- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Kadın ilişkileri ve evliliği kazanç kapısı olarak görüyor belli ki. Kardeşinize arsayı aldırıp diğer sevgililerine de üzerine ev inşa ettirir. En son birilerine o apartmanı kiraya verdirir gül gibi geçinir gider. Kardeşiniz de yıllarca borç ödediği ile kalır :)Merhaba herkese ,
Benim 35 li yaslarda bir erkek kardeşim var. 1 kere evlendi ayrıldı şu an 9 yasında bir oğlu var onunla beraber yaşıyor. Ayrılalı 5 sene falan oluyor.
Tesadüfen İnternet'e biriyle tanışmış. 1,5 senedir falan ilişkileri varmış. Tanıştığı kişi de 38 yaslarında daha önce Evlenip ayrılmış 2 de çocuğu var ikiz çocukları var.
Kardeşim orta gelirli biri Çalışıyor , kadın çalışmıyor eski eşi ayrılırken ev vermiş her ayda düzenli nafaka ödüyor onunla geçiniyormuş.
Kardeşim artık evlenmek düzenli b aile hayatı kurmak istediğini söylüyor fakat kadın Etrafında kimseye ilişkisini söylemiyor , Kardeşimi arkadas aile vd tanıştırmıyor , gel gitli hareketler sergiliyormuş. Mesela sen benim hayatımın aşkımsın deyip ertesi gün hiç aramamak gibi
En son kadın kardeşime bir arsa beğendiğini söyleniş. Kardeşimde ortak Alıp tapuya ortak isim yazdırabilirşz Demiş kadın bunun üstüne vay efendim sen nasıl erkeksin paranın yarısını bana ödetmeyi nasıl teklif edersin erkekten iki yakamızı biraraya getirmek senin Görevin vs vs diye çıkışmaya Başlamış.
Kardeşim bu durumda ne yapmaya Çalışıyor benimle ilgili düşüncesi ne Hatalı mı davranıyorum diye sordu.
Ben anlam veremedim. Değişiklik bakış açılarına ihtiyacı var.
Yorumlarınızı tek tek okutacağım kardeşime.
Kadın şeb-i çok seviyorum hayatında kimseyi böyle seçmedim gibi sözler söylüyormuş bir de çocuklarına ilgili bir anneymiş o Yüzden uzaklaşmaya çalışsa kadın zaten geri adım atıp yeniden başlıyorlarmış.Kadinin yuva,eş beklentisi maddiyata dayalı ise sahsen kosarak uzaklaşırdım,kardeşinize tutkuların karın doyurmadıgini anlatmalisiniz!Belliki niyet farkli!
İdeal eşi bulmuşKadın şu anda Eşli eşten geçiniyor. Kardeşim maddi olarak bşy vermiyor bir de kadının sanırım alkol problemi varmış. Haftada 2-3 kez alkol Alıp beni Arıyor çok sevdiğini falan söylüyor dedi. Bu normal bşy mi
Yüzyüze görüştü 1.5 senelik ilişkileri var. Ayrıl Barış devam edenAbiniz bu kadınla hiç yüzyüze görüştümü.
Tv de neler görüyoruz. İnt.den sevgilimi olur Allah aşkına. Bu kadının gerçekten boşandıgına eminmi. Abinzle konusun kandırılıyor olabilir.
Çok seviyorum tutku duyuyorum ayrılamıyorum diyor
Tanışmak istemiyor ki kadın yanında olalım.Bu zamanda ilişkisini kimseye söylememesi tuhaf..İnsan bir kardeşiyle, yengesiyle vs. .paylaşmaz mi?
Ve arsa meselesi ayrıca tuhaf..Daha nikah yok bir şey yok arsa istiyor..Evlenince alırlarsa bile zaten yasalar önünde ortak olur.
Kadın bana biraz tuhaf geldi sanki sevdiği için değil de istediklerini yaptırmak için evlenecek.
Daha geçen gün tv de gördüm. Dolandırıcı bir kadın evlilik vaadiyle bir çok kişiyi kandırmış. Dikkat edin .Kardesiniz illa ki o diyorsa sizler aile olarak mutlaka yanında olun.
Birde oğluna aman dikkat etsin.Böyle kadınlardan her şey beklenir.
Ilkınden olan 9 yasına gırecek, ıkıncı esımden olan 1 yasında .Nafaka hıc almadım , eskı esımın bır lırası ne çocuğumdan gectı nede edınılen mallarda katkısı var. Evet esımle tanıştığımda ılk oğlum 13 aylıktı, sagolsun
Kadın şu anda Eşli eşten geçiniyor. Kardeşim maddi olarak bşy vermiyor bir de kadının sanırım alkol problemi varmış. Haftada 2-3 kez alkol Alıp beni Arıyor çok sevdiğini falan söylüyor dedi. Bu normal bşy mi
Allah korusunKadın ilişkileri ve evliliği kazanç kapısı olarak görüyor belli ki. Kardeşinize arsayı aldırıp diğer sevgililerine de üzerine ev inşa ettirir. En son birilerine o apartmanı kiraya verdirir gül gibi geçinir gider. Kardeşiniz de yıllarca borç ödediği ile kalır :)
En çok Yeğenim için üzülüyorum askındaİdeal eşi bulmuş(( tabii ki normal değil. Sosyal içicilik dediğimizin dışındaki alkol alımı bağımlılık. Erkekler bu kadar fikirsiz olabiliyor işte. Allah yardımcınız olsun. Yeğeniniz için bişeyler düşümün lütfen, bu iki mantıksız yaşam biçiminin elinde heder olur
Seven bir kadının önceligi para olmaz,hele 2 cocuk ve bosanmış bir kadinsaniz nikahsiz birliktelik hic olmaz, tek derdiniz hem anlasabileceginiz huzurlu bir yuva hemde 2 cocugunuza iyi bir uvey(sevmedigim bir tabir olsada)baba modelidir.Kadin bu ayaklari gecsin bence niyet farklı.Şu cok düşük bir ihtimal kardesiniz dahil erkeklere güveni yok bir nevi maddi yaptirimlarla kendini güvence altina aliyor ki bu da cok saglikli bir davraniş degil...Kadın şeb-i çok seviyorum hayatında kimseyi böyle seçmedim gibi sözler söylüyormuş bir de çocuklarına ilgili bir anneymiş o Yüzden uzaklaşmaya çalışsa kadın zaten geri adım atıp yeniden başlıyorlarmış.
Evlenmek istemiyor eğer istersen hoca nikahı yapalım Demiş kadın.Hem evliliğe yanaşmıyor hem kardeşinize arsa aldırmak istiyor valla ne güzelmiş. Bence her şey ortada. Kardeşiniz arkasına bakmadan kaçsın derim. Öyle çok seviyorumlarla olmuyor o işler. Ki kadın o kadar seviyorsa evlenmesi lazım 2 tane çocukla neyi bekliyor 1 buçuk yıl olmuş zaten. Kardeşinize söyleyin kullandırtmasın kendini resti çeksin evlenmeye niyetin yoksa bitecek desin.
Malesef mantığı FelçEvlenmeden ne arsasi istiyormus ? Kadin maddi dusunuyor. Kardesin tapuyu ikimizin ustune yapalim demis kadin kabul etmemis. Bu demek oluyor ki kadin para derdinde. Eger ortak birsey yapma derdinde olsaydi kabul ederdi. Biz evlenirken bir tane bardagi bile zor aldirdik hatta aldiramadik valla milletin masallahi var ev, arsa istiyor. Tutku, sevgi hepsi gelip gecici bak kardesinin de cocugu varmis yazik gunah tutkuluyum seviyorum birakamiyorum diye cocugunun rizkini baska kadina vermesin. Bu dunyada hersey bos baki kalan ailesi ve cocugu gerisi hikaye. Arsa alip tapuyu kadinin uzerine yaparsa iki gun sonra o kadin sorunlarim var bir sure gorusmeyelim diye gittiginde kardesiniz kendine cok kizacak asil bunu kaldiramiyacak. Hoca nikahi nedir ya kiysin resmi nikahini ustune de hoca nikahini o zaman neyse dicem de kendini cok akilli saniyor sanirim o kadain. Lutfen soyleyin duygulariyla degil mantigiyla hareket etsin
Ayrılmış 2 kere falan kadın her defasında yalvar yakar geri dönmüş. Ölüyorum bitiyorum aşkından va diyBana çok garip geldi.Yani birşeye ihtiyacı olur kardeşinizden almasını ister anlarım ama arsa almasını istemek ne allah aşkına ?? Hem evlenmek istemiyor hem de bana arsa al diyor kardeşiniz neden evlenmeyeceği bir insana arsa alsın ki ?? Doğum günü hediyesi mi bu?? Bence kadının ne peşinde olduğu çok belli.Ayrılamıyorum diye birşey yok kardeşiniz biraz daha iradeli olsun bence sonuçta 9 yaşında bir oğlu varmış yapacağı her hareket çocuğunun geleceğini de etkilecektir.Bence ayrılsın bu kadından.
Hiç böyle bir şey duymadım. Yüksek ihtimal bu hatun dolandırıcı. .Hangi kadın dost hayatı yaşamak ister..üstelik evlatları var..Tanışmak istemiyor ki kadın yanında olalım.
Kadın resmi nikah için şimdilik düşünmüyormuş. Hatta hoca nikahı yapalım bile Demiş kadın.
Arsaya gelince devlet tapusu,nikaha gelince hoca nikahiEvlenmek istemiyor eğer istersen hoca nikahı yapalım Demiş kadın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?