Konu dışı mesaj yazmadığım halde bloklanmak nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle deme şahsen iki gün giremeyince depresyonlardan depresyonlara zıplıyorum :KK70:
Ben de,iki artizlik yapayım dedim,ondan öyle yazdimdi. Bugün hiç ara vermeden full buradaydim hele bir de sebepsiz Ban yiyeyim yakarım kkyi. Konu üstüne konu açarım alimAllah.

Sistemi elestirmek her yerde yasak oldugu gibi burdada yasak sanirim. Yoneticiler de insan ve onlarda hata yapabilir x kisi asla bilmem ne yapmaz gibi yazanlara mana veremiyorum insaniz hata yapar yanlis anlariz bazen.

Kendimi sistit zannediyordum adlı konuda konu dışı yazdığım sebep gösterilerek bloklandım. Konu dışı mesajım olmadığı halde. Derdim tam olarak bu.
Merhaba atlantistengelenkadin,
siz dahil hiçbir üyenin dert olarak gördüğü konuları dert değildir diye nitelendirmiyoruz, önce buna bir açıklama getirmiş olayım sonra neden konu dışından banlandınız onu yazayım.
BDV kuralları 5. Maddeyi okumalısınız:https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bdv-bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.737655/
Bu da kullanım sözleşmesinde yer alan ilgili maddeler:

• Forum Kuralları dışında bölümlere ait özel kurallar bulunabilir. Başlık açılan bölüme ait özel kuralları okumanız ve bu kurallara uymanız gerekmektedir.
  • Kullanıcıların kendi yararları göz önünde tutularak hazırlanan bu kurallar tartışmaya açık değildir.
  • Foruma üye olan kullanıcılar bu metni okumamış olsa da tüm kurallara uymayı kabul etmiş sayılır. Bu kurallar tüm kullanıcılar için bağlayıcı niteliktedir.
Sitemizde her derdin ilgili bir bölümü vardır, sistit sorunu yaşıyorsanız Herşeyin başı sağlık bölümüne konu açmalısınız:

Erken regl olduysanız jinekoloji bölümüne:

Spiral taktırmayı düşünüyorsanız yine jinekoloji bölümü aile planlaması alt başlığına konu açılmalı:

15'inden gün almış çocuğunuz için lazer epilasyon sağlıklı değil mi diye tavsiye almak için:

4 konunuzu farklı zaman dilimleri içerisinde taşımış ve konu dışından banlama işlemi yapmışım çünkü sitenin kuralları var ve bu kurallar herkese uygulanmak için var, ben de bu kuralları pas geçmek için değil uygulamam gerektiği için moderatörüm.

İlk defa konu dışından banlansanız sebebini merak edebilirsiniz, ki bunun için bizlerden birine mesaj atmanız yeterlidir sebebi niyesini size açıklardık hatta aynı nedenle tekrar banlanmamanız için şu bölüme konu açarsanız sıkıntı yaşamazsınız diye yol bile gösterirdik ama 4 kere konunuz taşınmış, konularınız için 4 kere banlanmışsınız, şimdiye kadar sormayıp şimdi neden konu açtınız? Üstelik yeni üye değilsiniz, kuralları bilmeniz gerekirdi.

Bu kural size özel uygulanmadı, herkese uygulanıyor, uygulanmaya devam edecek.

Saygılarımla

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X