Konu başlığı ne olmalıydı ????

Son derece saçma, eltini neden bu kadar ayırıyolar iç güvey mi gidiyo kaynın
Yoo aslında onun gibi bir şey İstanbul da oturuyor il olarak kızın ailesinin olduğu yerde

Eltimi ayırmalarının sebebi dört yıl okumuş babası avukatmış olayları tamamen gösteriş. Kendini insan yerine koyup muhattap oluyor lar mı kızın ailesi sanmıyorum bile elin düğününe gider gibi gitti

Ama içimde öyle yaralar var ki ben hakkımı Rabbime bıraktım en güzel cezalandıracak O.

Senin sorunun kocan. kocan izin vermese kaynana öyle davranamaz. başlık kocamın bana yapılanlara kayıtsız kalması olmalıydı. faturayı eşine kesmelisin.

Kıskanma felan yok kaynımın balayı parasını kaynanam lar karşılıyor. Kıskanmıyorum o zaman gitmedim şimdi gitmemin hiçbir anlamı yok herşey zamanında güzel.

Ben yapılan ayrımcılıktan ve kayınvalidemin davranışına kızıyorum. Eltime karışamadığı için mutluyum benim yaşadıklarımı yaşamayacak, benim duyduklarımı duymayacak benim eltimle yada yaşantısı ile bir alıp veremediğim yok benim sinirim Kv uyguladığı çifte standart onun bencilliği bana yaptıkları

Ben seni anlıyorum ve hak veriyorum. ama sorunun kaynağı eşin. kaynana bu değiştiremezsin veya ondan beklenti içine girmen saçma olur. sana iyi davranmıyorsa elinden hiçbir şey gelmez.kadın böyle değiştiremezsin ki. sen asıl mevzuyu kaçırıyorsun aslında sorun eşin eşinin bunlara kayıtsız kalmaması gerekir. eşin izin vermese kaynana böyle davranamaz.Eşinle ciddi bir konuşma yap bence.

Sakin evinizden çıkmayın ne münasebet bende benzeri durumları yaşıyorum eltimle kaynanamla malesef çok fazla ödün verdim ama zerre kadar kiymetim yok ama el tim afedersiniz her türlü oyunu çeviriyor gorumcelerime kaynanama yinede toz kondurmuyo rlar bende artık umursamıyor um bıkkınlık geldi cunki size de tavsiye m umursamayin taviz vermeyin ne kadar dişini göster irsen o kadar kıymetli oluyor sun

Senin o tarz şeyleri yaşaman kendini bu kız gibi değerli gormemenden kaynaklanıyor. Sen niye istemedin balayı ya da ne ise istenenler. Kız benim olayım bu demiş kabul ederseniz işinize gelirse. Sen demişsin sizin olayıniz ne ben uyum sağlarim.herseye razıyım.
Ev bırakma olayı garip gelmedi bana.
Ben evlendigimde de eşimin kardeşi ve eşi siz rahat edin diye çıkıp gittiler evden. Niyet meselesi bu.

Senin sorunun kocan. kocan izin vermese kaynana öyle davranamaz. başlık kocamın bana yapılanlara kayıtsız kalması olmalıydı. faturayı eşine kesmelisin.
Konuştum eşimlede aynı şeylere kimseye kızmıyorum acıyorum sana şu haline bir bak ben x kıskanmıyorum ben abimi kıskanıyorum keşke biraz onunla arkadaş olsaydın da öğrenseydin evine başka birini karıştıemamayı dedim.

Onun elinde parası var kimseye eyvallahı yok ben asgari ücret ile geçinemem mecburum sen alttan al biraz o yaşlı diyor yaşlı dediği kadın 48 yaşında

Kriz geliyor artık bu kadın konuşunca nasihat vermeyi çok sever bir hata yapsada nasihat versem diye

O konuşunca böyle vurup kırasım geliyor ne sesini ne yüzünü görmeye tahammülüm bile kalmadı.

İlk zamanlar ne çok üzülürdüm haline şimdi gözümde hiçbir değeri yok ne annesinin nede babasının bugün ölseler onlar için akacak göz yaşım bile yok

Bizde misafir el üstünde tutulur. Düğün gibi önemli bir olay varken hemde.
Onlar size yapmadi diye sizde öyle davranmak zorunda değilsiniz.
Diğer konulara gelince yine yeniden kizman gereken kişi eşin diyeceğim.
Daha geçen konunda söyledin eşin ailesine ayip olmasin minnet borcum var diye her işe koşmani bekliyor senden.
Balayi meseleside yine eşinle alakali elin kizi nasil gidiyorsa sende gitmeliydin zamaninda.

Sizin ekonomik özgürlüğünüz yok, ekonomik yönden bağımlısınız. o zaman sen de giricen bir işe çalışıcan kimseden iyi niyet beklemiyceksin, senin de kimseye eyvallahın olmıycak. Ha parayı veren kaynana ne yapsa doğrumu hayır yine yanlış. ama kv de den iyi niyet beklemekte sadece seni yıpratır.

Tavrınizi belli edin. Evi bırakmak nedir yahu? Saçmalığın daniskası.. İsterse surat yapsin. Olur mu öyle şey. Bir de gelecekler yabancı. Tanimiyorsunuz. Siz sessiz kaldıkça daha çok yuklenir..Adı üstünde misafir. Misafire ev mi bırakılır. Hayret.

Umursamıyorum hatta afedersiniz it gibi kapıyor derler ya bazen öyle oluyorum sabrım kalmadı iki yılda hayat enerjimi kestiler sanki hiç bir şeye gülemiyorum. Takmıyorum kendini o yüzden birşey yapılacağı zaman oğluna söyler.

Normalde olsaydı eşime de bu kadar taviz vermezdim ama bilmiyorum Rabbim bir şekilde bütün öfkemi ona karşı yok ediyor sanki elim kolum bağlanıyor

Ama derdinin dermanı esin, bir kadını kül eden de gül eden de kocasıdır, adam açıkça söylemiş ben kendi başıma geçinemem onlara elim mahkum sen alttan al diyo

Sizin ekonomik özgürlüğünüz yok, ekonomik yönden bağımlısınız. o zaman sen de giricen bir işe çalışıcan kimseden iyi niyet beklemiyceksin, senin de kimseye eyvallahın olmıycak.
Benim kocama da eyvallahım yok parayla benim işim olmaz aç kalırım yinede insanoğluna heleki böyle cahil insanlara yinede el açmam.

Eşim rahatına düşkün bir de annesi gilin evinde para vermiyor geniş bir ev alımlı o yüzden ben sinirden annesinin tezgahına tabakları çarpıp önüne sandalye ittrdim istem dışı oldu ama sinirlendiğim zaman artık kriz geliyor böyle saldırganlaşıyorum susayım diyorum ama yapamıyorum böyle bir şey bana karşı yapılsa dönüp selam verirsem ama bu kadında haysiyet yok ki onun için herşey oyun

Bak bu mesajda gayet güzel anlatmışsın sıkıntı eşinde, kendi laf duymuyor senin duyman da umrunda değil,evini döndüremeyen adam adam mıdır, ne demek rahatına düşkün

Kaynım ve dünürleri gelecek kişiler misafire güvende sıkıntı yok ama saçmalık ben gitmeyeceğimi kendi isterse anasının evine gitsin dedim umrumda değil yaptıkları yapacakları artık öyle bir noktaya getirdiler ki beni. Artık bana bulaşmasınlarda ne yaparlarsa yapsınlar diyesim geliyor eşimde dahil

E hadi kadın gurur yaptı size para da yok evde yok dedi ne yapacaksınız, belki oğluna dedi bu lafları oğlu da aman anne etme eyleme onu alttan alın dedi

Durum cok basit. Cikarsiniz kiralik eve siz de ise girersiniz. O zaman ekonomik ozgurlugunuz oldugu icin tatile de gidersiniz gec kalinmis balayina da... Balayina kaynananiz gondermiyordur herhalde eltinizi? Oyle olsa bile siz onlarin evinde oturuyorsunuz adamlar cikin dese bisey demeye hakkiniz yok. Ben cok sacma buluyorum boyle iliskileri ev buyuk de esim vazgecmiyor falan filan. Kucuk olsun kafaniz rahat olsun azicik as belasiz bas misali.

Hem madem yatak odası boş kalacak siz neden alt kata iniyorsunuz, hep beraber sizin evde kalın, sizden mi rahatsız olacakmış misafir

Normalde nerde yaşayacak kaynın ve eltin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…