Sorun kizda degil ki. O muhtemelen birlikte gidecegiz zannediyor hatta.
Aynen oyle.
İyi bari mantıklı biriyse o uzak durur en azından eşinizin sırnaşmalarındanSorun kizda degil ki. O muhtemelen birlikte gidecegiz zannediyor hatta.
Evet aynen oyle yapiyor. 9 aydir ayriyiz. 3 ay kaldi.Aykiiicim nasil yazilir bilemedim ama senin esin senin yoklugunda ona buna pas veriyor sanki. Siz ne zamandir ayri yasiyorsunuz? Yanina gitme imkaniniz ne zaman olacak? Bu is boyle gitmez bence.
Benim instagram sifrem esimde var. Hatta kendi telefonunda hem kendi hesabi hem de benim hesabim acik. Bende de onun sifresi var ama o bilmiyor bunu. Ben uzak bir sehirde calisiyorum. Haftaicleri ayriyiz esimle. Bugun ilkokul arkadasina mesaj atmis. Kiz hikayesinde bir gonderi paylasmis. Cumhurbaskanligi senfoni orkestrasi konseri. Kiz konservatuar mezunu bu arada. Ilkokulda kiz esime asikmis esim espriyle anlatmisti bunu yillar once. Isimden cikardim. Yoksa tanismiyoruz.
Esim demis ki bilet bitmis ne yapabilirim senin kontenjanin var mi demis. Kiz da ayarlarim kac kisi dedi. Esim 2 dedi. Ayarladi kiz. Telefonunu da verdi. Gelince ararsiniz biletlerinizi getiririm dedi. Esim ucreti nasil yapacagiz dedi. Kiz agirlamaktan memnun olurum ilk kez gosterime geleceksin dedi. Esim de yemek borcum var sana dedi. Caldiriyorum seni yazdi esim en son. Bu kadar.
Konustuk biz telefonda bana bahsetmedi bile. Belki izin alip persembeden gelirim bu hafta dedim. Normalde havalara ucan adam istersen bu hafta alma haftaya al dedi. Ne yapiyim Allah askina bisey soyleyin. Mesajlardan haberim var desem uste cikacak.
O zaman belli etme gelmiycem ben bu hafta de iş uydur.baskın yap gideceği yere.Bana bahsetmedi bile. Bu durumda tabiki ben degilim. Hatta erken gelme dedi. Plani bozulmasin diye.
Telefonda soyleyip bagirmamak icin zor tuttum kendimi. Hatta kizi arayip benim esim mal okuz boyle boyle diye anlatip esimin planini bozmak da istedim. Yattim simdi eve gelip sinirden titriyorum. Beyefendiye bir sogukluk geldi bugun. Telefonda konusmak da istemedi.Bu arada asla şifreyi bildiğini bilmesin...
Bunu cok isterim ama nasil yapacagim.Ne yaparsın bilemiyorum ama yüzüne vursan da başka bi şekilde öğrenmiş gibi yap asla instagram şifresini bildiğini ifşa etme.
Evet aynen oyle yapiyor. 9 aydir ayriyiz. 3 ay kaldi.
Uc haftadir birlikteydik. O kadar iyiydik ki. Ne zaman ben calismaya geliyorum adam sapitiyor.Eeeeee gayet az bir sure. Yani ben de 2 yildir ayrisiniz, evliliginiz koptu, aranizda kopukluk olustu adam da yeni arayislara girdi sandim.
Bilemedim yani yan yana geldikten sonra ayni olabilecek misin bu adama karsi? Sen simdi baskin yapicaksin ama tokadi basip terk etmedikten sonra o baskinin cok da bir anlami yok bence. Adam zonk olur ama senin de gururun yerlere surunur. Bilemedim yani.
Telefonda soyleyip bagirmamak icin zor tuttum kendimi. Hatta kizi arayip benim esim mal okuz boyle boyle diye anlatip esimin planini bozmak da istedim. Yattim simdi eve gelip sinirden titriyorum. Beyefendiye bir sogukluk geldi bugun. Telefonda konusmak da istemedi.
Kac saat surdugunu ogrenemedim.Çok çok haklısın... ama sakin kalman lazım...
konser 20.00 da başlıyor. Kaç saat sürüyordur bilen var mı? Çıkışta sen de orada olabilsen?
Bunu cok isterim ama nasil yapacagim.
Mutlaka orada bulun.Kac saat surdugunu ogrenemedim.
Kac saat surdugunu ogrenemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?