- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
Herkese iyi akşamlar bayanlar. Benim derdim eşim. Neden bilmiyorum ama 2 gündür çok fena soğuduğumu hissediyorum ama neden olduğunu bi türlü çözemedim. İki kızım var ve ben her an her zman dışarı çıkamıyorum malum çocuklardan zaten akşama kadar iş temizlik yemek çocuk derken kendimr bile zmn ayıramıyorum. Gelelim konuya 2 gün önce çok efedersiniz regl oldum ve evde sadece bir pedim var ve ben dışarı çıkamıyorum ki en yakın market bırdan 300 metre uzaklıkta. Eşimi aradım getirebilir misin diye akşam da getirsen olur dedim ( getiremeyeceğini biliyordum çünkü sadece bir kere almıştı onda da eve getirene kadar utancından yerin dibine girmiş) hayır alamam dedi markete gidince sende koli koli al napiyim dedi ve kapattı.neyse tmm dedim bi şekilde alırım dedim takmamaya çalıştım. Sonra akşam geldi abim gelecek bizde kalacak dedi ( eşiyle boşanmak üzere eve gitmiyor) tmm dedim gelsin. Neyse yemek yedik oturduk beyefendi maç bitiyor telefonu alıyor oyunu bitiyor dizi açıyor. Bizimle ilgilenirmisn dedim hadi beni bırak çocuklarla ilgilen dedim yorgunum karışmayın bana diyorr. Ya zaten akşama kadar yoruluyorum bari akşam gelince 2 saat bizimle ilgilen belki biraz moralim düzelir insan olduğumu hatırlarım olduğun yere çökmüşsn odundan farkın yok dedim gittim abisinin yatağını hazırladım evi komple temizledim vc, banyo tekrar tekrar temizledim. Abisi için yeni yatak yorganları çıkarmışım hepsi de ağır ağır beyefendi kılını kıpırdatmoyor. neyse odama gittim ama çok fena yoruldum belime ağrılar girdi bide gelmiş abim gelmeyecek demedi mi. sinirlendim ve çokk zoruma gitti gözyaşlarımı tutamadım bıraktım artık kendimi istemeden ağladım. Neyse akşam yatarken yine sarılarak uyuduk falan. Bugünde 17 yaşındaki erkek yeğeniyle gelmiş duş aldı arkadaşlarımın yanına gidecem dedi yemek de yemedi. Çabuk gel dedim yeğeninle yalnız bırakma bizi dedim saçmalama ne olacak dedi. Ben babamla yalnız kalamıyorum senin yeğenin kim oluyor dedim tmm bakarız erken gelmeye çalışırım dedi. Şuan sinirlerim alt üst artık ne diyeceğimi nasıl davranacağımı bilmiyorum kissem olmuyor gülsem olmuyor bağırsam olmuyor. Kızlar akıl verin bana benim artık bünyem kaldırmıyor onun yanında güçlü durmak istiyorum ezilmek istemiyorum. Normalde beni çok seven şakalaşıp gülen insan. 3 gündür çocuklardan moralim bozuk olunca onada yansıyor oda üstüne böyle dengesiz davranınca kaldıramıyorum. Lütfen akıl verin bana. Sizden ricam fazla eleştirmeyin zira bi kötü söz bile kaldıracak halim yok. Zman ayırdığınız için teşekkür ederim