konu cocuklarimiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Shalini

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
3.646
4.273
333
merhabalar bir gonderi paylasmak istiyorum sizlerle. instagramda paylasilmis, ben de bir arkadasimin watsapp gonderisinden gordum.konu cocuklar olunca kalbim sıkışıyor. bu paylasimi okuduktan sonra kalbim duracak gibi oldu:KK43: ekran goruntusunu paylasiyorum kizlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun bir kaynağı var mı , saçma sapan boş komplo teorileri bunlar paylaşıp insanları galeyana getirmeyin bana kalırsa. Ayrıca UNİCEF deprem alanına gitmedi bile, tamamiyle boş bir yazı. UNICEFe de Hillary Clinton'a basbayağı iftira var, milletin çocğunu kaçırıp ne yapsın o kadın yieyecek mi çocukları ... Kazen Kazen bence bu yaziyi silin toptan.

Son düzenleme:
Bunun bir kaynağı var mı , saçma sapan boş komplo teorileri bunlar paylaşıp insanları galeyana getirmemek. Ayrıca UNİCEF deprem alanına gitmedi bile, tamamiyle boş bir yazı. UNICEFe de Hillary Clinton'a basbayağı iftira var, milletin çocğunu kaçırıp ne yapsın o kadın yieyecek mi çocukları ... Kazen Kazen bence bu yaziyi silin toptan.
insanlari galeyana getirmek icin paylasmadim. bunun gibi bir cok gonderi gordum ve burda paylasmak istedim. yalniz 99 depreminde kaybolan onlarca cocuk var bunu biliyorsunuzdur

çalınan çocuklar varmış bu yüzden çocuk fotoğrafı paylaşmayın dendi

insanlari galeyana getirmek icin paylasmadim. bunun gibi bir cok gonderi gordum ve burda paylasmak istedim. yalniz 99 depreminde kaybolan onlarca cocuk var bunu biliyorsunuzdur

Bunun gibi çok gönderi olunca ne oluyor, kaynak nedir? Biri böyle bir şey uydurup ortaya atıyor, komplo teorisi yapıyor, diğerleri de paylaşıyor yayılıyor o kadar.

99 depreminde kaç çocuk kayboldu mesela, sayıyı biliyor musunuz, yasal şikayetler nerde? 99da çocuk olan insanlar şimdi en az 30 yaşında olmalı, ortada ben kaçırıldım/satıldım diyen yetişkinler neden yok?
Ölmüş olabilirler ayrıca, naaşları enkaz altında kalmıştır, veya kaçırılıp organ mafyasına satılmıştır. UNİCEFin ayrıca 99 depremine gelme durumu olmadı ki. Hillary Clintondan ABDden uçak gönderip çocuk mu kaçırdı yani??? ABDde tonla evsiz çocuk var onları kaçırmak daha kolay değil mi? Şu yazdıklarınızın ne kadar mantıksız ve desteksiz olduğunu bir düşünseniz göreceksiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X