asistanlığı çok iyi bilmiyorum o yüzden yargılamak istemem ama 2 sene yoğun bakım hemşireliği yaptım ve diğer hastanelere göre bakımlara, enfeksiyona ekstra özen gösterir gece 2de hasta yıkamaya başlar 5-6ya kadar bakımdan anca çıkardık, çoğu zaman 24 ve ara ara 48 tuttuğum oldu ve uyku sorunumdan dolayı eve geldiğimde de uyuyamadım. hastanedeki her iş çoğu zaman streslidir evet ama ben işten çıkıp eve gelindiğinde işi orada bırakma taraftarıyım. çünkü hayatın boyunca o işi yapacaksan, onun getirisi olan strese alışmak ve ayak uydurmak zorundasın. aksi takdirde ömür boyu katlanılamaz bir hal alır. yoğun zamanlarımın çoğunda sevdiğim insana stresimi yansıtmadım ama asistan bizden daha ağırdır, yansıtmamak elinde değildir, bir şey diyemem.. tabii böyle bir durumda sizin de ilgi beklememeniz gerekir. uzun süreli küsmek ve her seferinde ayrılalım demek bana normal gelmiyor, o biraz karakter meselesi yani meslekle ilgili değil. bir kere eğer bu ilişkiyi gerçekten ilerletmek istiyorsanız hayatınızdan ayrılmak kelimesini çıkarıp, laçka yapmayın, yaptırmayın..