Konu erkek arkadaşım

İş stresi cok yüksek ozamn hiçbişeye tahammülü kalmamış sanırım. Bunun için destek alsn mutlaka bu durumu yönetmek için yani.

Tam tersi konumlarda olsaydınız siz uzmanlığınızda ona bu şekilde davransaydınız acaba o katlanırmıydı.. Erkekler ilgisizliğe katlanamazken biz niye kendimize bunu reva görelim? Herkesin kendince stresi var ama eve gelince bunu sana yansıtması işi işte bırakmaması bana normal gelmiyor. Destek şart..

Söyle söyliyim. Benim esim bir ara cocuk onkolojide calisti asistanlik zamaninda. Is yogunlugu bir kenara psikolojik olarak cok zor bir dönem oldu onun icin. Evde bile böyle ruh gibi, akli devamli hastanede gezerdi. Bende cogu zaman öyle kendi halinde birakirdim. Is hayati tabi ki insani etkiliyor, ama bu demek degildir ki iliski icinde sus pus olmaniz gerekir. Siz zaten yeterli kadar altdan aliyorsunuzdur. Kalan dengeyi o kurmali. Söyle bir gercek var cünkü: Asistan zamani biter, ama doktorların isi her zaman zordur..kendisi bu konuda strese karsi yöntemler olusturmasi gerekir, hem kendisi icin, hem iliskisi icin. Aksi takdirde ikisi de yipranir

Evet bence katlanmazdı bana ben o şekilde olsam ya bu bi tuhaf da buna ilgi göstermezsem de pek üzülmüyor sanki ne biliyim doğum günü bilmem ne bile süpriz olaylarını hiç sevmiyor kendisi bana çok güzel yapıyor ona yapılınca yapma paranı harcama diyo çöl değişik biri düşününce sanki hayatta hiç mutlu olmayı kendine hak görmüyo gibi sanki büyün dünyevi zevklere kendini kapamış gibi

Çocuk hastalıkları
cocuk hastaliklarinda asistansw 1. secenek icin cok bi beklentiniz olmasin. eve geldiginde nefes alıp verecek gücü olduğuna bayılıp kalmadığına şükretmek lazimhele bir de çömez asistansa ve nobeti çoksa. ama diger maddelerde elle tutulur hiçbir yani yok maalesef. kendine biraz cekiduzen vermesi lazim

Gerçekten aşırı gergin başa çıkamıyorum artık sizce psikolog yardımcı olur mu

Yani kendi gitmek ister mi ki? Bir de adam psikolojik problemli bir insan gibi gelmedi bana, bence sadece kaba saba biri.

3 numara fena olmuş, gidersen git bu iş bitsin diyip duruyorsa ben olsam alınır ve üzülürdüm. En başta insanın gururu kırılır, ben olsam çıkar giderdim herhalde.

O dengeyi kuramıyor işte ama en kötüsü kurduğunu sanıyor ya bak olay şu normal zamanda güzel ilerliyor ilişki ama ben de bi sorun olunca o la çözmek istiyorum yada bazen bilmiyorum ilgisi yetmiyor bunu ona söylediğimde tahammül edemiyor benim zaten kafam bi milyon elime telefon alacak halim bile yok diyo benim suçum ne diyorum senin suçun yok diyor ama benim de yok diyo ben mi gazla ilgi bekliyorum bilmiyorum her gün yaptığı standart şeyler sabahları günaydın nasılsın demek ve iş çıkışı aramak onda da hep naptın bugün sen naptın konu bitti eve gidince de uyuya kalıyor bende istiyorum ki onca sabrediyorum akşam en azından bi konu açsa geleceğimizle ilgili konuşsa bi çaba görsem ama yok sen aç o zaman diyo sen konuş o zaman diyo sürekli ben yaptıktan sonra ne anlamı var

iyi de hastaneyle ilgili ne anlatsin? istemez ki dogal olarak.

bir de bu “konu ac” durumu tam olarak nasil oluyor? yani sevgilinizle konusacak konu mu bitiyor, yoksa konusacak ortak bir seyler mi ariyorsunuz? cidden merak ettim. flort doneminde cok konusma olur mesela cunku birbirini tanirsin. en sevdigin renk ne, en sevdigin yemek ne, bak bu benim kucuklugum bilmem ne bir suru seyden laf acilir. ama 5 yillik iliskide olmaz ki artik oyle hele de yuz yuze degilken.

benim sevgilim su an inanilmaz yogun calisiyor, cok onemli bir proje yurutuyor ve cok stresli. ama eve geldiginde ben onu hadi benimle konus diye darlamiyorum. bazen durduk yerde kendisi bir seyler anlatmaya basliyor, bugun x kisiyle konustum boyle dedi, soyle komik bir sey oldu vs. bazen de hicbir sey konusmadan direkt gelip naber naptin diyip yatiyor. ayni evin icinde bazen gunaydin ve ne yiyelim haric bir sey konusmadigimiz bile oluyor cunku yogun o. ilgi goster demem yani elinde imkan olsa gosterir bilirim. siz sevgilinizin vakti oldugunu ama size bilerek ilgi gostermedigini mi dusunuyorsunuz?

bu arada sizin cozum bulabileceginiz tek konu bu maalesef bence, digerlerine bir sey yapamazsiniz. adamin oluru bu yani bence 5 yildir. kaba biri.

Yani kendi gitmek ister mi ki?
Gitmek istiyor diyo ki nalet olsun ona bile vakit yok ya normal zamanda kaba saba biri değil sanki böyle bütün dert sorunlara kendini kapanış da hemen kaçıyor gibi sanki dert kotasını hastanede dolduruyor da ufacık bi yer bile bana kalmıyor gibi

asistanlığı çok iyi bilmiyorum o yüzden yargılamak istemem ama 2 sene yoğun bakım hemşireliği yaptım ve diğer hastanelere göre bakımlara, enfeksiyona ekstra özen gösterir gece 2de hasta yıkamaya başlar 5-6ya kadar bakımdan anca çıkardık, çoğu zaman 24 ve ara ara 48 tuttuğum oldu ve uyku sorunumdan dolayı eve geldiğimde de uyuyamadım. hastanedeki her iş çoğu zaman streslidir evet ama ben işten çıkıp eve gelindiğinde işi orada bırakma taraftarıyım. çünkü hayatın boyunca o işi yapacaksan, onun getirisi olan strese alışmak ve ayak uydurmak zorundasın. aksi takdirde ömür boyu katlanılamaz bir hal alır. yoğun zamanlarımın çoğunda sevdiğim insana stresimi yansıtmadım ama asistan bizden daha ağırdır, yansıtmamak elinde değildir, bir şey diyemem.. tabii böyle bir durumda sizin de ilgi beklememeniz gerekir. uzun süreli küsmek ve her seferinde ayrılalım demek bana normal gelmiyor, o biraz karakter meselesi yani meslekle ilgili değil. bir kere eğer bu ilişkiyi gerçekten ilerletmek istiyorsanız hayatınızdan ayrılmak kelimesini çıkarıp, laçka yapmayın, yaptırmayın..

Vallaha halimi anlayan anlıyor şükür ya cidden bu nasıl bi tempodur çalışma biçimidir 36 sa nöbet tutuyor sonra ertesi gün gene devam vallaha nasıl çeki düzen verecek bi anlasam

Bu anlattığınıza göre çok da anlaşıyor gibi görünmüyorsunuz. Adamın sinirsel sorunları var. Bir de hayatındaki bütün olumsuzlukların hırsını sizden çıkarıyor.Daha evli bile değilken bunları size yaşayabilen adamla evlenmeyin bence

Madem öyle gitmeye başlasın derim. Yani yani bu mesleği sonsuza kadar yapacak bu adam, hep böyle mi yaşayacak? Tüm sağlıkçılar çok çok stresli işler yapıyorlar ama bunu gelip senden çıkaramaz, seni stres topu yapamaz. Gitsin madem destek alsın, kaba davranışlarına devam ederse ben stres topun değilim dersin.

ohooo ama siz evlenecekseniz bunlara alisin.

eve gelir o gun hastasina beklemedigi bir sey olmustur morali bozuk olur, hasta yakini ters bir sey soylemistir cani sikilir, belki o an hastaya tam teshis koyamamistir kafasi orada kalir, asistanken hocalardan surekli firca yer vs. bunlarin hicbiri olmasa bile en az 36 saat nobet cidden insan ustu bir is. doktorluk maalesef boyle. babam 50 yillik doktor hala evde bir hali bir halini tutmaz, aklinin yarisi hep hastanede kalir. ailesi de maalesef ikinci plandadir.

ama ben bunlari ilgisizlik icin soyluyorum, diger kaba davranislarin savunmasi doktorluk olamaz.

Ben ne yazık bu yoruma katılıyorum. İnsan sevdiğini stres topu olarak kullanmaz, kullanıyorsa da problemlidir. İşin stresini gelip başkalarından çıkaramazsın. Konu sahibesi üzülmesin diye daha ılımlı bir yorum yaptım, umarım adam kendini bir şekilde düzeltir.

Sizin işiniz de ağırmış gerçekten asistanlık da çok zor ya ben bilmiyorum bazen fazla mı ilgi bekliyorum bi türlü anlayamıyorum normali nedir diye ayrılma lafını sürekli o geçiriyor yapma etme laçkalaşıyor bende diyorum yaptırmayın demişsiniz ya ah. Keşke bi çözümünü bulsam

Scrubs dizisini hatirliyormusunuz veya taniyormusunuz bilmiyorum, ama orda bir bölüm vardi (the monster bölüm adi galiba). Ordada hastanenin bütün hayati (özel hayati dahil) nasil etkiledigini anlatiyorlardi. Saglik sektörü cok zor, heleki pandemi basladigindan bu yana tam felaket. Herkes zaten stresli, gergin, bir ton insanla ugrasiyorsun. Bilmiyorum doktor esi olmak da sabir istiyor. Simdi profesyonel destek almasini önersem ona da zamani yoktur muhtemelen. Bu aralar belki bazi konularda cok fazla beklentiyw girmemek lazim. Her zaman böyle degildi sanirim

Böyle çok tanıdıklarım var. Eşini stres topu yapmış her sorunda kadına patlıyor ve hiç hoş bir durum değil. Onur kırıcı ve yıpratıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…