Konu erkek kardeşim

Bence hiç normal davranış değil yaptıkları. Kardeşiniz yol yakınken ayrılsın iki gün üzülür. Çocuğunun rıskını evlenmediği bir kadına neden yedirsin yahu
Zaten en çok ona üzülüyorum. Çocuğunun annesi hasta zaten anne sevgisi göremiyor. Kardeşimde zihnini olması gerekenden fazlaca meşgul ediyor bu olayla.

Kadın evlenmeye yanaşmıyor
Geliri var kadının. Geliri olduğu için zaten çalışmıyor. Maddi sıkıntısı yok.

Maddi konular her açıldığında geriliyoruz diyor kardeşim.

Kadın muhtemelen eskı esınden oturu verıcı olan erkeklere alışkın. Mesela ben eskı esımden hıc bısey almadan boşandım, nafakada almıyorum cocuguda hıc görmek ıstemedı.O yüzden yenı esımle evlenirken 7 sene once , ondan maddı olarak bır beklentım yoktu. Ikımızde calısır hayatımızı kurarız dedık. Evlendıkten sonra ortak gelırmızle mal sahıbı olduk , bunları esım benım uzerıme yaptı. şımdı ben edındıgımız malları eskı evlılıgımden 1, yenı evlılıgımdede 1 cocugu oldu yenı. Onların uzerıne yapıp , yasal varıs ben görünmek ıstıyorum . Cunku ben sadece kendı uzerıme mal aldığımda bır nevı eskı esım yasal varıscı oluyor bana bısey olması durumunda , ortak çocuktan oturu, hak eskı esıme gecıyor.

Bunu engellemek ıcın çocukların uzerıne yapacağım 18 yasında kullanım hakkına sahıp olmaları ıcın, bana bısey olsa bıle haklarını başka bırının vicdanına bırakmayacagım

Sızın durum bana cok cıg geldı , hem çalışmıyor hem ödeyecek gucu yok hemde beklentısı yuksek

Birde çalisma kismında siz ya da kardesiniz bir beklenti içindemisiniz? bana mi oyle geldi hani 3 cocuk ya o bakimdan!
Beni ilgilendiren bi durum deği de.

Kardeşim tek maaşla 3 çocuğa bakamam diyor.
Kadın da çalışmam iki yakamızı biraraya getir diyormuş.
Kardeşim isterse çalışmaz ama o zamanda çok lüks yaşayamayız diyormuş.

Uzaklaşmıyor işte seviyor tutku duyuyormuş.
İyi tutsun napıcaksın. İnsanın kendine ettiğini kimse edemez. Kocaman adammış katlansın. Ben sadece 3 masum çocuğa üzülürüm. Tutkudan mantıklı düşünemeyen baba. Erkrkleri geçim kaynağı gören anne. Çirkinnn manzara

Eşinizle beraber çalışıp yaptınız nafaka vs almıyorsunuz 2 de çocuk var her iki evlilikten değil mi ?
Eşiniz o zaman önceki evlilikten olan çocuğa da Babalık yapmış oldu biryerde.
Helal olsun.

Zaten en çok ona üzülüyorum. Çocuğunun annesi hasta zaten anne sevgisi göremiyor. Kardeşimde zihnini olması gerekenden fazlaca meşgul ediyor bu olayla.
Eğer buraya yazdığınızı biliyor yada öğrenince kızmayacak ise açın yazdıklarmızı okutun. Bir dolandırıcılık kurbanı oda olmasın.

Kadinin yuva,eş beklentisi maddiyata dayalı ise sahsen kosarak uzaklaşırdım,kardeşinize tutkuların karın doyurmadıgini anlatmalisiniz!Belliki niyet farkli!

Abiniz bu kadınla hiç yüzyüze görüştümü.
Tv de neler görüyoruz. İnt.den sevgilimi olur Allah aşkına. Bu kadının gerçekten boşandıgına eminmi. Abinzle konusun kandırılıyor olabilir.

Bu zamanda ilişkisini kimseye söylememesi tuhaf..İnsan bir kardeşiyle, yengesiyle vs. .paylaşmaz mi?

Ve arsa meselesi ayrıca tuhaf..Daha nikah yok bir şey yok arsa istiyor..Evlenince alırlarsa bile zaten yasalar önünde ortak olur.

Kadın bana biraz tuhaf geldi sanki sevdiği için değil de istediklerini yaptırmak için evlenecek.

Daha geçen gün tv de gördüm. Dolandırıcı bir kadın evlilik vaadiyle bir çok kişiyi kandırmış. Dikkat edin .Kardesiniz illa ki o diyorsa sizler aile olarak mutlaka yanında olun.

Birde oğluna aman dikkat etsin.Böyle kadınlardan her şey beklenir.

Kadın şu anda Eşli eşten geçiniyor. Kardeşim maddi olarak bşy vermiyor bir de kadının sanırım alkol problemi varmış. Haftada 2-3 kez alkol Alıp beni Arıyor çok sevdiğini falan söylüyor dedi. Bu normal bşy mi

Eşinizle beraber çalışıp yaptınız nafaka vs almıyorsunuz 2 de çocuk var her iki evlilikten değil mi ?
Eşiniz o zaman önceki evlilikten olan çocuğa da Babalık yapmış oldu biryerde.
Helal olsun.
Ilkınden olan 9 yasına gırecek, ıkıncı esımden olan 1 yasında .Nafaka hıc almadım , eskı esımın bır lırası ne çocuğumdan gectı nede edınılen mallarda katkısı var. Evet esımle tanıştığımda ılk oğlum 13 aylıktı, sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…