Konu erkek arkadaşım

Çocuk hastalıkları
Yoğun bir bölümde çalışıyor özellikle asistanlığının ilk yıllarındaysa çok fazla stres altındadır . Nereden baksan ayda 8-10 nöbet tutuyordur. Nöbet ertesi falanda yok birde karşısında ilgi bekleyen sevgili . Ee bu adamda insan stres yapması ve size ister istemez yansıtması çok normal .
Karşılıklı anlayışla bu zor günleri atlatırsınız diye düşünüyorum . Asistanlık gerçekten zor Sizi sevmiyor olsa emin olun onca işin arasında birde size vakit ayırmazdı diye düşünüyorum

Vallaha bu davranislarin yogun calimakla ilgisi yok. Esim cocuk doktoru. Ondan yogun calisani tanimiyorum ama adamda öyle bir sabir var ki (beni cekiyor sonucta)
Küsme huyun muhtemelen sadece iki nedeni vardir bir iliskide:
- seni sevgisinden mahrum birakarak terbiye etmeye calisiyor (bu cok b* bir hareket ve benim için bitirmek icin yeterli bir sebep)
- alternatif olarak cocukluktan kalma bir küsme huyu (Bendede vardi ama ben bu kadar uzatmiyordum. Öyle veya böyle sorunlu bir davranis. Erkek arkadasiniz bunu düzeltmesi lazim. Ömür cürütür yoksa)
Genel olarak iletisim konusunda sizden cok erkek arkadasiniz sorunlu

5 yıldır değişmemiş ama zaten ortada bi sorun görmüyorsa çözülcek bişey de yoktur. Kabullen bence insanlar kolay kolay değişmiyor malesef hele de kendi istemiyorsa.
Önceden de vardı bu davranışlar ama tolere edilebilir düzeydeydi şu an artık tahammül edemeyeceğim seviyeye geçti evlenmek istiyor bi kez erteledi m ikinciye gelmek istiyorşar bi yandan nişan yap duruma bak olmazsa bırakırsın diyordum bi yandan da direk silip atsam mı

Erkek arkadaşım da şu an asistan pediatrist bunu konumda yazdım ama hemen bi kaç arkadaş linç etti diye değiştirdim

Çok iyi anlaştığiniz biri en ufak şeyde nasıl bitsin diyor, aylarca küs kalabiliyor ? bende üst komşumla çok iyi anlaşıyorum küsüz

Tüm bu özelliklere sahip birinin iyi özelliği olsa ne yazar.. İlişkiyi çıkmaza sokan tüm özelliklere sahip maşallah..
Düzeleceğini sanmıyorum bu tipler evlenince de böyle devam eder bence
Teşekkür ederim bi destek alıp düzelmese ayrılacağım

Evet yorgun argın yanıma gelir hep nöbet ertesi de yok bide çocuk bölümünde hepten ağır ben hep elimden geldiğince destek oluyorum ama bazen de artık dayanamıyorum akşamları bari evdeyken değişik konular konuşmak istiyorum ama ya uyuya kalıyor yada bişey yazmıyor sizin de eş yada sevdiğiniz asistan gün içinde sabahları mutlaka günaydın ve nasılsın der sonra çıkışta arar iletişimimiz bu bide uzun seneler geçince konuşacak konu da bulamıyoruz çok ilgi delisi biri değilim ben aslında sadece akşamları değişik farklı bişeyden konu açmasını istiyorum ama olmuyor

Bitirmeden bence bi terapiste gidin kararını vermende yardımcı olur.

Durduk yere hadi konu ac konusalim diye olmaz ki. Yada hadi konusalim diyerekte olmaz. Misal telefonda dersin nasil gecti gunun yada anlattigi seylere ilgi gostererek daha cok seyler paylasmasini saglayabilirsin?

Sizde haklısınız kadınlar olarak ilgiyi her şekilde bekliyoruz . Ama ben bu davranışlarını asistanlıktaki yoğun çalışmasına veriyorum . Benim eşim uzman doktor biz birlikte atlattık çok şükür. eşim asistanlığı çok çok rahat olan bir bölümde olmasına rağmen hoca stresi vs. eve ister istemez yansıyordu

Ama küsme huyu kötüymüş onu yenmesi özellikle sonu evlilik olacak bir ilişkiyse şart

Durduk yere hadi konu ac konusalim diye olmaz ki. Yada hadi konusalim diyerekte olmaz. Misal telefonda dersin nasil gecti gunun yada anlattigi seylere ilgi gostererek daha cok seyler paylasmasini saglayabilirsin?
Hastanede çalışıyor çok kötü şeyler yaşıyor anlat rahatla diyorum ama konuşmayı sevmiyor sanki hayattan kendisini çekmiş gibi ailesinden arkadaşlarından da bahsetmiyor zaten arkadaşlarıyla vakit geçiremiyor hayatında sadece bi iş var hafta da bir benle görülüyordu yarım sa o şansımız da yasaklarla beraber gitti

Evet benim erkek arkadaşımın asistanlığı aşırı zor geçiyor ağladığı bile oldu ki asla onu ağlarken görmedim ama bende insanım sürekli yarım eksik hiisediyorum ben mesela bi çok özelliğimi törpüledim önceden hastanedeyken bile mesaj atmasını bekleyen biriydim şimdi asla rahatsız etmiyorum ama eve gelince de biraz sohbet muhabbet ilgi bekliyorum yok olmuyor yetmiyor bana uzman doktor olunca değişir mi diye hep kendime soruyorum o yüzden çok canım yanmasına rağmen bırakamıyorum herkes diyo senelerce sen çektin tus sınavını da asistanlığını da

Erkek arkadaşım da şu an asistan pediatrist bunu konumda yazdım ama hemen bi kaç arkadaş linç etti diye değiştirdim

Niye linc edildiki. Asistan zamani b* affedersiniz. Esim Türkiyede de asistanlik yapti. Ne kadar zor oldugundan bahsetmisti..heleki üstekiler asistanlara hayati daha da zorlastiriyormus dedigine göre. Bu tabi en az 10 sene önceydi. Bugün nasil bilmiyorum tabi. Öyle veya böyle asistanlik süreci zordur. Esimle tanisirken bir kere bir restoranda bulustuk..nöbetten cikmisti..yemekten sonra oturdugu yerde uyuya kalmisti erkek arkadadinizin isi stresli olabilir ona lafim yok, ama iste stresi oldugu icin aslinda evinde/özel hayatinda huzur aramasini beklerdim

Teşekkür ederim
Rica ederim bazı insanlarda huy, karakter oluyor. Bi kız arkadaşım var 4 yıldır çekiyor onunda huysuz, aksi, herşey eleştiren kırıcı bi sevgilisi var. Cok kez konuştuk adamla anlamıyor, kabullenmiyor bile. Mutsuzluktan besleniyor malesef. Ömür çürütmeye değer mi değmez bence ama kız arkadaşım ayrılmıyor da.

Arkadaşlar neden linç etti bende bilemiyorum diş doktoru olur mu dediler cevap yazmak için bir arkadaş da merak etmiş oysaki ben çok yoğun olduğunu belirtmek için yazmıştım konumu düzenledim bu yüzden evet şu anda da aynı o dönem dehşet hocaların hakaretini mi ararsın mobing mi herşey var tam da dediğiniz gibi huzur arıyor zayen ve benim ufacık bişey söylememe tahammül edemiyor sorun çıkarıyorsun diyo kavga çıkarıyorsun diyo oradaki stresten öyle bi dolmuş ki sorun filan duymak istemiyor ki ben güzel bi dille ifade etmeme rapmenn uzman olmasına 1.5 sene kaldı

Bunda böyle bi olay var durduk yere asla sorun çıkarmıyor bişeyi eleştirmiyor kırmıyor ama mesela diyorum ki biraz daha ilgi göstersen canım konu açsan filan hemen böyle hiddetleniyor huzur bozmak için yaptığının sanıyor

Uzman olunca sizinle ilgilenme şekli değişir mi bilmiyorum fakat iş stresinin azalacağı kesin.
İnş herşey gönlünüzce olur .

Uzman olunca sizinle ilgilenme şekli değişir mi bilmiyorum fakat iş stresinin azalacağı kesin.
İnş herşey gönlünüzce olur .
Bende sırf bu ihtimale bağlanıyorum ama daha 1.5 sene katlanabilecek miyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…