- 11 Mart 2022
- 203
- 243
- 18
- Konu Sahibi Prenses Koala
Merhaba daha önce size sormustum pp acsam mi bu karsi taraftan ne anlasilir vs. Adim mi gibi. Sizler den cesitli fikirler almıştım teşekkür ederim öncelikle
ben o gunden sonra hemen acmadim zaman gecti vs. Neyse ben fotoğrafi actim ama fotografim gondermeli degildi. Normal kendimin oldugu bir selfie. Neyse iste ben açtım fotografimi ama herkes yaptım hakkimda kismini kisilerim yaptim. Normal de yillardir fotosu herkese açık olan kişi (2 aydir ekliyim silmedi bu arada ) beni silip ayarlarini fotosu hakkinda kismini kişilerim yapmış ben . Zaten ben ona dair hiç bir girisimde bulunmadim tahammülsuzluk desem ilk basta engellerdi ama sadece silmis. Ve anne ablami da silmemis sadece beni sildi mesela. Araliklarla telegramdan annemi siliyor beni silmiyor fotosunu bana aciyor. Ben bir tepki vermiyorum ama ne yapmaya çalışıyor kışkırtmaya mi calisiyor tepki mi cekiyor. Nefret ediyor desem ilk basta bu hareketi yapardı. Şimdi off bu da dert mi saçma detaylar diyeceksiniz belki haklisiniz ama benim derdim de iliski den yana. O beni sildi diye ben ne ayarlarimi ne fotografimi hic bir sey yapmadim. En ufak bir hareketim ona karsilik olacak çünkü. Fikirlerinizi merak ediyorum. Erkekler boyle tribe girer mi
NOT: cevap veren bazi arkadaslarin tepkisine ithafen ; Cvp yazacak olanlar bos ego kasmak ustten kibirli yada anlamsiz sacma nasihatler vermek icin yazmasin bi zahmet. Burasi bence millete ahkam kesip kendisini kötü hissetsin yada sizin tarafından asagilansin diye yapilan platform olduğunu sanmiyorum. Herkes istedigini sorabilir cvp vermek istemeyenler okusun geçsin kisiye bu sekilde yok okuma yazma yok enerji yok kisilik yapmayın Allahaskina :) silmesinin sizinle alakasi yok da diyebilirsiniz ki bu fikirdir hmm tamam derim. Sizi sevmiyor dersiniz o da bir fikirdir. Ama bu konudan benle alakali aşırı tahlilleriniz can sıkıcı ve kırıcı 

Son düzenleme: