Konu eşim

Oğlan olmuş 15 yaşında yıllar geçmiş WhatsApp sebebiyle alınganlık yapacak yaşı geçmediniz mi hala?

Belli ki eşinizi çok seviyorsunuz ama yeni evli değilsiniz,oğlunuzda yanındaymış e o zaman rahat bırakın adamı biraz.Bu sizi sevmediğini ve ilgilenmediğini göstermez.

Reactions: sub
Belli ki eşinizi çok seviyorsunuz ama yeni evli değilsiniz,oğlunuzda yanındaymış e o zaman rahat bırakın adamı biraz.Bu sizi sevmediğini ve ilgilenmediğini göstermez.
Eşim işi nedeniyle devamli şehir disina cikiyor boyle bi yalanini yakalamadim bu yuzden cok incildim belkide fazla merakli olmamak lazim oglum olmasa uyudugunu dusuncektim simdi aklimda hep suphe kalcak ama yapcsk bisey yok

Oğlan da cin gibi maşallah kocanızı whatsapptan engellemeniz çok komiğime gitti. 17 yaşında sevgililer değilsiniz.

Kendinizi ağırdan satarsanız sürekli kocanızın peşinde olmazsanız kocanız peşinizden koşmaya başlar. Kaçan her zaman kovalanır unutmayın

Maşallah ne deyeyim bir yıl geçti bizde heyecan bitti hemde çocuk olmadan yandık :)
İlk yillar gel gitler oluyor tabiki 20 li yaslarda daha cahil oluyorsun birbirimizin kiymetini bilmiyosun yaş aldikca coluk cocuga karistikca daha olgun dusunuyosun eşimin ailesi icin yaptiklarini gorunce onu daha cok seviyor kiskaniyor ve ozluyorsun inanirmisin o yillarda gece ne bulursam giyen ben simdi seksi gecelikler giyiyorum keske o zamanlar in degerini daha cok bilseydim diyorum diyeceksin olgun dusunsen ufak meseleyi buyutmezdin ama napim agrima gitti gorupte cevap vermemesi

Eşim işi nedeniyle devamli şehir disina cikiyor boyle bi yalanini yakalamadim bu yuzden cok incildim belkide fazla merakli olmamak lazim oglum olmasa uyudugunu dusuncektim simdi aklimda hep suphe kalcak ama yapcsk bisey yok
Yalan demeyelimde klasik erkek davranışı işte.Kimbilir hangi gereksiz şeyle ilgileniyordu.Çok takılmayın,sonra gönlünüzü almaya çabalamış sonuçta.Fazlada dayanamazsınız zaten.Yalnız sevginiz çok güzel.Maşallah diyelim

Bundan sonra daha az merak edicem artik bide boyle deneyelim bakalim

Sagol canim yorumun icin

Valla benim eşim sevgisini çok gösteren biri değil yani durduk yere gelip sarılmaz herkese karşı aynı güler yüzlü samimi ama temas olayına pek girmez.Şimdiye kadar ben demeden seni seviyorum dediği bir elin parmaklarını geçmez ev dışında bir yerde olduğumda en fazla mesaj atar akşam nasılsın falan diye bende aramamasından çok şikayetçiyim ama telefonla konuşmayıda sevmez en uzun konuşmamız 15 dakikayı geçmemiştir.Ben istiyorum bana düşkün olsun şehir dışında bile biryere gideceksek hep beraber gidelim ama esnek o bu konularda yarın birgün çocuk olursa ona karşıda muhtemelen öyle olacak

Valla benim eşim sevgisini çok gösteren biri değil yani durduk yere gelip sarılmaz herkese karşı aynı güler yüzlü samimi ama temas olayına pek girmez.Şimdiye kadar ben demeden seni seviyorum dediği bir elin parmaklarını geçmez ev dışında bir yerde olduğumda en fazla mesaj atar akşam nasılsın falan diye bende aramamasından çok şikayetçiyim ama telefonla konuşmayıda sevmez en uzun konuşmamız 15 dakikayı geçmemiştir.Ben istiyorum bana düşkün olsun şehir dışında bile biryere gideceksek hep beraber gidelim ama esnek o bu konularda yarın birgün çocuk olursa ona karşıda muhtemelen öyle olacak

Cok dogru soyluyorsun erkekler kadinlsr gibi dusunmuyor maalesef biz devamli guzel sozler duymak istiyoruz sevgisini gostersin istiyoruz anca sen soylersen bende seni diye karsilik veriyorlar onlarin dogasi bu biseyi zorlamamak lazim bak ben bunca sene sonra anladim sen daha yeni evlisin guzel gunler sizin olsun opuldun canim

Aferin,bir daha oglunuzu da goturmez yaninda

Bu arada ben de hep arkadaslarimla whatsappta olurum. Her zaman gorusemiyoruz ki. Kocayla ne yazisayim eninde sonunda eve geliyor gorusuyoruz zaten. Cok abartmissiniz sanirim lise yillarinizi ozlediniz

Çok sağolun bu arada eşim telefonu kapatmayıp engellemeyin tek kişidir bu sebepten bende yeri ayrı bence önemli bir konu mu zamanında çok bozulurdum önceki ilişkilerimde şükür o bunu yapmıyor

15 yili askin evliliklerde hala boyle siradan seylerden trip mi atiyorsunuz birde kocaya engel koymussunuz ergen gibi

Yalniz fotografi attim dediniz ya esinizin o anki halini tahmin edebiliyorum
Oyun falan oynuyorsa yazismak istememis olabilir. Gun icerisinde cok mu mesaj attiniz. Fazla uzerinde durmayin bence buyutmeyin yani. Esiniz o aksam kafa dinlemek istemis belki de. Bazen esim ariyor üst üste bunaliyorum mesela acmak icimden gelmiyor olabilir yani

Sevgili değilsiniz ki artık nedir bu gerginlik emaaan kafanı dinle işte çık gez koca senin zaten ki yanında çocuğunda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…