Ama ben eşimi cok ozledim ya dunden beri ne sesini duyuyorum ne bisey oglumda hic bilgi vermiyor kizdi tabi oda bize gururumdan esimide arayamiyom ne yaptigini cok merak ediyom dogrusu
Tesekkurler canimBende nefes alayım eşimde,o aradiginda mutlu oldugumda oluyor sık oldugunda bunaldığımda.....Özleyin ozlenin kötü degil,emin olun....
Sizde benim gibi dusunuyorsunuz ekranin üstunden bakip gormezlikten geliyor evet uykum var canim yarin konusalim deseydi ne o kirilcakti nede ben sonucta dediginiz gibi ailesi baskasi degil kirilmakta hakliyimTepkili olmaniz cok normal yani aileden onemli ne olabilir? Hic bisey olmamis gibi davranmaniz yanlis olur bence kirildiginizi muhakkak dile getirin veya gosterin. Hee daha sonra mesajlari dahi gorseniz cevap vermeyin arasin bu kadar basit. Siz dusmeyin uzerine o dusunsun merak etsin. Ciddiyim en tahammul edemedigim konu bu onemsenmemek. Birde aile yaa
Adamin yalan soyleyecegi kadar varsiniz. Ozlesin diyorsunuzda özlemeye firsat veriyor musunuz? Habire ozledim, ozledim, napti, napti... Koskoca oglunuz varmis bunca yil boyle gectiyse adam iyi bile dayanmis. Esinizi sevmeniz kotu bisey degil ama bıktırana kadarda üstüne gidilmez ki insanin.[/QUO biktirmiyorum ki canim ya işim var hayatim sonra yazarim dediginde tm diyorum ne zaman cevrimici olursa o zamsn yazmaya calisiyorum gun icinde de en fazla 3kereyazarim yani gorusmeyeli 15 gun oldu sizce cokmu 3 kere yazmam en fazla 2 kere de telde konusuruz beklemedeyim şu an ondan bi atilim gelirse uzatmayacagim artik
Canim eşim yanimdayken dedigin gibi aksam eve geliyor ama 15gun oldu gorusmeyeli ben istiyorum ki ben sormadan anlatsin neler ysptigini aksamlari mesela oglumla gezmeye cikiyorlar calistigi yer tatil beldesi ben soylemeden bi resim atsin video atsin yok illa soyluyecem ondan sonra atiyor canim emin ol seven kadin her yaşts eşinden ilgi beklerAferin,bir daha oglunuzu da goturmez yaninda
Bu arada ben de hep arkadaslarimla whatsappta olurum. Her zaman gorusemiyoruz ki. Kocayla ne yazisayim eninde sonunda eve geliyor gorusuyoruz zaten. Cok abartmissiniz sanirim yillarinizi ozlediniz
Esten beklenen ilgi adam tatil bolgesinde calistigi icin video ve resim yollamasiyla kisitli sanirimCanim eşim yanimdayken dedigin gibi aksam eve geliyor ama 15gun oldu gorusmeyeli ben istiyorum ki ben sormadan anlatsin neler ysptigini aksamlari mesela oglumla gezmeye cikiyorlar calistigi yer tatil beldesi ben soylemeden bi resim atsin video atsin yok illa soyluyecem ondan sonra atiyor canim emin ol seven kadin her yaşts eşinden ilgi bekler
Benim eşim de arkadasları ile istese dakikalrca yazısırDünden beri cok sinirliyim niye diye sorarsaniz eşim iş nedeniyle şehir dişinda gün içinde sabah gunaydin nasilsin gibi daha sonraki saatlerdede bi kac sohbet ederiz watsap tan işini engellememek için cevrimici oldugunda yazarim hep bi kac yaziştiktan sonra işim var deyip kapatir tm derim bende bunlari yaziyorum cunku sinirlendigim konuyla ilgili eşim normalde yazi yazmayi cok sever işi yoksa eger saatlerce gurubu olan arkadaslariyla üşenmeden yazar acaba diyorum benimlemj yazişmak istemiyor yoksa gercekten işi oldugu saate mi denk geliyor anlayamadim dogrusu dun akşam saat 23.30 siralari canim sıkıldi esime uyudunmu diye yazdim bi sure bekledim cevap gelmedi 15 yasindaki oglumuda yaninda göturdu yaz tatilioldugu icin hem tatil yapar hemde kendisine yardim etmek icin neyse baktim oglum cevrimici ona yazdim baban napiyo diye oda resim atmis baktim elinde telefonla oynuyor ama resim cekildiginin farkinda degil bu arada uyumadigini anladim ama cevap vermiyor hala beklerken uyuya kalmişim sabah oldu baktim hala gormemis Sabah yazdi gunaydin yavri diye bende gunaydin yazdim aksam erkenmi uyudun dedim evet ya uyumuşum dedi niye yalan soyluyon dedim resmi gonderdim şaşirdi emoj koymuş hemen aradi ama açmadim bi kac kere daha aradi yine acmadim sonra watsaptan da engelledim sonra normal mesaj atmis işte niye boyle yapiyon senin yuzunden oglana kizdim habersiz niye resim atiyo atiyo diye filan felan hic demiyo ki işte gormedim kusura bakma fian diye yani bilerek bakmadigini kabul etti bunu neden yapmiş olabilir sizce insan karisiyla iki kelam yazmayi niye cok görur ki eminim arkadslarindan biri yazsaydi cevap verirdi cok sinirliyim hazmedemiyorum bu durumu nolur biseyler yazin
Ergen olmakla ne ilgisi var ki uzun yildir evliyiz diye kocanin her yaptigini gormezlikten mi gelicez ben bi 15 yil daha gecse bana yine ilgisiz oldugunu hissettigim an yine küserim siz evlimisiniz bilmiyorum ama büyük konusmayin bence sinadiginiz şey başiniza gelir bunu unutmayin15 yili askin evliliklerde hala boyle siradan seylerden trip mi atiyorsunuz birde kocaya engel koymussunuz ergen gibi
Ne guzel aramadan yazmadan durabiliyorsunuz valla bravvo size sanirim biraz daha relax olmam lazim tesekkurlerBenim eşim de arkadasları ile istese dakikalrca yazısır
Benimki de sehir dısına gider
Ben asla yazmam ona aramam da
Hep o arar o yazar
Ama yazısmamız birkac cumleyi gecmez
Bazen esim bana da der
Şimdi rapor yqzıcam cıkmam gerek diye
Ama o anda evde olsa mesela rapor yazarken arkadası yazsa raporu bırakır onla dakikalarca geyik yapar
Biz hep yanlarındayız diye sanırım paylasım azalıyor
Takılmayın bosverin
Birdahakıne onun yazmasını bekleyin
evliyim bes yil bitti esim ilgilidir alakadardir ben de oyle ancak napiyor ne ediyor cevap niye vermiyor diye eskisi gibi ustune dusmuyorum acikcasi eskisi gibi umursamiyorum bir arada mutlumuyuz huzur veriyormuyuz birbirimize ona bakarimErgen olmakla ne ilgisi var ki uzun yildir evliyiz diye kocanin her yaptigini gormezlikten mi gelicez ben bi 15 yil daha gecse bana yine ilgisiz oldugunu hissettigim an yine küserim siz evlimisiniz bilmiyorum ama büyük konusmayin bence sinadiginiz şey başiniza gelir bunu unutmayin
Belki şimdiye kadar hep yapiyordu bunu ama ben bilmiyordum boyle biseyle karsilasinca uzuldum sadece cunku yalanini hic yakalamadim şasirdim da acikcasi neyse bundan sonra cok takilmayacam yazdimi yazmadimi diye tesekkurlerYalniz fotografi attim dediniz ya esinizin o anki halini tahmin edebiliyorum
Oyun falan oynuyorsa yazismak istememis olabilir. Gun icerisinde cok mu mesaj attiniz. Fazla uzerinde durmayin bence buyutmeyin yani. Esiniz o aksam kafa dinlemek istemis belki de. Bazen esim ariyor üst üste bunaliyorum mesela acmak icimden gelmiyor olabilir yani
Bu yorumlari okuyunca bende kendime kizmays basladim cok abarttigimi dusunuyorum artik evet benim eşimde normalde ilgilidir yemege gidrlim derim gider gezmeye gidrlim derim gider ihtiyacim oldugunda para kisitlanasi yapmaz ama ne bilim iste cok sevdigimden heralde hep yazismak konusmak istiyorum ergen gibi diyenler olmus galiba haklilar elimde degil biraz degismem lazimevliyim bes yil bitti esim ilgilidir alakadardir ben de oyle ancak napiyor ne ediyor cevap niye vermiyor diye eskisi gibi ustune dusmuyorum acikcasi eskisi gibi umursamiyorum bir arada mutlumuyuz huzur veriyormuyuz birbirimize ona bakarim
Valla cok dogru tesbit ben yapmadim eşime hic onun icinde beklentim fazla galiba ama arkadaslarima yaptigim oldu eşimin mesajini gorunce yeni evli gibi cok seviniyorum cokta belli etmiyom eşime tabi degismem lazim evet degismem lazimBunu herkes birbirine yapıyor maalesef. Ben de özellikle oyun oynarken yapıyorum, o an mesajı kapatıyorum, görmemiş gibi yapıyorum. Sonra cevap vermeyi unuttuğum bile oluyor. Eşime de yapıyorum bunu eminim o da bana yapıyordur.
Ama sizinki gibi yakalasam kesin bozulurum, böyle de dengesizlik işte, göz görmeyince gönül katlanır hesabı.
Canim sagol ama tedavi olcak kadar kiskanc degilim sadece cok sevdigimden dolayi benden uzakta oldugunda biraz ilgi bekliyorum o kadarEsten beklenen ilgi adam tatil bolgesinde calistigi icin video ve resim yollamasiyla kisitli sanirimyapmayin lutfen,kocaman kadinsiniz, bunlar sadece sizin kendinizi avutma yonteminiz bence. Kiskanclik cevreye rahatsizlik veren bir hastaliktir,insallah tedavi olur kurtulursunuz
Evet csnim eminim kizmayim diye yalan soyledi erkek kardesimle samimi eşim onunla konustugunda kardesim abla enistem uzgun gibi biseymi oldu diyo surekli bence cok utandi yaptigindan neysebiraz ikimizde kafamizi dinleyelim bi kac gune gelcekmisOyun oynamayı tercih etmiş. Ama büyütülecek bir şey değil. Bazen de insan cidden yazmak istemiyor. Kızma diye de yalan söylemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?