Konu eşim

Evet csnim eminim kizmayim diye yalan soyledi erkek kardesimle samimi eşim onunla konustugunda kardesim abla enistem uzgun gibi biseymi oldu diyo surekli bence cok utandi yaptigindan neysebiraz ikimizde kafamizi dinleyelim bi kac gune gelcekmis
Yani büyütülecek bir şey değil belki oyuna daldı unuttu onu da söyleyemedi. Oğlana da yazık olmuş

Reactions: sub
Ne guzel aramadan yazmadan durabiliyorsunuz valla bravvo size sanirim biraz daha relax olmam lazim tesekkurler
Aslında içim içimi yiyiyor:)
Ama sıkmamak için frenliyorum kendimi
İşine cok önem veriyor cunku müsait oldugunda o beni arar diyprum aramıyorum
Sen de yap bence
Bazen mesala dakikalarca watsapta eşimi takip ederim , eve gidince gizlice kurcalarim telini o kadar uzun kimle konusmus diye ama caktıtmam

Supersin canim ya valla bu kadar benzerlik olur aynen dedigin gibi yapiyorum bende ama bu huyumu hic sevmiyorum kendimi yipratiyorum cunku uzun sure cevrimici olduysa o saati not ediyorum gelince bakiyorum teline kimle konusmus diye simdi bana kizcaklar yine ergen gibi davraniyon diye ama napim ya kocami merak ediyorum normal mesaj engelini kaldirdim küsmüyüz diye yazmis canim ya cevap vermedim ama

Cevap ver bence
Evet kızarlar ama ben de uzun süre çiçi kalınca uyuz oluyorum:)
Ben eşim yanımdayken bile bi erkek arkadası yazsa sinir oluyorum:)
Ama belli etmiyorum. Sen de etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…