Konu eşim

Aykiiicim nasil yazilir bilemedim ama senin esin senin yoklugunda ona buna pas veriyor sanki. Siz ne zamandir ayri yasiyorsunuz? Yanina gitme imkaniniz ne zaman olacak? Bu is boyle gitmez bence.
Evet aynen oyle yapiyor. 9 aydir ayriyiz. 3 ay kaldi.

Senin yerinde olsam hiç açık vermez o konsere gizlice gider kocamı bi güzel basardım.

Bu arada asla şifreyi bildiğini bilmesin...
Telefonda soyleyip bagirmamak icin zor tuttum kendimi. Hatta kizi arayip benim esim mal okuz boyle boyle diye anlatip esimin planini bozmak da istedim. Yattim simdi eve gelip sinirden titriyorum. Beyefendiye bir sogukluk geldi bugun. Telefonda konusmak da istemedi.

Evet aynen oyle yapiyor. 9 aydir ayriyiz. 3 ay kaldi.

Eeeeee gayet az bir sure. Yani ben de 2 yildir ayrisiniz, evliliginiz koptu, aranizda kopukluk olustu adam da yeni arayislara girdi sandim.

Bilemedim yani yan yana geldikten sonra ayni olabilecek misin bu adama karsi? Sen simdi baskin yapicaksin ama tokadi basip terk etmedikten sonra o baskinin cok da bir anlami yok bence. Adam zonk olur ama senin de gururun yerlere surunur. Bilemedim yani.

Uc haftadir birlikteydik. O kadar iyiydik ki. Ne zaman ben calismaya geliyorum adam sapitiyor.

Çok çok haklısın... ama sakin kalman lazım...
konser 20.00 da başlıyor. Kaç saat sürüyordur bilen var mı? Çıkışta sen de orada olabilsen?

Çok çok haklısın... ama sakin kalman lazım...
konser 20.00 da başlıyor. Kaç saat sürüyordur bilen var mı? Çıkışta sen de orada olabilsen?
Kac saat surdugunu ogrenemedim.

Kac saat surdugunu ogrenemedim.

Konser yapilacak yeri ya da bilet satisi ara sor panpa soylerler.
Ama bence cikisa gitme, karambol oluyor. Bir de kiz kulise falan davet ederse gozden kayboluverirler yani o kalabalikta ayirt edemeyebilirsin. Bence en iyisi konserden once git, fuayede bekle. 19.00 gibi git gozun kapida olsun, senin okuz de en gec 19.30 gibi kapidan girer zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…