konu eşim

off ayni dertten bende muzdaribim. Esim tansiyon hastasi resmen . Adam ne zayiflamaya yanasiyor nede ilac kullaniyor. Zorla her gece ilac ictiriyorum icmek istemiyor ozaman zayifla diyorum oda yok . Psikolojim bozuldu o_O

off ayni dertten bende muzdaribim. Esim tansiyon hastasi resmen . Adam ne zayiflamaya yanasiyor nede ilac kullaniyor. Zorla her gece ilac ictiriyorum icmek istemiyor ozaman zayifla diyorum oda yok . Psikolojim bozuldu o_O
sizinkinin kaç kılo vermesı lazım ? bizimkinin 20 civarı bu da nereden baksanız 6 ay demek :(

Tesekkurler. Aileden boyle gormus .Aileside ayni yemek icin yasiyorlar. Annesi oglunun kilosuna bakmaz gecenin 12 sinde hamur isi yedirmeye calisir. Diyetisyene de gitti daha once fakat uygulayamadi. Simdi kavga gurultu onunden kacira kacira 5 kilo verdirttim . Ama ben cok yipraniyorum. Sevmesem birakcam kendi haline ye ye şiş dicem ama yapamaiyorum:KK12:

lezzetli ama kalorisi düşük şeyler yaparak ikna edersiniz... çaya şeker olmasın tatlı fazla yemezse hamur işine dıkkat ederse sorun yok...

merhaba herkese hayırlı ramazanlar ,

eşim işteyken oruç tutarken birden bire fenalaşmış başı dönmeye başlamış ve hemen doktora gitmiş ( biraz evhamlı ve panik biri olduğum için o an bana haber vermemiş ) gerekli testler yapılmış ve kanında şeker değerleri yüksek çıkmış ve doktor kilo vermesinin gerekli olduğunu yoksa ilaç kullanması gerekebileceğini söylemiş.
eşimde yemek konusunda çok iradeli biri değildir birgün dikkat ederse beş gün etmez bu yapıda biridir. bu konuda geçmişte de onunla çok tartışmalarımız oldu ama şu an durum ciddi ve sağlığı için endişe ediyorum.
ona nasıl yaklaşmam gerekiyor, diyetine uyması için tartışma yaratmadan nasıl ikna edici olabilirim ?
bu konuda önerilerinize ihtiyacım var. okuyan arkadaslara şimdiden teşekkür ederim.
Bir kere hamurdan uzak olsun iki şeker atıyosa bire indirsin ekmek beyaz ekmek yerine başka ekmek yesin pirinç pilavı olmasın yerine bulgur iyi

Back
X