kaynağı kocan.
Aile oğluna müsade etmezse nasıl gidecek.Balayi vs . Bunlar aileden beklenmez bunun esinin yapmasi gerekirdi .
ama ev birakma mevzusu cok sacma banane nerde kalirsa kalsin
Bu esinizin sorunuAile oğluna müsade etmezse nasıl gidecek.
Ben onlar yüzünden bırak balayını tanışma yemeklerini iptal ettirdim.
Eşim in sorunu olduğunu biliyorum bende ilk başından beri diyorum eşime fırsat vermemiş annesi kendi olması için herşeye karışmış kararlarına saygı duymamış hep yönlendirmiş şimdi eşim kararlarını sağlam alamıyor çünkü annesi normal değil.Bu esinizin sorunu
artik evli bir adam oldugunu ailesi oldugunu kabullendirmeyi birakin ilk once kendinin kabullenmesi lazim .
gondermiyor diye birsey yok
Eşim in sorunu olduğunu biliyorum bende ilk başından beri diyorum eşime fırsat vermemiş annesi kendi olması için herşeye karışmış kararlarına saygı duymamış hep yönlendirmiş şimdi eşim kararlarını sağlam alamıyor çünkü annesi normal değil.
Eşim de annesinden huy kapmış ki beni çileden çıkarıp ağır konuşturtana kadar anlamıyor sonra anlıyor düzeltmeye çalışıyor
Ben demokratik ortam da yetiştim demiyorum. Ya bir bayana çiçek alırken anneye ne çiçek alınır diye mi sorulur yoksa çiçekçiye gidip o gün için uygun olan çiçeği vermesini istemesimi doğrudur.Bak gene annesine geldi konu, hepimiz zaten çok demokratik ortamlarda büyüdük değil mi beynel