Konu eşim

ayy inanamıyorum ya, eşin böyle bişeyi nası yapar... ortada ne güven kalır ne bişe...

Konsere gitmedim. Esim de gitmedi. Eve erken donmustum. Dun gece de evi terkettim. Bosanacagim. Ama once kafami toparlamam gerek.
Bilemiyorum su an ne hissediyorsun ama senin adına çok sevindim ....bu adamla yaslanacagini,huzurlu ,mutlu bir yuvan olacağını göremiyordum acikcasi.

çok mantıklı !
bence de hiç mesajdan falan bahsetmeyin ve gidip eşinizi basın. yazmıştım ki konunun ilerleyen kısmını okumadan, ama detay bilmiiyoruz değil mi? eşin neden konsere gitmedi mesela?

Konsere gitmedim. Esim de gitmedi. Eve erken donmustum. Dun gece de evi terkettim. Bosanacagim. Ama once kafami toparlamam gerek.
Çok şaşırdım inş çok huzurlu mutlu olursunuz. Peki nasıl başardiniz esiniz ne dedi terketmenize ? O niye gitmedi konsere hayret ! Şaşırdım ben kendinize eziyet etmeye devam edersiniz sanmıştım .hayırlısı olsun sizin için

Bana hiç inandırıcı gelmedi bu durum kusura bakmayın,(aniden boşanmaya karar verebilmeniz evi terketmeniz vss) adam sizi kullanmaya alışmış gözü dışarda bugün değilse de yarın aldatilirsiniz, yapmayin lütfen şu kendini bişey sanan kraliyet soyundan gelmiş gibi davranan, gözü dışarda erkeklere yüz vermeyin yeter ama artık bu kadar.

Merak ettim 2. Kişi kim. Ne oldu ne bitti okuyamadım 41 sayfa mesajı

Ayrı yerlerde yaşıyor konu sahibi bilemedim konunun sonu gelmedi , ben evli olduklarından bile şüphe ettim şu an konu sahibinin bizi aydinlatsa keşke .. tutarsız şeyler var , para yedirme ayrilamama gibi durumlar sanki zaten ayriymis da ortada bitirecek bir durumda yok gibi bilemedim . Hadi evliler diyelim ,Hint kumaşı galiba adam...

Teşhisi koymuşsun ,çocuk yokken ayrıl bu adamdan bişey olmaz canım.Çalışıyorsan hiç düşünme valla ne çekicen bu herifi

Barıştınız büyük ihtimal .umarım bari hatasını anlamistir eşiniz .bu yuvayı düzeltmek için çaba gosteriyordur inşallah. Bizler sizi yargılama mercii değiliz fakat derdinize ortak olduk paylaştık sizde bizlerle gelismeleri paylaşın ki bilelim psikolojinizi anlayalim. Burası sadece bir forum değil hayattan çoğu derside burada çıkarıyoruz Birçoğumuz o yüzden derdinizde olduğu gibi sonuçlarını da bilmek isteriz dost Meclisi olarak görün burayı sevgiler :)

sürekli adamı kovalamayın ya adam zaten siz kovalamasanız da yapacağını ypaar
sizin bu sürekli fedakerlık yapma hırsınız
adamda aşırı fazla özgüven yaratıyor ve adam havalanıyor
bir erkeği vazgeçilmezim sıfatının hissettirilmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum

birde yorumlarınızda iş ilnizi falan söylemeyin kimliğinizi açığa çıkıyor

Ya lutfen burdan yada ozelden bana aciklar misiniz. Yada bi ismi varsa paylasir misiniz. Lutfen. Cok tesekkur ederim.
boşancağım yazdıktan sonra erken boşalma sorunu ile ilgili konuya bu yorumu yazmışsınız
herkesin tahmini doğru çıktı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…