- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Zaten en çok ona üzülüyorum. Çocuğunun annesi hasta zaten anne sevgisi göremiyor. Kardeşimde zihnini olması gerekenden fazlaca meşgul ediyor bu olayla.Bence hiç normal davranış değil yaptıkları. Kardeşiniz yol yakınken ayrılsın iki gün üzülür. Çocuğunun rıskını evlenmediği bir kadına neden yedirsin yahu
Şu anda bir sıfat yok aralarında sadede sevgililerDaha neler yahu,2. Evliligim ama eşimle flört ederken cafedeki cay parasini ödemesi bile rahatsiz ederdi!Kardeşiniz ne sıfatla tapuyu hanimefendiin üstune yapıp odemesini kendi üstlenecekmiş?
Kadın evlenmeye yanaşmıyorŞimd kadın çalışmıyorsa abinizin bunu teklif etmesi de normal değil.
Yan ilerki hayatta çocuklara mı baksın çalışsın mı
Onun da arsa talebi saçma .
Velhasıl istekler karşılıklı saçma
Bir kaç defa düşünüp taşınsınlar bence evlenme konusunu.
Maddi konular her açıldığında geriliyoruz diyor kardeşim.Sakın öyle hata yapmasın. Belli ki kardeşinizi kandırıyor. Bence kardeşiniz o kadını bıraksın. Arsa aldırmaya çalışan değilde, kardeşimizin gerçekten yanında olmak için seven biriyle beraber olsun.
Su an yedigi lokmayi 2 cocugunun BABA si sagliyor!şu kadınlardaki özgüvene hastayım
yediğin lokmayı bile başkası sağlıyo bide üstüne sevgilinden arsa istiyosun
havalar 1500
Uzaklaşmıyor işte seviyor tutku duyuyormuş.Çirkin bir talep. Uyanık bir kadın. Keşke kardeşiniz uzaklaşabilse.
Beni ilgilendiren bi durum deği de.Birde çalisma kismında siz ya da kardesiniz bir beklenti içindemisiniz? bana mi oyle geldi hani 3 cocuk ya o bakimdan!
İyi tutsun napıcaksın. İnsanın kendine ettiğini kimse edemez. Kocaman adammış katlansın. Ben sadece 3 masum çocuğa üzülürüm. Tutkudan mantıklı düşünemeyen baba. Erkrkleri geçim kaynağı gören anne. Çirkinnn manzaraUzaklaşmıyor işte seviyor tutku duyuyormuş.
Eşinizle beraber çalışıp yaptınız nafaka vs almıyorsunuz 2 de çocuk var her iki evlilikten değil mi ?Kadın muhtemelen eskı esınden oturu verıcı olan erkeklere alışkın. Mesela ben eskı esımden hıc bısey almadan boşandım, nafakada almıyorum cocuguda hıc görmek ıstemedı.O yüzden yenı esımle evlenirken 7 sene once , ondan maddı olarak bır beklentım yoktu. Ikımızde calısır hayatımızı kurarız dedık. Evlendıkten sonra ortak gelırmızle mal sahıbı olduk , bunları esım benım uzerıme yaptı. şımdı ben edındıgımız malları eskı evlılıgımden 1, yenı evlılıgımdede 1 cocugu oldu yenı. Onların uzerıne yapıp , yasal varıs ben görünmek ıstıyorum . Cunku ben sadece kendı uzerıme mal aldığımda bır nevı eskı esım yasal varıscı oluyor bana bısey olması durumunda , ortak çocuktan oturu, hak eskı esıme gecıyor.
Bunu engellemek ıcın çocukların uzerıne yapacağım 18 yasında kullanım hakkına sahıp olmaları ıcın, bana bısey olsa bıle haklarını başka bırının vicdanına bırakmayacagım
Sızın durum bana cok cıg geldı , hem çalışmıyor hem ödeyecek gucu yok hemde beklentısı yuksek
Eğer buraya yazdığınızı biliyor yada öğrenince kızmayacak ise açın yazdıklarmızı okutun. Bir dolandırıcılık kurbanı oda olmasın.Zaten en çok ona üzülüyorum. Çocuğunun annesi hasta zaten anne sevgisi göremiyor. Kardeşimde zihnini olması gerekenden fazlaca meşgul ediyor bu olayla.
Anlamak istemeyinceKadin niyetini bariz bi sekilde belli etmiş aslında
Kadinin yuva,eş beklentisi maddiyata dayalı ise sahsen kosarak uzaklaşırdım,kardeşinize tutkuların karın doyurmadıgini anlatmalisiniz!Belliki niyet farkli!Beni ilgilendiren bi durum deği de.
Kardeşim tek maaşla 3 çocuğa bakamam diyor.
Kadın da çalışmam iki yakamızı biraraya getir diyormuş.
Kardeşim isterse çalışmaz ama o zamanda çok lüks yaşayamayız diyormuş.
Kadın şu anda Eşli eşten geçiniyor. Kardeşim maddi olarak bşy vermiyor bir de kadının sanırım alkol problemi varmış. Haftada 2-3 kez alkol Alıp beni Arıyor çok sevdiğini falan söylüyor dedi. Bu normal bşy miİyi tutsun napıcaksın. İnsanın kendine ettiğini kimse edemez. Kocaman adammış katlansın. Ben sadece 3 masum çocuğa üzülürüm. Tutkudan mantıklı düşünemeyen baba. Erkrkleri geçim kaynağı gören anne. Çirkinnn manzara
Okutacağım tüm Yorumları ona tek tekEğer buraya yazdığınızı biliyor yada öğrenince kızmayacak ise açın yazdıklarmızı okutun. Bir dolandırıcılık kurbanı oda olmasın.
Ilkınden olan 9 yasına gırecek, ıkıncı esımden olan 1 yasında .Nafaka hıc almadım , eskı esımın bır lırası ne çocuğumdan gectı nede edınılen mallarda katkısı var. Evet esımle tanıştığımda ılk oğlum 13 aylıktı, sagolsunEşinizle beraber çalışıp yaptınız nafaka vs almıyorsunuz 2 de çocuk var her iki evlilikten değil mi ?
Eşiniz o zaman önceki evlilikten olan çocuğa da Babalık yapmış oldu biryerde.
Helal olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?