- 21 Eylül 2012
- 1.502
- 1.673
- 158
çok haklısınız bu konuda bende olsam bende sinirlenirdim ama siz bence sadece kırıldığınızı söyleyin eşiniz zaten gerekeni yapmşyaa isterse milyon dolar olsun hayatta tenezzül etmem ya ısrarla istemesi nedir ki bi çanta ama zatn evlendiğimizden beri işi gücü ben oldum yarışa girdi soğuttu kendinden bu olayda son nokta oldu
Gerçekten konu sahibi olayı çok abartmış bi çantanın peşine düşmüş ne var sanki eltisinin durumu yokmuş heveslenmiş almış ne var bunda bence huzur kaçırmaya yer arıyosunuz tamam hoş bi şey değil ama bayramda huzur kaçırtacak kadar da değil
Eee hani eltin kendi istememiş kayınvaliden ısrar etmişti.yalan söledi deyip duruyodun ,onun istediğini biliyorum diye ...kadın msjında isteğini sölemiş işte...fesatlıkda çığır açmışsınız bu kadarına bende pes dedim...ilk msjında eşime ben söledim yazmana rağmen hala ısrarla eşim kendi gördü diosun ya tutarlı yalan söle bari.elle tutulur tek bi nedenin yokken ,böylesi saldırgan davranmanı kıskançlık olarak algılayabiliyorum ne yazık ki ...ya beğendim alıyım demiyoki kendi ke msg da itiraf etti çocuğun bezini kremini koymak için istedim diye çantam yoktu evimden getirmeyi unutmuşum yazmış msg da yalann kocaman çantası vardı yanında gözümle gördüm.böyle kolayca yalan söyleyebilmesi beni delirtti zatn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?