konu eşim

off ayni dertten bende muzdaribim. Esim tansiyon hastasi resmen . Adam ne zayiflamaya yanasiyor nede ilac kullaniyor. Zorla her gece ilac ictiriyorum icmek istemiyor ozaman zayifla diyorum oda yok . Psikolojim bozuldu

off ayni dertten bende muzdaribim. Esim tansiyon hastasi resmen . Adam ne zayiflamaya yanasiyor nede ilac kullaniyor. Zorla her gece ilac ictiriyorum icmek istemiyor ozaman zayifla diyorum oda yok . Psikolojim bozuldu
sizinkinin kaç kılo vermesı lazım ? bizimkinin 20 civarı bu da nereden baksanız 6 ay demek

Tesekkurler. Aileden boyle gormus .Aileside ayni yemek icin yasiyorlar. Annesi oglunun kilosuna bakmaz gecenin 12 sinde hamur isi yedirmeye calisir. Diyetisyene de gitti daha once fakat uygulayamadi. Simdi kavga gurultu onunden kacira kacira 5 kilo verdirttim . Ama ben cok yipraniyorum. Sevmesem birakcam kendi haline ye ye şiş dicem ama yapamaiyorum

lezzetli ama kalorisi düşük şeyler yaparak ikna edersiniz... çaya şeker olmasın tatlı fazla yemezse hamur işine dıkkat ederse sorun yok...

Bir kere hamurdan uzak olsun iki şeker atıyosa bire indirsin ekmek beyaz ekmek yerine başka ekmek yesin pirinç pilavı olmasın yerine bulgur iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…