Konu eşim lütfen bakın

Ya yine birini getirebilir eve ama sen rica edeceksin çok ağır filan diye
Bir de önce yatakların olduğu odaya çağır orda iken söyle şu yatağı döşeği alır mısın kocacığımm filan diye
Oturma odasında söylersen kalkıp almayabilir
Yani istediğini yaptırtcaksın, güzel tatlı dille
Sonra o tatlı dili bir gün duyamazsa bir değişiklik olduğunu anlayacak 👌
:KK60::KK6:

O ped işi bizde tam tersi, ben bakkalda erkek varsa gidip alamam, eşimi gönderirim 😂😂
O d hic takmaz, her durumda alır Allah'tan.
Ama diğer konularda haklısın, çocuklarla ilgilensin elbet, ve bence de kuzenle yalnız bırakmak gereksiz, birşey olacağından değil de..

O ped işi bizde tam tersi, ben bakkalda erkek varsa gidip alamam, eşimi gönderirim 😂😂
O d hic takmaz, her durumda alır Allah'tan.
Ama diğer konularda haklısın, çocuklarla ilgilensin elbet, ve bence de kuzenle yalnız bırakmak gereksiz, birşey olacağından değil de..
Valla bende utandığım için eşime bişey diyemiyorum bu konuda haklı çünkü 😂 çocuklarla bakıyor valla hakkını yeniyim ama en fazla yarım saat sürüyor 😂

Annesiyle adet mi konuşuyor 😂😂 n güzel alıyor işte sana valla ben ölsem getirmez. Bir kere getirdi onuda burnumdan getirdi 😂
Ya annesiyle konuşuyor derken misal ben hastalanmışım bugün namazım yok der bana. Yada kpederin esimin falan yanında senin adetin çok agrili geçiyor dikkat et der bana :D öyle yani :))

Ya annesiyle konuşuyor derken misal ben hastalanmışım bugün namazım yok der bana. Yada kpederin esimin falan yanında senin adetin çok agrili geçiyor dikkat et der bana :KK70: öyle yani :))
Şaka yapıyorsun 😂😂😂 ayy kız ben olsam çok utanırdım benimki daha ped alamıyor bide bunları mı konuşacak 😂

Haa. E tmm işte k.Pederin yanımda söylemesi de bişey 😁
Ama ben cekiniyorum o cekinmiyor napiyim diyo zaten kivranip duruyon anlamiyomu sanki amaan:D bi gün yine hasta olmuşum bayilmali kusmali aşırı ağrılı olur yerimde duramam ben yuvarlanıp dururum yerden yere tansiyon sıfırlanır yürüyemem bile. Neyse esimin amcası ve kvalide götürecekti hastaneye :D kvalideme demiş ki ilk kez böyle adet ağrısı goruyom bu kızın ki neymiş böyle :D :D beni bilmeyen kalmadı yani cümle alem :)))

Ama ben cekiniyorum o cekinmiyor napiyim diyo zaten kivranip duruyon anlamiyomu sanki amaan:KK70: bi gün yine hasta olmuşum bayilmali kusmali aşırı ağrılı olur yerimde duramam ben yuvarlanıp dururum yerden yere tansiyon sıfırlanır yürüyemem bile. Neyse esimin amcası ve kvalide götürecekti hastaneye :KK70: kvalideme demiş ki ilk kez böyle adet ağrısı goruyom bu kızın ki neymiş böyle :KK70::KK70: beni bilmeyen kalmadı yani cümle alem :)))
Aman allahım. Bende hiç öyle ağrılı birini görmedim. Benim sıfır ağrı hiç hissetmem bile ıslaklık olunca anlarım😂

Aman allahım. Bende hiç öyle ağrılı birini görmedim. Benim sıfır ağrı hiç hissetmem bile ıslaklık olunca anlarım😂
Ayy ne guzel. Ben her ay acile gitmesem kurtulamam ölmek istiyorum die bagirdigim bile oldu sen düşün yani. Derdi doktorlar her ay doguruyonsen diye tanırlardı artk :D

Teşekkür ederim evet öyle zaten çocuklara bakıyor orda problem yok ama çok sevdiği zman canlarını acıtıyor çocuklarda ağlayınca bana koşuyor pek de bakmış sayılmıyor aslında 😁 maç izleyince bende dahil oluyorum yorum yapıyorum izlerken flan beraber dizi izleriz sarılır uyuruz. Bugünlerde bi sinir stres var atamıyorum üstümden hormonlardan olsa gerek 😁
Genele odaklanacaksın o zaman genelde iyiyse öp basina koy :)))
Erkekler cildiriyoo bu aralar galiba

Haftada 1 2 akşam eşiniz gelince çocukları bırakıp dışarı çıkın rahatlarsınız.
Bunalmışsınız biraz. Küçük çocuklu evde çok normal. Biraz kendinize vakit ayırıp deşarj olmaya ihtiyacınız var.

Eşinizle konuşun aranızdaki iletişim problemini çözmeniz lazım. Birbirinize çok fazla tersleniyorsunuz..

Çocuklarla birebir ilgilenmeden sizin ne kadar yorulduğunuzu anlayamaz. Bırakın biraz uğraşsın.
Annelik 7 24 süren bir mesai yardımcı olmak zorunda..

Sence klasik Türk erkeği artıı doğu erkeği böyle bişeyden anlar mı. Onlar bi maç izlesinler en fazla yaptığı şey çocuklara bakmak

Sen bunu kafanda normalleştirdiğin sürece bir arpa boyu yol alamazsın..
Seninki Türk erkeği de bizimki Norveçten mi ithal?

Adama şimdiye kadar anasının evinde gördüğü muameleyi yaparsan tabiki kılını kıpırdatmaz ergen gibi takılır..

Evde her işe koşmak güçlü kadın olmak değil, erkeğe annelik etmektir.

Ben güçlü özgüveni yüksek bir kadınım. Bunu da eşim bilir. Ama evde her konuda yardım talep ederim.
Ev işi, çocuk, mutfak toplama vs. He ben çalışıyorum evde olsam bundan biraz daha az olurdu ama mutlaka yardım isterdim.
Bu çıtkırıldımlık değil hayat arkadaşı olduğunu hissettirmektir.
Bu anlayışı bir kaç kadında daha gördüm. Anaçlığınızı çocuklarınız üzerinde tatmin edin eşlerinizin üzerinde değil.
Bu şekilde ilgi bekleyen erkeğe "ben senin annen değilim" deyiverin.

Biraz içinde biriktir ağla sonra sarıl uyu. Senin için sorun değilmiş ki adama bu mesajı vermişsin.
Biraz olay yarat, konforunu boz ki "ne oluyor bu kadına?" desin değil mi?

Sen bunu kafanda normalleştirdiğin sürece bir arpa boyu yol alamazsın..
Seninki Türk erkeği de bizimki Norveçten mi ithal?

Adama şimdiye kadar anasının evinde gördüğü muameleyi yaparsan tabiki kılını kıpırdatmaz ergen gibi takılır..

Evde her işe koşmak güçlü kadın olmak değil, erkeğe annelik etmektir.

Ben güçlü özgüveni yüksek bir kadınım. Bunu da eşim bilir. Ama evde her konuda yardım talep ederim.
Ev işi, çocuk, mutfak toplama vs. He ben çalışıyorum evde olsam bundan biraz daha az olurdu ama mutlaka yardım isterdim.
Bu çıtkırıldımlık değil hayat arkadaşı olduğunu hissettirmektir.
Bu anlayışı bir kaç kadında daha gördüm. Anaçlığınızı çocuklarınız üzerinde tatmin edin eşlerinizin üzerinde değil.
Bu şekilde ilgi bekleyen erkeğe "ben senin annen değilim" deyiverin.

Biraz içinde biriktir ağla sonra sarıl uyu. Senin için sorun değilmiş ki adama bu mesajı vermişsin.
Biraz olay yarat, konforunu boz ki "ne oluyor bu kadına?" desin değil mi?
Öyle valla öyle de kıyamıyorum galiba. Normalde yardım eder tabide ben tersine gidince oda yapmak istemiyor. Tatlı dille herşey çözülüyor gerçekten 😂

Ayy ne guzel. Ben her ay acile gitmesem kurtulamam ölmek istiyorum die bagirdigim bile oldu sen düşün yani. Derdi doktorlar her ay doguruyonsen diye tanırlardı artk :KK70:
Ayy ne zor bişey aynen doğumdan farkı yokk 😔

Öyle valla öyle de kıyamıyorum galiba. Normalde yardım eder tabide ben tersine gidince oda yapmak istemiyor. Tatlı dille herşey çözülüyor gerçekten 😂

Kıyamamak nedir ya?
Biz de adama köpek çekmiyoruz sonuçta yardım istedik diye :KK70:
Herkes sorumluluğunu bilecek. Yok öyle okuldan gelip çantayı fırlatıp oyuna koşan ergen gibi "banane yaağğ" demek..

Vallahi eşim yapmazsa duvara çivi bile çakmam. "Hay senin yapacağın işe" diye dellenip girişmemek için tutarım kendimi.
Allah yokluğunu göstermesin beraber olduğumuz sürece bazı şeyler onun sorumluluğu..

Hiç de öyle iki iş yaptı diye abartılı sevgi gösterilerine boğmam. Övgü beklerse "eline sağlık aşkım" der geçerim. Cool da olmak lazım biraz..

Karisina hayvan gibi muamele yaparken Rabbimden utanmıyor ama aciz kullardan utanmasini biliyor terbiyesiz. Benim ihtiyacımı gidermeyen insanın misafirlerinide ağırlayamam taşı kaynatıp kendi önünde yemek diye sunarım

Back
X