Konu erkek kardeşim

kadın çok çakal. kardeşinizin körkütük aşkının farkında. bi şekilde allayıp pullayıp onu kullanmaya çalışıyor. sonrada terkedip bırakacak. o rahatını bozmaz. sadece kendi yöntemleriyle geleceğe yatırım yapıyor gibi geldi bana. evlenmeyelim ama bana arsa al demek çok ciddi bir talep. bunu duyar duymaz arkasına bakmadan kaçması lazımdı. apaçık ortada. keşke soğuyabilse. çok üzüldüm. bu hikaye çok kötü bitecek.

Kardesiniz arkasina bile bakmadan uzaklassin bence. Kadin ya dolandirici oldugu icin resmi nikaha yanasmiyor ya da tek derdi dunya mali eski kocadan gelen evden ve nafakadan olmak istemiyor. Hayir kadindaki ozguvene hayran kaldim arsa begendim sen alicaksin ne demek? Ayrica kardesiniz ilk esinden neden bosandi? Yegenimin annesi hasta gorusemiyorlar demissiniz de merak ettim. Bir de yanlis anlamadiysam kadin alkol bagimlisi kardesiniz ya da siz alkol bagimlisi birine yegeninizi nasil teslim edeceksiniz?

Ayrılmış 2 kere falan kadın her defasında yalvar yakar geri dönmüş. Ölüyorum bitiyorum aşkından va diy
Tabiki yalvarır canım kardeşin gibi her istediğini yapmaya hazır ve nazır birini bulmuş neden bıraksın kadın? Ayrıca neden nilah yapıp eski eşten gelecek nafakayı bıraksın ki ? Bu yüzden kadın resmi nikah yapmıyor kardeşinizle çünkü hem ordan para gelicek hemde kardeşinizden arsa. Kendiyle ilgili birşey istese yine anlayacağım ama kadın direk arsa dan giriş yapmış.Birde kardeşiniz yarı yarıya ödeyelim diyince baya çıkışmış sizce bunda bir mantıksızlık yok mu ? Bir kere kadın gerçekten kardeşinizi sevse sizleri de merak ederdi.Canım beni ailenle tanıştırır mısın veya gel seni ailemle tanıştırayım derdi diye düşünüyorum.Tabi en nihayetinde kardeşinizin bileceği iş ama ben gidişatı pek beğenemedim.

Kadın resmen kardesınızı yeme pesınde daha evlenmeden ne tapusu aldırmaya calisiyor ki ondan sonrada basar gider ortada hesap soracak kımsede olmaz. Kardesınıde soyleyın kendini yedırtmesın bariz ortada cocuk olsa anlar yanı. Haberdemı izlemiyor ayrıca o kadar cok ornek varkı.

ayy siz şaka mı yapıyorsunuz .. valla hislerime göre kardeşiniz o kadını hayatta bırakmaz her bir isteğini de yapar .
sokma akılla ilerletemezsiniz o kardeşi
Zaten birkaç kez kardeşim ayrılmış ama her defasında kadın geri dönmüş bi şekilde ikna etmiş.

Ilin şöyle de bi boyutu var benim tahminim kadın eski eşinin evinde oturup nafaka alıyor. Eğer evlenirse nafaka düşecek. Kardeşim ne yaparsa o olacak. Beklentileri yerine gelmeyebilir. Çünkü kardeşim çok varlıklı değil. Kadın da sorumluluk almak istemediğini söylüyormuş.
Eğer nikah şartta hoca nikahı yapalım Demiş kadın.

Ilk kez böyle bi konulma gecmiş.
Daha öncede maddiyattan bahsedince gerginlik oluyormuş ama

Yani 1,5 sene.
Maddi olarak talebi de olmamış.
Pardon maddi talebi olmamis derken bir bucuk senede zaten alacagini almistir bir de arsa talebinde bulunmus yani hangi kadin arsa ister anlayamadim.. Bir de kadin evlilikten yana degil dost hayati yasiyor resmen hangi normal kadin bunu kabul eder? Hadi kendi ailesine soylemiyor sutten agzim yandi ikinci kocaya guvenmeden olmaz diyor, sizleri neden tanimak istemiyor? İnternet ortamindan ya da bulusmayla falan nasil bir aile yapisi oldugunu cozebilir mi bir insan ? Karsisindakine nasil guvenebilir?

O tutku arsayı alıp borçlarla ortada kalınca biter!
Kardeşinizi bi silkeleyin o bekar biri değil herşeyden önce bir baba!
1.5 yıldır tanıdığı ve özel hayat yaşadığı bir kadın için oğlunun rızkını yemesin azcık akıl yahu!

daha ailesini tanımadığınız söylediklerinin doğruluğunun ispatı olmayan biri tapu olayına girmişse kardeşiniz hatalıdır
yaşı ergen değil
kadın belkide dolanrıcı parayı alıp sıvışacak
kardeşiniz hatalı bu kadından koşar adım kaçması lazım

Kadın haftada 2-3 kere alkol alıyormuş. Bağımlı değildir belki ama 2-3 kez içer dedi.

Ilk Eşinin sorunları vardı psikolojik olarak hastaydı. Tedaviye yanaşmıyordu. Çaba gösterdiler tekrar tekrar denediler. Olmayınca ayrıldılar.
Şu an ailesinin yanında ilk eşi.

Evlenmek istemiyor eğer istersen hoca nikahı yapalım Demiş kadın.
Kadın sağlamcı kardeşinle evlenirse ilk eşten gelen gelir kesilecek kardeşinin durumunu da bildigi için kit kanaat gecinmeyi düşünmüyor o yüzden evlenmeyi kabul etmiyor eğer kardeşin ayrılmayı düşünmüyorsa çok büyük maddi yükün altına girmesin çocuğuna yazık önce kendi çocuğunun rızkını düşünsün

Bır an önce kacsın Eşiniz o kadından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…