konu hakkında fikirlerinizi almak ve rahatlamak istiyorum

Mahkemeye verseniz olmaz mi bi avukata danisin. Esine pay verilmesi gerekirdi. Ipleri koparirimla is bitmez ki. Artik anne baba bile burasi senin deyip ev arsa veremiyor cocuklarina. Miras illa ki esit paylasiliyor. Millet kac yillik tapulu dairelerinden oldu bu yuzden. Bi avukata danisin adam iyice batmadan ve cikin isin icinden.

Çok düşünmeyin bence. Önemli olan ev , mal, mülk degil; sağlık, huzur, mutluluktur. Allah huzurunuzu bozmasın. Eşinizin sevgisi, saygısı devam etsin. Zaten evde oturuyormussunuz, e eşinizin ailesi de ev mevzusunda arkanızdaymış, o yüzden düşünüp kendinizi strese sıkıntıya sokmayın. Çünkü düşünmekle sonuca varılacak bir sorun değil yaşadığınız. Allah kolaylık versin.
düşünüyorum çünkü abisinin suan borcu çok bir yere imza atsa ilk bizi çıkarırlar. daha önce tefeciye de bulaşmış ablaları bileziklerini vermişler onun için :( birileri kapıma gelip aniden çıkın derse ne yaparım

Mahkemeye verseniz olmaz mi bi avukata danisin. Esine pay verilmesi gerekirdi. Ipleri koparirimla is bitmez ki. Artik anne baba bile burasi senin deyip ev arsa veremiyor cocuklarina. Miras illa ki esit paylasiliyor. Millet kac yillik tapulu dairelerinden oldu bu yuzden. Bi avukata danisin adam iyice batmadan ve cikin isin icinden.
canım abisi bizzat askeriyeye gidip vekaleti üstüne almış

Bence yine de bi avukata danisin. Elinizde daha somut veriler olur yol yordam gosterir ona gore adimlar atarsiniz.

canım 120 bin anca vardır. tapu parasını da vermeyi denedik. tapuyu hipotek edip 30.000 çekmiş oradan kalan 8 bin borcunu eşim üstlendi tamam ödeyeceğim dedi . + tapu masrafını da tabi. ama adam caydı yokuşa sürdü
Anladim. 200bine 10bin tl cikiyo. Sizinki daha azdir ozaman. Vermek istemiyor adam.

düşünüyorum çünkü abisinin suan borcu çok bir yere imza atsa ilk bizi çıkarırlar. daha önce tefeciye de bulaşmış ablaları bileziklerini vermişler onun için :KK43: birileri kapıma gelip aniden çıkın derse ne yaparım
Sen calisiyor musun? Bence en mantiklisi kredi cekip 1+1 de olsa ev almak. Kimseye soylemeyin ev aldiginizi. Daha sonra evin kirasi ile krediyi odeyin. Yani bir sure daha abisinin evinde oturun. En azindan sokakta kalma ihtimaliniz olmaz.
Evi ustunuze almak icin de sonrasinda mahkeme acarsiniz.

AH CANIM tapuyu yapacağı zaman birde bana 8000 ver hipoteği kaldırayım dedi eşim de tamam dedi ona. sonra ertesi gün ben hipoteği kaldırdım sen parayyı ver bir adama söz verdim dedi. eşim inanmadı tabi bankaya sordurdu bir de öğrendi hioptek falan kalkmamış.
Allah yardımcınız olsn

Eşiniz imza yetkisi verdiğini, ama evlerin satışından sonra para veya herhangi bir şey almadığını ispat ederse hakkını alabilir.
Avukata danışın.

Evet annesi size ben hayatta iken kimse sizi çıkaramaz dedi ama abisinin iş nedeniyle malına haciz gelirse, tapu onun üzerine olduğu için satılır. Siz de ortada dımdızlak kalırsınız.

Bence aile meclisi toplansın, abi tapu senin üzerine iken her şey olabilir, malına bir sebepten el konabilir, en doğrusu bizim üzerimize almamız deyin. Eğer kabul etmezseniz de mahkemeye gidiyorum, beni dolandırdığın için dolandırıcılıktan şikayet edeceğim desin.

Bunu ispat edebilirsiniz kolaylıkla.

kızlar merhaba. nerden başlayacağımı bilmiyorum. bu sorun belki bazılarına ceviz kabuğunu bile doldurmayacak cinsten gelecektir ama elimde değil düşünmeden edemiyorum. Eşimle 2 yıldır evliyiz. ve mutlu bir evliliğimiz var . Allah kimsenin bozmasına izin vermesin. Eşim çok anlayışlı temiz kalpli bir insandır. bana Prensesi gibi davranır. Evliliğimle alakalı hiçbir problem yok. Çalışıyorum ön muhasebe yapıyorum. evliliğimi işle evlilik arasında yürütmekte zorlanıyorum. yetemiyorum eve bir türlü. ben çalışmazsam işimiz zor. Herneyse.. Oturduğumuz ev abisinin üzerine. evlenmeden önce Eşim askerdeyken abisi eşimden imza alarak kardeşlerin yerlerini satmış ve sadece abisiyle kendisine ev alarak eşime para bırakmamışlar. daha sonra konu kapanmış tabi. Eşimin abisi emlakçı ve çok yalancı bir insan. Bir sözü bir sözüne uymayan birisi. Abisi hali vakti yerinde biriyle evlendi bu sebebple onun eşinden olan bir evi var. orada oturuyorlar suan. bizde abisinin evinde oturuyoruz.kira falan vermiyoruz. çünkü eşim annesi ablaları o ev sizin onu size verecek diyor. Adam da vereceğim şu zaman bu zaman sallıyor bizi. vermicem demiyor. ama eşi bana biz nişanlıyken siz gençsiniz çalışıp ev alırsınız. kira vermeden oturun diye beni uyandırmıştı bende birşey dememiştim. kimseye de söylememiştim mevzuyu. 2 hafta önce de abisi tapuyu yapıcam dedi ama sonra vazgeçti. daha zamanı var demiş. olaylar çıktı eşimle abisi kavga ettiler. anlayacağınız çıkmaza gidiyor ev meselesi . bende bu konuya çok fazla kafamı takıyorum. 2 abisinin evi var ama benim eşimin yüzünden bizim evimiz yok. abisine mecbur kaldık muhtaç olduk gibi hissediyorum. bu arada abisini pek görmem görürsem slm veririm eşiyle hiç görüşmem 1 seneyi aşkındır konuşmuyoruz aramızda küçük bir husumetten dolayı. durum bu sizlerle paylaşmak istedim belki biraz içim e su serpersiniz. bu hayatta kira da oturmak çok zor. hele ki eşimin maaşı kirayı ve bize bakmayı karşılayacak durumda değil. şuan da bir bebek bekliyorum ister istemez düşünüyorum ne olacağız diye.
benim eşimde iyi bir insan bizim oturduğumuz evde dedenin(eşimin annesinin babası) ama kayınvalidemin üstüne geriye dönsem eşime rağmen doğru düzgün işi olan biriyle evlenirdim çünkü o evde kalmak beni acayip rahatsız ediyor

Back
X