- 29 Ocak 2021
- 1.778
- 3.400
- 53
- Konu Sahibi legendary1
-
Merak ettimAsistan doktor sevgilim yok ama dişçi vardı o sayılır mı? Sayılırsa yorum yapıcam
Evlenme konusunu erteleyen benim aileler tanışacaktı erteledim tekrar gelmek istiyor ailesiyle baskı nasıl bi baskıEvlilikten kaçma durumu kısaca. Şimdi diyeceksin ciddiyiz diye ama olay şu üzerine tam baskı kurmak istiyor
Yok yoğunluk açısından belirttim onu değiştireyim bari yanlış anlaşılıyor herhaldeAsistan doktor sevgilim yok ama dişçi vardı o sayılır mı? Sayılırsa yorum yapıcam
Gereksiz yorum yapmayın bence konuyu farklı yere çekmenin anlamı yokMerak ettim
Gerçekten aşırı gergin başa çıkamıyorum artık sizce psikolog yardımcı olur muÖzetle gergin ve aylarca küs duracak kadar umursuz bırı.
Kabullenerek devam edin. Cunku degısmez.
Özür dilerimGereksiz yorum yapmayın bence konuyu farklı yere çekmenin anlamı yok
Çocuk hastalıklarıHangi bölümde asistan ?
Olur tabi de bunu kendisinin istemesi lazım.Gerçekten aşırı gergin başa çıkamıyorum artık sizce psikolog yardımcı olur mu
Aynen öyle ben bi sıkıntı ifade etmezsen süper anlaşıyoruz velhasıl bişey söyleyim hemen böyle bi tahammülsüzlük kavga çıkarıyorsun vsssssOlur tabi de bunu kendisinin istemesi lazım.
Emınım ona sorsan, tum suc sendedir. Sen sınırlendırıyorsundur onu.
Ne dıyım ben asık olmadığım ıcın ayrıl diyecegım, sen senelerımı verdim diyeceksin.Aynen öyle ben bi sıkıntı ifade etmezsen süper anlaşıyoruz velhasıl bişey söyleyim hemen böyle bi tahammülsüzlük kavga çıkarıyorsun vsssss
Valla bu sorunlar hal olmadıkça ben bunla evlenememNe dıyım ben asık olmadığım ıcın ayrıl diyecegım, sen senelerımı verdim diyeceksin.
Yasayıp gormen gerekiyor bu durumda.
Kac yasındasın, sen calısıyor musunValla bu sorunlar hal olmadıkça ben bunla evlenemem
Özelden yazayım sizeKac yasındasın, sen calısıyor musun
5 yıldır değişmemiş amaValla bu sorunlar hal olmadıkça ben bunla evlenemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?