- 8 Kasım 2014
- 4.858
- 10.575
- 408
- Konu Sahibi maydanozsuyu
-
Bisey tahmin ettim ama dogru mu bilemiyorum. Bence kiz sizde kalmak istemiyor abisinde de kalmak istemiyor köyde de. Kiz kendi evinde kalmak istiyor ama eşi ariza çıkarıyor. Kizin kendi abisine gitmesine de ariza cikariyor bence, bazi erkekler boyle ya benim ailemden biri dururken kendi ailesine gidemez havalari. Kiz orda mecburiyetten kalıyor kendince tepki olarakta sizi rahatsiz edecek seyler yapiyor ki siz istemediginizi soyleyin diye.Mantıklı ya...
En iyisi ciddiyim postalamak.
Eşi.biraz sıkıştırıyor tek kalamyacaksin evde diye...
Valla en iyisi abisine postalamak.
Ciddiyim daral bastı bana.
Ben anladim olayi simdi kadindaki cahil cesareti.gonderin gitsin evine bu ne boyleCiddiyim bilmiyorlar.
Bebeğin bir düzeni olduğundan hastalıklara açık olduğundan bi haberler.
Kendi.cocuklari Allah'a emanet büyüdü diyebilirim.
Geçen ben dedim antibiyotiği 8 saatte bi duzenli var diye. 3 saate bi antibiyotiği tepiyor ağzına bebenin
Gerçekten öyle.Keşke herkes kendi başının çaresine bakmayı öğrenebilse artık bi yaşta
ya cok enteresan geliyor bana boyle konular,
cok yakinimda biri de benzer bir durum yasadi, onu gormesem su konuya inanmazdim, fake derdim kesin.
nasil gelip sizde kalabiliyor davet edilmeden, hala sok oluyorum.
Allah kolaylık versin size ama yardım isteyin. Herşeyi yapmaya devam ederseniz herkes ister ekmek elden su gölden ama biraz da kendi yorulunca ay ben gidiyim artık olur.Yani artık pes dedim.
Eltimin eşi askerde (bedelli) köye bıraktı 30 aylık bi oğulları var. Neyse çocuk köyde tabiki hasta olmuş. Eşimi aradi eltim abi çocuk hasta bizi hastaneye götürür musun? Tamam dedik tabi ki eşim aldı götürdü çocuk bronşit olmus. Anaaa bu bize yerleşti. Gitmiyor hanımlar.
2.5 aylik bebeğim var ve bronşit bi cocuk var evde 3 gündür.
Yatak odasına hapsolduk resmen.
Evi yuruyerek 10 dakika uzakta.
Ne yemeğe yardım ediyor ne temizliğe.
Cocuk durmuyor bebek.bebek diye.
Öksürüyor falan
Kendi de grip.
Deliricem...!!!
Uyutuyorum çocuğu gidiyor çocuk uyandırıyor aa bebek diye.
Kendisi tv izliyor vs.
Eşim ve ben şoktayiz. Gel kal demedik.
Kaynım demis onlarda kal gitme diye galiba. Ama daha 1 hafta var gelmesine.
Bunu hep yapıyor vardiyalı çalışıyor nöbetçi olduğu gün bize bırakıyor eltimi ki defalarca memnuniyetsizligimizi dile getirdik.
Nasıl başa çıkıcaz veya da çıkılır?
Evdeyim doğum izni vs.
Ve bebek varken gerçekten hoş olmuyor evde yatılı misafir.
Konu sahibi açıkça söylese de anlamaz gibi
eşim abimde kal dedi der geçer
tek çözüm X yemek yap X ev süpür diye iş buyurmak bebeği de gerekçe gösterip ama o zaman da hasta halimle iş yaptırdı olur işte
ben sana bu sene başıma gelen olayı anlatayım
bayramda yazlıkta idik yazlığı kiraladık ve gittik
görümcemler bunu biliyordu, biz onların izin zamanını vs de biliyorduk ama gelin asla demedik
hatta evin fotosunu göstermedim mevkisini vs söylemedik vs vs
neyse bayramdan bir kaç gün önce enişte bey yazdı watsapptan bayramda evde iseniz size geleceğiz diye
ben de ona cevabi olarak evde değil tatildeyiz yazdım
özetle gelme dedim
o da bana onu biliyoruz tatildeki evinize diye cevap attı
cevap vermedim bile gülücük attım geçtim normal şartlarda buyurun gelin demem gerekir eğer gelmesine onay versem
neyse bayram sabahı gözümü bir açtın size geliyoruz konum atın
dırının çok sinirlendim ama elden gelen bir şey yok
akşamüzeri biz plajda iken geldiler işte onu bunu getirdik dolaba koyalım modunda
geldiler 3 gece kaldılar ama bir bana sor ne kadar sinir olduğumu
bu arada da kedimden de rahatsızlar hayvanın da huzurunu kaçırdılar ay kumu pis vay tüyü modundalar ama davet edilmedikleri halde gelip kaldılar
oğlum bile oh gittiler dedi ki onları aslında çok sever
anlamayan insan o kadar çok ki
bir de bizimkilerle konuşsan mangalda kül bırakmazlar dünyanın en örnek insanıdırlar
Valla her sey eşinin istediği gibi olmaz yani bu hayatta.Mantıklı ya...
En iyisi ciddiyim postalamak.
Eşi.biraz sıkıştırıyor tek kalamyacaksin evde diye...
Valla en iyisi abisine postalamak.
Ciddiyim daral bastı bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?