Konu ben değil, "yine" kardeşim :)

Bence klasik muhabbet yapıyor Adam ağız arıyor

Bizim Zamanımızda diyemezdi kimse onun amacı seni yatağa atmak vs diye ama şimdi bu muhabbetler ayağa düşmüş

Bence biraz da tepkisini ölçüyor o çocukla ne düşünüyor kardeşin diye yani bu tarz konularda olur der mi günü ağız arıyor

Hazır sevgilisi yok kızın da kişi var olursa belki Zaman geçiririz demiştir

Bu arada çevremde sevgilisi ile ayrılıp o esnadaki grup arkadaşı ile çıkan da çok

Sonuç itibari ile hayatı yaşayacak ve görecek

Adamın tarzını, konuşmasını beğenmedi ise mesafe koyacak grup çalışmasına devam edecek başka konuda konuşmayacak espriye gülmeyecek çay kahve içmeye gitmeyecek vs

Olabilir ya cidden ağız arıyor ona göre niyeti varsa hazır boşsa... mantıklı ya benim aklıma gelmemişti ehehe. Zaten grup çalışması dışında ekstra vakit geçirmiyorlarmış, öyle söyledi. Çok zorda kalmadıkça, direkt ona soru sorulmadıkça muhabbete katılmamalı bence de. Çok teşekkür ediyormuş. :)

Bence kardeşinizi bu çocuktan uza tutmaya çalışın, ne kadar cirkin bir cümle kurmuş.
Nasil bu cesareti bulabilir , hadsiz . Cok kizdim gercekten.

Senle işi pişirir, seninle birlikte olmadan o seni bırakmaz"
Ben de söyledim bitir ilişkini diye de, yapamam dikkat çekerim diyor.

ne dikkati çekecek kendisi eskiden ilgisi olduğu için ona öyle geliyor.
şu lafı eden oğlanla arasına mesafe koymazsa dikkat çeker aslında.
sen benimle ne biçim konuşuyorsun diyememiş mi?
işi pişirir ne yahu .. gelişmemiş insan canlısı..

Astoria

Şimdi konu kardeşin olunca bazı şeyleri yazmak zor geldi ama ortamı ne okuduğunu vs bilmiyorum

Fuckbody hikayesi var ya ortam buna uygun mu

Yani sonuçta bu ilişkiler karşılıklı bunun ortamı var mı okullarında

Bence kardeşinizi bu çocuktan uza tutmaya çalışın, ne kadar cirkin bir cümle kurmuş.
Nasil bu cesareti bulabilir , hadsiz . Cok kizdim gercekten.

Ben de kızdım, cevap verememesine daha da kızdım. Bir de milletin içinde demiş başbaşa falan da değiller. Hadsizliğin son noktası.

Diyememiş, şoka girdim diyor.

Hiç duymadım öyle şeyler dedi. Çocuk yaşamış mı biliyor musun dedim, bilmiyorum dedi.

Ay sürekli şeyi soruyor bana "Abla benimle niye uğraşıyor, abla bana niye takmış?", ne bileyim ben zihin mi okuyorum yavrum diyorum. İlgini hissetmiştir diyorum, yok çaktırmadım diyor, çaktırmadın sanıyorsundur diyorum yok diyor. Ay ben baş edemiyorum bu kızla.

şimdi kardeşin ya bilemedim desem mi:)
sevgilisinden de ayrılmış oğlan elin çocuğu işi pişirmesin ben pişireyim derdine düşmüş o yüzden uğraşıyor.
oğlanın bütün olayı belinin altında. kardeşine ilgisi olsa hoşlansa mevzuya böyle girmez.

Fazla nezaket bazen sacmaliga sebebiyet veriyor iste.
Bu cocuga hadsiz diyebilmesi gerekir bir kizin her zaman.

De de, okusun da anlasın. Ben söylemekten yıldım artık. Ya böyle bir insan gerçekten kardeşimden hoşlanıyor olsa ne ayrıca, çocuk karaktersizin teki.

Fazla nezaket bazen sacmaliga sebebiyet veriyor iste.
Bu cocuga hadsiz diyebilmesi gerekir bir kizin her zaman.

Milletin içinde birden demiş, kardeşim de biraz benim gibi yani hazırcevap değil. Bazen daha dişli olabiliyor, sert çıkışabiliyor bana kıyasla ama böyle zaafı olduğu durumlarda benim gibi salaklaşıyor. Milletin içinde olması daha da afallatmış olabilir diye düşünüyorum, yani "Bir dakika gerçekten bunu mu dedi?" gibi. Kimse de tepki göstermemiş, ne diyorsun falan diyen de olmamış arkadaşlarının hiçbirinden. Sonra konu değişmiş.

İşaretlediğim yerdeki cümlesi aşırı itici. Ve evet ben üye olmadan önce de okumuştum konunuzu o zaman da şimdi de aynı düşündüm bence çocuk kardeşinize karşı bir şey hissetmiyor ama değişik biri olduğu kesin. (Bu arada profilinizde ki kim? Merak ettim )

"Senle işi pişirir, seninle birlikte olmadan o seni bırakmaz"
De de, okusun da anlasın. Ben söylemekten yıldım artık. Ya böyle bir insan gerçekten kardeşimden hoşlanıyor olsa ne ayrıca, çocuk karaktersizin teki.

şu lafı defalarca okut kardeşine.
iş pişirmek..
birlikte olmadan bırakmaz..
ez cümle sen aşık olunacak kız değilsin bir erkek seninle sadece sevişmek için sevgili olur. aptalsın o çocuğu etkileyemez kendine aşık edemezsin. çocukta seni pişirir paçavra gibi atar.
çocuğun tüm pis zihniyeti şu kurduğu cümleden akıyor aslında.
ve hatta seks eyleminin sadece erkeğin kızı kullanmış olması demek olduğunu sanıyor.

Tabi canım, gelmişler üniversite yaşına utanmıyorlar da ya. İnsan bölüm arkadaşına böyle açık açık nasıl söyleyebilir bunu? Gerçekten böyle düşünsen bile yani yüz yüze baktığın insan ne bileyim başka bir şey dersin; "Arkadaşım bak ben beğenmiyorum o çocuğu, kendine dikkat et" falan gibi mesela. İnsanlar arsız yüzsüz olmuş iyice. Kardeşim önceden böyle değildi daha saygılıydı sevgilisinden ayrıldıktan sonra saçmalamaya başladı diyor.

arayışta çünkü.
kardeşinin daha önceden ilgisi olduğunu sezmişse azıcık bile olsa kuşu kaçırmayayım diye düşünüyor.
hiç kafaya takılacak bir oğlan değil.
zaten kardeşim kardeşim ayağı bile çok çiğ di.
o konuyada yazmıştım:)

Evet yazmıştın hatırlıyorum hatta olmaz falan demiştin. Sen keyfine bak, kimle görüşüyorsan görüş, o çocukla da fazla muhatap olma, özelini falan anlatma dedim ben ama. İyi demiş miyim ehehe.

Çocuk nereden biliyor biri ile konuştuğunu, komuştuğu kişinin kim olduğunu?
Hangi akla mantık, abuk sabuk iğrenç ve irite edici imalarda bulunuyor?

Çok özür dilerim ama kardeşin nasıl öyle kalmış şaşırdım doğrusu. Bana öyle bir şey söylese herhangi birisi apışıp kalmam, lafı ağzına yapıştırır tıkarım. Rezil rüsva olur. Diyememiş mi, "Fikrin mi bu, yoksa zikrin mi merak ettim. Çünkü bana kalırsa insanın fikri neyse zikri de o-dur. Böyle, iş pişirilicek kız gibi irite edici bir sıfatı bana yakıştırdığına göre... rica ediyorum bir daha böyle seviyesiz yakıştırmalar yapma."

Adam kardeşine tam da o gözle bakıyor, zihniyeti leş. Tepki koyması dikkat çekmez, asıl tepkisiz kalması dikkat çekmiştir. Birinin bana öyle bir şey söylediğini hayal bile edemiyorum, kim olursa olsun cevabım çok sert olur. Mantık insanıyım ben aşkımdan gebersem, karşımdaki insanı kafamın içindeki mezara atmış üzerine beton dökmüştüm. Uzak dursun bu insandan, gereksiz muhabbetlere girmesin. Grup dışında görüşmediğin biri neden mesajlaştığın kişiyi bilir ki? Ben bunu kardeşinin dikkat çekmek (kıskanılmak) için bilerek gözüne soktuğunu düşündüm doğrusu.

Yok, mesajlaşmıyorlar. Aynı bölümde oldukları başka birisi, haliyle oğlan bunların birlikte vakit geçirdiklerini, konuştuklarını falan görüyor. Özellikle anlatılan bir şey yok. Cevap verememesine ben de sizin kadar kızdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…