Yoo aslında onun gibi bir şey İstanbul da oturuyor il olarak kızın ailesinin olduğu yerdeSon derece saçma, eltini neden bu kadar ayırıyolar iç güvey mi gidiyo kaynın
Ben eşitlik beklemiyorum iki yıl çok geç bir zaman değil ve bu iki yılda ben çok şey yaşadım benden bütün iyi niyetimi merhametimi saygınlığı herşeyi aldılar
Kıyaslama yapmıyorum belki size öyle geliyor olabilir belkide Kıyaslama size kayınvalideniz dese ki sana ne yaptıysam onada aynısını yapacam sizde mobilya alınırken, perde alınırken ev dizilirkwn gelinliği bile seçerken karışsa ve eltinize sadece telefon ile hayırlı olsun dese karışmadığı gibi gelip size herşeyi kendi ayarlamış gibi anlatsa ve siz eltinizden doğruları öğrenseniz ne yaparsınız.
Şimdi ben gitmedim ya balayına eltim gidiyor diye kurduğu yalana bak kaynımın eski çalıştığı iş yeri gönderiyormuş.
Hangi iş yeri işinden ayrılmış elemanı balayına gönderir saçmalık öyle olmadığını da biliyorum ama işte yalan üzerine yalan sıkıldım artık kendi bildiğimi okumak istiyorum bu kez anası evime karışıp böyle evlilik gitmez olayına giriyor
Bazen şu evlilik bitsede şu kadından kurtulsam diyorum. Milletin eşi kötüdür kaynanası iyi benim eşim iyi kaynanam kötü böyle olunca eşimi de dolduruyor
Akşam akşam bütün sinirlerimi topladı yine bu kadın ya uff
Kıskanma felan yok kaynımın balayı parasını kaynanam lar karşılıyor. Kıskanmıyorum o zaman gitmedim şimdi gitmemin hiçbir anlamı yok herşey zamanında güzel.Evi misafirlere bırakma olayı saçma. Sen kendin ağırla sonuçta misafirdir, düğünde gelen giden çok olur o ev sadece senin evin değil eşinin de evi kardeşinin düğününde misafirleri evinde ağırlayıp yardımcı olmak istemesi en doğal hakkı ama sen evini tamamen bırakma sen de kal.
Eltim balayına gidiyor ben gidemedim muhabbetine gelince eğer balayına masrafı karşılayamadığınız için gidemediyseniz ve kvler şimdi kaynını balayına gönderiyorsa kv ne alınmakta haklısın ama kayın biraderin kendi karşılıyorsa veya siz kendiniz gitmemeyi tercih etmişseniz şimdi hiçbir laf etmeye hakkın yok sonuçta eşin de seni götürseymiş ya da siz de gitseymişsiniz.
Anladığım kadarıyla kv sana kızım kızım deyip her işini yaptırıyor. Her işine koşma, ısrar etse acındırsa da, şakaya vursa da yapma. Ne derse umursamazlıktan gel yine de yapma. çok gidip gelme. istikrarlı davran mesafe oluşur. Çok laf söz ederse de azıcık da öbür gelininiz yapsın de işlerine gelirse.Ayrıca kötü gelin desin nolucak yani niye takıyosunuz. iyi gelin olup da milletin angaryasını yükleneceğine kötü gelin ol rahatın yerinde olsun. iyi gelin dediklerinde başınız göğe ermez.
Kıskanma felan yok kaynımın balayı parasını kaynanam lar karşılıyor. Kıskanmıyorum o zaman gitmedim şimdi gitmemin hiçbir anlamı yok herşey zamanında güzel.
Ben yapılan ayrımcılıktan ve kayınvalidemin davranışına kızıyorum. Eltime karışamadığı için mutluyum benim yaşadıklarımı yaşamayacak, benim duyduklarımı duymayacak benim eltimle yada yaşantısı ile bir alıp veremediğim yok benim sinirim Kv uyguladığı çifte standart onun bencilliği bana yaptıkları
Konuştum eşimlede aynı şeylere kimseye kızmıyorum acıyorum sana şu haline bir bak ben x kıskanmıyorum ben abimi kıskanıyorum keşke biraz onunla arkadaş olsaydın da öğrenseydin evine başka birini karıştıemamayı dedim.Senin sorunun kocan. kocan izin vermese kaynana öyle davranamaz. başlık kocamın bana yapılanlara kayıtsız kalması olmalıydı. faturayı eşine kesmelisin.
Konuştum eşimlede aynı şeylere kimseye kızmıyorum acıyorum sana şu haline bir bak ben x kıskanmıyorum ben abimi kıskanıyorum keşke biraz onunla arkadaş olsaydın da öğrenseydin evine başka birini karıştıemamayı dedim.
Onun elinde parası var kimseye eyvallahı yok ben asgari ücret ile geçinemem mecburum sen alttan al biraz o yaşlı diyor yaşlı dediği kadın 48 yaşında
Kriz geliyor artık bu kadın konuşunca nasihat vermeyi çok sever bir hata yapsada nasihat versem diye
O konuşunca böyle vurup kırasım geliyor ne sesini ne yüzünü görmeye tahammülüm bile kalmadı.
İlk zamanlar ne çok üzülürdüm haline şimdi gözümde hiçbir değeri yok ne annesinin nede babasının bugün ölseler onlar için akacak göz yaşım bile yok
Umursamıyorum hatta afedersiniz it gibi kapıyor derler ya bazen öyle oluyorum sabrım kalmadı iki yılda hayat enerjimi kestiler sanki hiç bir şeye gülemiyorum. Takmıyorum kendini o yüzden birşey yapılacağı zaman oğluna söyler.Sakin evinizden çıkmayın ne münasebet bende benzeri durumları yaşıyorum eltimle kaynanamla malesef çok fazla ödün verdim ama zerre kadar kiymetim yok ama el tim afedersiniz her türlü oyunu çeviriyor gorumcelerime kaynanama yinede toz kondurmuyo rlar bende artık umursamıyor um bıkkınlık geldi cunki size de tavsiye m umursamayin taviz vermeyin ne kadar dişini göster irsen o kadar kıymetli oluyor sun
Umursamıyorum hatta afedersiniz it gibi kapıyor derler ya bazen öyle oluyorum sabrım kalmadı iki yılda hayat enerjimi kestiler sanki hiç bir şeye gülemiyorum. Takmıyorum kendini o yüzden birşey yapılacağı zaman oğluna söyler.
Normalde olsaydı eşime de bu kadar taviz vermezdim ama bilmiyorum Rabbim bir şekilde bütün öfkemi ona karşı yok ediyor sanki elim kolum bağlanıyor
Benim kocama da eyvallahım yok parayla benim işim olmaz aç kalırım yinede insanoğluna heleki böyle cahil insanlara yinede el açmam.Sizin ekonomik özgürlüğünüz yok, ekonomik yönden bağımlısınız. o zaman sen de giricen bir işe çalışıcan kimseden iyi niyet beklemiyceksin, senin de kimseye eyvallahın olmıycak.
Benim kocama da eyvallahım yok parayla benim işim olmaz aç kalırım yinede insanoğluna heleki böyle cahil insanlara yinede el açmam.
Eşim rahatına düşkün bir de annesi gilin evinde para vermiyor geniş bir ev alımlı o yüzden ben sinirden annesinin tezgahına tabakları çarpıp önüne sandalye ittrdim istem dışı oldu ama sinirlendiğim zaman artık kriz geliyor böyle saldırganlaşıyorum susayım diyorum ama yapamıyorum böyle bir şey bana karşı yapılsa dönüp selam verirsem ama bu kadında haysiyet yok ki onun için herşey oyun
Kaynım ve dünürleri gelecek kişiler misafire güvende sıkıntı yok ama saçmalık ben gitmeyeceğimi kendi isterse anasının evine gitsin dedim umrumda değil yaptıkları yapacakları artık öyle bir noktaya getirdiler ki beni. Artık bana bulaşmasınlarda ne yaparlarsa yapsınlar diyesim geliyor eşimde dahilTavrınizi belli edin. Evi bırakmak nedir yahu? Saçmalığın daniskası.. İsterse surat yapsin. Olur mu öyle şey. Bir de gelecekler yabancı. Tanimiyorsunuz. Siz sessiz kaldıkça daha çok yuklenir..Adı üstünde misafir. Misafire ev mi bırakılır. Hayret.
Benim kocama da eyvallahım yok parayla benim işim olmaz aç kalırım yinede insanoğluna heleki böyle cahil insanlara yinede el açmam.
Eşim rahatına düşkün bir de annesi gilin evinde para vermiyor geniş bir ev alımlı o yüzden ben sinirden annesinin tezgahına tabakları çarpıp önüne sandalye ittrdim istem dışı oldu ama sinirlendiğim zaman artık kriz geliyor böyle saldırganlaşıyorum susayım diyorum ama yapamıyorum böyle bir şey bana karşı yapılsa dönüp selam verirsem ama bu kadında haysiyet yok ki onun için herşey oyun
Normalde nerde yaşayacak kaynın ve eltin?Umursamıyorum hatta afedersiniz it gibi kapıyor derler ya bazen öyle oluyorum sabrım kalmadı iki yılda hayat enerjimi kestiler sanki hiç bir şeye gülemiyorum. Takmıyorum kendini o yüzden birşey yapılacağı zaman oğluna söyler.
Normalde olsaydı eşime de bu kadar taviz vermezdim ama bilmiyorum Rabbim bir şekilde bütün öfkemi ona karşı yok ediyor sanki elim kolum bağlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?