Bana bahsetmedi bile. Bu durumda tabiki ben degilim. Hatta erken gelme dedi. Plani bozulmasin diye.Gideceği ikinci kişi siz degilmisiniz yani?
Bana erken gelme bu hafta dedi. Normalde izin almazsam o saatlerde yolda olacagim ben.Kimle gidecek acaba iki kişi derken belki size sürpriz yapacaktır.
Bana bahsetmedi bile. Bu durumda tabiki ben degilim. Hatta erken gelme dedi. Plani bozulmasin diye.
Bana bahsetmedi bile. Bu durumda tabiki ben degilim. Hatta erken gelme dedi. Plani bozulmasin diye.
Konsere buyuk ihtimalle ya yalniz gidecek yada bir erkek arkadasiyla. Ben planda yokum. Kizin karsisina esiyle cikmak istemiyor beyefendi. Bir de yemek ismarlayacakmis.yani biletleri almak için kıza mesaj atmasını sorun ediyorsanız eğer bunda sorun edecek bişey yok.
ama bileti başkasıyla gitmek için almış sank, doğru anlamış mıyım. sürpriz vs durumu da yok sanırım ki size gelme diyor. yani size gelme dediği vakitte ise konser başkası için almış demektir. yerinizde olsam sessizde kalır. konser olacğaı gün oraya gider basardım.
Hayir. O gun ben yolda olacagim. Planda ben olsam bahsetmesi gerek. Ozellikle gelme dedi. Izin alcam deyince de bana haber ver kacta kesinlesir iznin dedi.ne yapiyorsun bu hafta planin nedir diye sordunuz mu ne dedi?
Plan ortada. Kiza yuruyor.Tarihi biliyorsanız basarsiniz o zaman. Kiminle planlar yaptığı çıkar. En masumu size sürpriz hazırlıyor
Hayir. O gun ben yolda olacagim. Planda ben olsam bahsetmesi gerek. Ozellikle gelme dedi. Izin alcam deyince de bana haber ver kacta kesinlesir iznin dedi.
Konsere buyuk ihtimalle ya yalniz gidecek yada bir erkek arkadasiyla. Ben planda yokum. Kizin karsisina esiyle cikmak istemiyor beyefendi. Bir de yemek ismarlayacakmis.
Hayir plan cuma gunune.yok hayir normal olarak bugun ne yapiyorsun isten cikinca planin nedir diye sordunuz ve size yalan soyledi ise cok da iyi dusunemeyecegim.
Bence konsere gidin gizlice. Giriş çıkışlara bakın kiminle geldi gitti. Sonra onlar bir yere yemek yemeye giderse gidin masaya oturun yanlarına pat diye. O suratı görmek isterdimKonsere buyuk ihtimalle ya yalniz gidecek yada bir erkek arkadasiyla. Ben planda yokum. Kizin karsisina esiyle cikmak istemiyor beyefendi. Bir de yemek ismarlayacakmis.
Kizi saklamaya calisiyor bence. Aklima baska bisey gelmiyor. Masum birsey yapmadiginin farkinda. Normalde o tur etkinliklerin biletini hep ben ayarlarim. Bir kere bile bilet almadi bugune kadar. Soyleyim mi mesajlari bildigimi. Kizla iletisim kurmaya calisiyor. Her fotografini begeniyordu zaten.yemek lafın gelişi olabilir. kız para kabul etmemiş, eşin de böyle bişey söylemiş. yalnız gidecek olsa neden 2 kişilik bilet alsın? erkek arkadaşı ile gidecek olsa neden size söylemesin, normalde kıskanır izin vermez misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?