Bilemiyorum su an ne hissediyorsun ama senin adına çok sevindim ....bu adamla yaslanacagini,huzurlu ,mutlu bir yuvan olacağını göremiyordum acikcasi.Konsere gitmedim. Esim de gitmedi. Eve erken donmustum. Dun gece de evi terkettim. Bosanacagim. Ama once kafami toparlamam gerek.
çok mantıklı !yani biletleri almak için kıza mesaj atmasını sorun ediyorsanız eğer bunda sorun edecek bişey yok.
ama bileti başkasıyla gitmek için almış sank, doğru anlamış mıyım. sürpriz vs durumu da yok sanırım ki size gelme diyor. yani size gelme dediği vakitte ise konser başkası için almış demektir. yerinizde olsam sessizde kalır. konser olacğaı gün oraya gider basardım.
gerçeklerden kaçıyor bu arkadaş,eşi bulunmaz hint kumaşı sanırım:/Hayır kadını karıştırma. Eline fırsat geçti işte git öğren kocanın neler yaptığını
Çok şaşırdım inş çok huzurlu mutlu olursunuz. Peki nasıl başardiniz esiniz ne dedi terketmenize ? O niye gitmedi konsere hayret ! Şaşırdım ben kendinize eziyet etmeye devam edersiniz sanmıştım .hayırlısı olsun sizin içinKonsere gitmedim. Esim de gitmedi. Eve erken donmustum. Dun gece de evi terkettim. Bosanacagim. Ama once kafami toparlamam gerek.
Bana hiç inandırıcı gelmedi bu durum kusura bakmayın,(aniden boşanmaya karar verebilmeniz evi terketmeniz vss) adam sizi kullanmaya alışmış gözü dışarda bugün değilse de yarın aldatilirsiniz, yapmayin lütfen şu kendini bişey sanan kraliyet soyundan gelmiş gibi davranan, gözü dışarda erkeklere yüz vermeyin yeter ama artık bu kadar.Konsere gitmedim. Esim de gitmedi. Eve erken donmustum. Dun gece de evi terkettim. Bosanacagim. Ama once kafami toparlamam gerek.
Merak ettim 2. Kişi kim. Ne oldu ne bitti okuyamadım 41 sayfa mesajıBenim instagram sifrem esimde var. Hatta kendi telefonunda hem kendi hesabi hem de benim hesabim acik. Bende de onun sifresi var ama o bilmiyor bunu. Ben uzak bir sehirde calisiyorum. Haftaicleri ayriyiz esimle. Bugun ilkokul arkadasina mesaj atmis. Kiz hikayesinde bir gonderi paylasmis. Cumhurbaskanligi senfoni orkestrasi konseri. Kiz konservatuar mezunu bu arada. Ilkokulda kiz esime asikmis esim espriyle anlatmisti bunu yillar once. Isimden cikardim. Yoksa tanismiyoruz.
Esim demis ki bilet bitmis ne yapabilirim senin kontenjanin var mi demis. Kiz da ayarlarim kac kisi dedi. Esim 2 dedi. Ayarladi kiz. Telefonunu da verdi. Gelince ararsiniz biletlerinizi getiririm dedi. Esim ucreti nasil yapacagiz dedi. Kiz agirlamaktan memnun olurum ilk kez gosterime geleceksin dedi. Esim de yemek borcum var sana dedi. Caldiriyorum seni yazdi esim en son. Bu kadar.
Konustuk biz telefonda bana bahsetmedi bile. Belki izin alip persembeden gelirim bu hafta dedim. Normalde havalara ucan adam istersen bu hafta alma haftaya al dedi. Ne yapiyim Allah askina bisey soyleyin. Mesajlardan haberim var desem uste cikacak.
Onlar belli değil biz okuduk bulamadıkMerak ettim 2. Kişi kim. Ne oldu ne bitti okuyamadım 41 sayfa mesajı
Teşhisi koymuşsun ,çocuk yokken ayrıl bu adamdan bişey olmaz canım.Çalışıyorsan hiç düşünme valla ne çekicen bu herifiBen tam olarak neyi farkettim biliyor musun. Esim beni icten seviyor mu ozluyor mu asik mi? Bunlari sorgulamaz olmusum artik. Tek derdim adam beni aldatmasin. Ben yokken istemedigim birsey yapmasin. Buna kendimi oyle bir kaptirmisim ki inananamazsin. Gozlerimi birak gonlum kor olmus artik. Bana neler neler yapiyor da uste cikan o pesinden kosan ben oluyorum. Cocuk istiyorduk cok. Neyimize gerekse. Test yaptirdim bugun. Negatif. Ne yapacakti cocuk olsa. Boyle pislik bir babasi olup ne olacakti. Adamin kani bozuk adamin akli fikri zikri herseyi bos herseyi gosterme. Bu arada bes vakit namazinda giydiklerime karisir tesetturlu degilim. Instagramda asla onunla bile paylasim yapmami istemez. Ama o paylasir fotolarimizi. Ben nasil bir pislikle yasiyorum. Amacim ne hayatta. KOCAM BENI ALDATMASIN. Eee ben mutsuzum. Eee hayat geciyor.
Ve cok da yardimci oluyor inanin. Basiretim baglanmis sanki. Bosanacagim.
Esimin iki hafta sonra turnesi var. Doguda uzak bir ile. Havaalani var o ilde. Iki hafta kalacak ve ben ogrendigimden beri diken ustundeyim ne yapacagiz diye. Cunku o o kadar uzaktan haftasonu ankaraya donmez biliyorum. Dedim ki ben bir iki gun izin aliyim haftasonu yanina gidiyim. Burdan ankaraya otobusle gidecegim. Ordan ucakla esimin yanina. Iki gun kalip geri ucakla anmaraya donup sonra otobusle ise donecegim. Planim bu ve dun yine dedi ki senin gelmen cok sacma ve gereksiz. Birsuru arkadasim gelecek birinin bile esinin gelecegini duymadim. Sanki esi gelecek olan ilan ediyor da duymamis. Anlayacaginiz yaptigim fedakarliga bakin bir de adamin tavrina. Minnet duyacagina yada ben gelirim ankarada bulusalim diyecegine soyledigi seye bakin. Bir ara da laf arasinda o gidecegi ilin gece hayatini merak ettigini soylemisti. Iranlilar geliyormus hep.
boşancağım yazdıktan sonra erken boşalma sorunu ile ilgili konuya bu yorumu yazmışsınızYa lutfen burdan yada ozelden bana aciklar misiniz. Yada bi ismi varsa paylasir misiniz. Lutfen. Cok tesekkur ederim.
boşancağım yazdıktan sonra erken boşalma sorunu ile ilgili konuya bu yorumu yazmışsınız
herkesin tahmini doğru çıktı galiba
Evi terkettikten sonra kocasının sorununu çözmeye adamış galiba kendisini.yeni konu açmış dönmüyorum,evi terk ettim diye
aaa ben o konuyu kaçırmışım hemen bakıyorumyeni konu açmış dönmüyorum,evi terk ettim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?