- 17 Mayıs 2018
- 794
- 1.678
- 63
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Kardesiniz arkasina bile bakmadan uzaklassin bence. Kadin ya dolandirici oldugu icin resmi nikaha yanasmiyor ya da tek derdi dunya mali eski kocadan gelen evden ve nafakadan olmak istemiyor. Hayir kadindaki ozguvene hayran kaldim arsa begendim sen alicaksin ne demek? Ayrica kardesiniz ilk esinden neden bosandi? Yegenimin annesi hasta gorusemiyorlar demissiniz de merak ettim. Bir de yanlis anlamadiysam kadin alkol bagimlisi kardesiniz ya da siz alkol bagimlisi birine yegeninizi nasil teslim edeceksiniz?Merhaba herkese ,
Benim 35 li yaslarda bir erkek kardeşim var. 1 kere evlendi ayrıldı şu an 9 yasında bir oğlu var onunla beraber yaşıyor. Ayrılalı 5 sene falan oluyor.
Tesadüfen İnternet'e biriyle tanışmış. 1,5 senedir falan ilişkileri varmış. Tanıştığı kişi de 38 yaslarında daha önce Evlenip ayrılmış 2 de çocuğu var ikiz çocukları var.
Kardeşim orta gelirli biri Çalışıyor , kadın çalışmıyor eski eşi ayrılırken ev vermiş her ayda düzenli nafaka ödüyor onunla geçiniyormuş.
Kardeşim artık evlenmek düzenli b aile hayatı kurmak istediğini söylüyor fakat kadın Etrafında kimseye ilişkisini söylemiyor , Kardeşimi arkadas aile vd tanıştırmıyor , gel gitli hareketler sergiliyormuş. Mesela sen benim hayatımın aşkımsın deyip ertesi gün hiç aramamak gibi
En son kadın kardeşime bir arsa beğendiğini söyleniş. Kardeşimde ortak Alıp tapuya ortak isim yazdırabilirşz Demiş kadın bunun üstüne vay efendim sen nasıl erkeksin paranın yarısını bana ödetmeyi nasıl teklif edersin erkekten iki yakamızı biraraya getirmek senin Görevin vs vs diye çıkışmaya Başlamış.
Kardeşim bu durumda ne yapmaya Çalışıyor benimle ilgili düşüncesi ne Hatalı mı davranıyorum diye sordu.
Ben anlam veremedim. Değişiklik bakış açılarına ihtiyacı var.
Yorumlarınızı tek tek okutacağım kardeşime.
Böyle bir durumda Allah korumaz, hepimize akıl vermiş kendimizi korumamız için. Kardeşiniz de o aklı kullansın lütfen. Bu kadınlara para yedirmesinAllah korusun((
Tabiki yalvarır canım kardeşin gibi her istediğini yapmaya hazır ve nazır birini bulmuş neden bıraksın kadın? Ayrıca neden nilah yapıp eski eşten gelecek nafakayı bıraksın ki ? Bu yüzden kadın resmi nikah yapmıyor kardeşinizle çünkü hem ordan para gelicek hemde kardeşinizden arsa. Kendiyle ilgili birşey istese yine anlayacağım ama kadın direk arsa dan giriş yapmış.Birde kardeşiniz yarı yarıya ödeyelim diyince baya çıkışmış sizce bunda bir mantıksızlık yok mu ? Bir kere kadın gerçekten kardeşinizi sevse sizleri de merak ederdi.Canım beni ailenle tanıştırır mısın veya gel seni ailemle tanıştırayım derdi diye düşünüyorum.Tabi en nihayetinde kardeşinizin bileceği iş ama ben gidişatı pek beğenemedim.Ayrılmış 2 kere falan kadın her defasında yalvar yakar geri dönmüş. Ölüyorum bitiyorum aşkından va diy
Zaten birkaç kez kardeşim ayrılmış ama her defasında kadın geri dönmüş bi şekilde ikna etmiş.ayy siz şaka mı yapıyorsunuz .. valla hislerime göre kardeşiniz o kadını hayatta bırakmaz her bir isteğini de yapar .
sokma akılla ilerletemezsiniz o kardeşi
Ilin şöyle de bi boyutu var benim tahminim kadın eski eşinin evinde oturup nafaka alıyor. Eğer evlenirse nafaka düşecek. Kardeşim ne yaparsa o olacak. Beklentileri yerine gelmeyebilir. Çünkü kardeşim çok varlıklı değil. Kadın da sorumluluk almak istemediğini söylüyormuş.Seven bir kadının önceligi para olmaz,hele 2 cocuk ve bosanmış bir kadinsaniz nikahsiz birliktelik hic olmaz, tek derdiniz hem anlasabileceginiz huzurlu bir yuva hemde 2 cocugunuza iyi bir uvey(sevmedigim bir tabir olsada)baba modelidir.Kadin bu ayaklari gecsin bence niyet farklı.Şu cok düşük bir ihtimal kardesiniz dahil erkeklere güveni yok bir nevi maddi yaptirimlarla kendini güvence altina aliyor ki bu da cok saglikli bir davraniş degil...
Nafaka ve ev gider mi ki öyle bir durumda ?Kimseye söylememe sebebi kesinlikle nafakanın ve evin gitmemesi.
Arsayı da parasına para katmak için istiyor bence
Yani 1,5 sene.Hiç böyle bir şey duymadım. Yüksek ihtimal bu hatun dolandırıcı. .Hangi kadın dost hayatı yaşamak ister..üstelik evlatları var..
Nikahı olmadan taleplerde bulunur.
Öyle demeyin Allah korusunArsaya gelince devlet tapusu,nikaha gelince hoca nikahiKardesin macera arıyor,aradığını çok güzel bulacak haberin olsun
Ilk kez böyle bi konulma gecmiş.kadın çok çakal. kardeşinizin körkütük aşkının farkında. bi şekilde allayıp pullayıp onu kullanmaya çalışıyor. sonrada terkedip bırakacak. o rahatını bozmaz. sadece kendi yöntemleriyle geleceğe yatırım yapıyor gibi geldi bana. evlenmeyelim ama bana arsa al demek çok ciddi bir talep. bunu duyar duymaz arkasına bakmadan kaçması lazımdı. apaçık ortada. keşke soğuyabilse. çok üzüldüm. bu hikaye çok kötü bitecek.
Pardon maddi talebi olmamis derken bir bucuk senede zaten alacagini almistir bir de arsa talebinde bulunmus yani hangi kadin arsa ister anlayamadim.. Bir de kadin evlilikten yana degil dost hayati yasiyor resmen hangi normal kadin bunu kabul eder? Hadi kendi ailesine soylemiyor sutten agzim yandi ikinci kocaya guvenmeden olmaz diyor, sizleri neden tanimak istemiyor? İnternet ortamindan ya da bulusmayla falan nasil bir aile yapisi oldugunu cozebilir mi bir insan ? Karsisindakine nasil guvenebilir?Yani 1,5 sene.
Maddi olarak talebi de olmamış.
Kendi üzerine arsa istiyor dememis miydiniz?Yani 1,5 sene.
Maddi olarak talebi de olmamış.
Annesinin (eski gelininin) hastalığı ne?En çok Yeğenim için üzülüyorum askındaçünkü annesiyle de görüşemiyor annesi hasta
Kadın haftada 2-3 kere alkol alıyormuş. Bağımlı değildir belki ama 2-3 kez içer dedi.Kardesiniz arkasina bile bakmadan uzaklassin bence. Kadin ya dolandirici oldugu icin resmi nikaha yanasmiyor ya da tek derdi dunya mali eski kocadan gelen evden ve nafakadan olmak istemiyor. Hayir kadindaki ozguvene hayran kaldim arsa begendim sen alicaksin ne demek? Ayrica kardesiniz ilk esinden neden bosandi? Yegenimin annesi hasta gorusemiyorlar demissiniz de merak ettim. Bir de yanlis anlamadiysam kadin alkol bagimlisi kardesiniz ya da siz alkol bagimlisi birine yegeninizi nasil teslim edeceksiniz?
Keşke dediğimi dinleseBöyle bir durumda Allah korumaz, hepimize akıl vermiş kendimizi korumamız için. Kardeşiniz de o aklı kullansın lütfen. Bu kadınlara para yedirmesin
Kadın sağlamcı kardeşinle evlenirse ilk eşten gelen gelir kesilecek kardeşinin durumunu da bildigi için kit kanaat gecinmeyi düşünmüyor o yüzden evlenmeyi kabul etmiyor eğer kardeşin ayrılmayı düşünmüyorsa çok büyük maddi yükün altına girmesin çocuğuna yazık önce kendi çocuğunun rızkını düşünsünEvlenmek istemiyor eğer istersen hoca nikahı yapalım Demiş kadın.
Bır an önce kacsın Eşiniz o kadındanMerhaba herkese ,
Benim 35 li yaslarda bir erkek kardeşim var. 1 kere evlendi ayrıldı şu an 9 yasında bir oğlu var onunla beraber yaşıyor. Ayrılalı 5 sene falan oluyor.
Tesadüfen İnternet'e biriyle tanışmış. 1,5 senedir falan ilişkileri varmış. Tanıştığı kişi de 38 yaslarında daha önce Evlenip ayrılmış 2 de çocuğu var ikiz çocukları var.
Kardeşim orta gelirli biri Çalışıyor , kadın çalışmıyor eski eşi ayrılırken ev vermiş her ayda düzenli nafaka ödüyor onunla geçiniyormuş.
Kardeşim artık evlenmek düzenli b aile hayatı kurmak istediğini söylüyor fakat kadın Etrafında kimseye ilişkisini söylemiyor , Kardeşimi arkadas aile vd tanıştırmıyor , gel gitli hareketler sergiliyormuş. Mesela sen benim hayatımın aşkımsın deyip ertesi gün hiç aramamak gibi
En son kadın kardeşime bir arsa beğendiğini söyleniş. Kardeşimde ortak Alıp tapuya ortak isim yazdırabilirşz Demiş kadın bunun üstüne vay efendim sen nasıl erkeksin paranın yarısını bana ödetmeyi nasıl teklif edersin erkekten iki yakamızı biraraya getirmek senin Görevin vs vs diye çıkışmaya Başlamış.
Kardeşim bu durumda ne yapmaya Çalışıyor benimle ilgili düşüncesi ne Hatalı mı davranıyorum diye sordu.
Ben anlam veremedim. Değişiklik bakış açılarına ihtiyacı var.
Yorumlarınızı tek tek okutacağım kardeşime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?