konu kapanmıştır benm için!!!!

ya hu dertsiz başınıza dert aramayı ne seviyorsunuz.
evet HAKLISINIZ bozulmakta. insan hediye gelen şeye dikkat eder hele de gelininden gelmiş, kullanmasa bile saklar amaaaa bunun için eşinizin annesini araması, kadınların arasındaki mevzuya girmesi, bunu eltinize bu kadar duyurmanız, onu rencide etmeniz, kv yi zor durumda bırakmanız, tatili yarıda kesip eve dönmeniz, rest çekmeniz çok basit ve çocukça.

biraz daha samimi olunca 20-30 tl ye bi hediye alırdınız eltinize doğumgünü filan diye. gülerek te "artık anneme de çantasını ver, o benim hediyem, bozuluyorum ha" filan derdiniz olay kapanırdı. olay büyütmekle bir yere varamazsınız.

yok canım beğendiysen sende kalsın ben anneme yenisini alırım deseydiniz daha hoş olurdu bence. belli ki beğenmiş. bak bana da şöyle olmuştu. benim eltim kayınvalidenin yanında oturuyodu. ben ayrı bir yerde kiraya çıkmıştım. eşyalarım filan çok uyumluydu. halılarımı çok güzel almıştım. eltimler yemeğe gelmişti. kızı bişey dökmesin diye çok dikkat etti. güle güle kullan inşallah demişti. sonra evine gittiğimde çeyizinde ilk aldığı halıyı çıkarıp uyumlu olsun diye yere sermiş olduğunu görmüştüm. normalde aa kıskandı filan denilir ya. ben aksine üzülmüştüm. çünkü imkanı yoktu alamıyordu. belki eltin de öyledir. eşi almıyordur. ya da aynısından almak istemiştir o an parası yoktur. bence kalbini kırma..

kayınvaliden senden 300 tl lik çanta istedi mi ki de fiyatı fazla olduğu için vermemesi gerektiğini düşünüyorsun.. isterse 1 milyarlık olsun sonuçta senin hediyen. çantayı geri isterken de 300 tl lik çanta aldık sana neden verdin dememiştir eşin umarım

neyse arkadaşlar ben ne desem boş olcak siz takılmışsınız aynı yere tamamdır ben haksızım,abarttım varsın öyle bilinsin umarım sizin başınıza geldiği zaman ve o insandan haz etmiyor olmanıza rağmen siz nazik bi şekilde karşılık verirsiniz.daha da birşey yazmıcam yorumlar için herkese teşekkürler

İhtiyacı vardır gözü kalmıştır canım bende çalışmıyorum inan bazen bir şeye çok ihtiyacım oluyor alamıyorum üzülüyorum ben eltini çok iyi anlarım oyüzden keşke girip işe çalışsa kimseye muhtaç olmasa ben sırf bunun için okuyorum

SiZ eltinize elti kavramını ogretmissiniz bence ne var yani eltin kullandigina göre kvnin yasina uygun degil belkide

ayrica cok dusunceliysrniz eltinize de bir canta alsaydiniz hermes falan değildir herhalde iyi niyetli olmazsaniz daha çok bayram burnunuzdan gelir

Bence eltin seninle tanismis...
Bir hediye almissiniz, 7/24 pesine dusmussunuz...
Evet hediye verilmez, evet kayinvalideniz hayir diyememis, evet baskasinin hediye aldigi bir seye goz dikmekte hos degil ama yahu alti ustu bir canta...
Bir daha hediye aldiginda, anne bunu sakla, senin icin aldim baskasi icin degil diye yari gulumser yari sitemkar lafinizi soylersiniz biter... Saklanan cantalar, yapilan telefon gorusmeleri, artik muhatap olmayalim laflari falan, ne kadar gereksiz...

yaa isterse milyon dolar olsun hayatta tenezzül etmem ya ısrarla istemesi nedir ki bi çanta ama zatn evlendiğimizden beri işi gücü ben oldum yarışa girdi soğuttu kendinden bu olayda son nokta oldu
çok haklısınız bu konuda bende olsam bende sinirlenirdim ama siz bence sadece kırıldığınızı söyleyin eşiniz zaten gerekeni yapmş

Kırılmakta haklısında olayı bu kadar büyütmenin alemi yoktu.

Sen kaynanana çanta almışsın doğal olarak hediyeyi başkasına vermesine kırılıyosun. Eltinin çanta hoşuna gitmiş ki kaynanandan istemiş. Kaynananda iyi niyetli ki gelinim beğendi kullansın sonuçta bi çanta değil mi demiş. Bunlarda ben bişey görmüyorum da asıl olayı sen başlatmışsın çantayı geri isteyerek, eşinin verdiği tepki allah vergisi zaten. Beğenmişte kaynanamdan almış olduğum çanta benden geri istenecek asıl ben o zaman kırılırdım kaldı ki yüzsüzlük yapim tekrar isteyim. Bence bitek kaynanaya yazık.

zaz86 senin yerinde olsam konumu kapattırırdım. Burda millet coştu ilk defa bir eltinin bu kadar savunulduğunu (hemde eltisi bu kadar haksız ve arsızken) gördüm. Pes diyorum hepsine...

ne kadar uzatmissiniz evet hos degil ama sizin bu kadar uzatmsniz geri istetmenizde ayni sekilde hos degil. siz vermissiniz artik karisamazsiniz eger hediyenizin bi kiymeti yoksa bir daha vermezsiniz olur biter. ama kaynanan cok sabirliymis

Bence iyi yapmissin iyiki bukadar uzatmissin
Eger gormezlikten gelseydin ileride daha baska yuzsuzlukle karsilasirdin.bundan sonra sana saygi duymayi-gostermeyi ogrenirler
Madem cantasi yok alsaymis bebegide varmis,sen hediye etmeseydin napicakti yada napiyordu?

Nerede yazıyor eltisinin durumunun olmadığı? En az 4 kere eltisinin eşinin durumunun çok iyi olduğunu, eltisinin hiçbir şekilde ihtiyacının olmadığını ve zaten daha yaşlılara hitap eden düğünlük bir çanta aldığını ama eltinin bezleri koymak istediğini yazdı konu sahibi.

Bunları görmeseniz tamam ama durumu olmadığını nerede okudunuz?

Konu sahibi siz de ilk mesajınıza bu durumu ekleyin lütfen, herkes okuyamayabiliyor ve yanlış yönlenen yorumlar alıyorsunuz.

ya ben mi çok art niyetliyim bilmiyorum ama bana olay sizin anlattığınız gibi değilmiş gibi geliyor konu sahibesi

bence aslında siz eltinize başından beri hiç ısınamadınız
sonra kv sizin hediyeniz olan çantayı beğenmedi ve eltiye verdi
siz bunu görünce çok sinirlendiniz
hatta eşinizin başının etini yediniz neden benim hediyemi ona vermiş diye
adamda doldu taştı ve patladı
kvniz de tırstı topu eltiye attı o istedi diye

velhasıl konu sahibi eltiniz arsız birisi olsa aranız bozulmasın diye size mesaj atmazdı sonradan aman ne hali varsa görsün derdi
ve siz anlattığınız kadar iyi niyetli olsaydınız asla böyle bir olay için seninle muhattap olmam demezdiniz eltinize

ve son olarak tecrübeme dayanarak söylüyorum tabiri caizse kvler gelinlerine ayrı ayrı oynarlar
yüksek ihtimalle kvde sizin arkanızdan eltinize aman kızım boşver görgüsüz işte demiştir
sizede eltinizin arkasından aman kızım yüzsüz işte ne yapayım çok istedi bende verdim demiştir
hatta kalıbımı basarım böyle olmuştur da daha anlayamazsınız bunu konu sahibesi aman zaman sizede gerçekleri gösterecektir

Benzer bir olay da benim basima geldi.. kayinvalidem ve eltim altli ustlu oturuyorlar.. biz baska sehirde oturuyoruz..

Ilk evlendigim yil kayinvalidemlere giderken kayinvalideme cok şık bir bluz almistim... sanirim bluz kayinvalideme olmadi veya begenmedi... biz gittikten sonra eltime vermis.. daha sonra eltimin ustunde gordum bluzu.. ama benim aklima hic artniyet gelmedi..

bence cok abartmissiniz.. alti ustu bir canta. Kayinvalideniz vermek istiyorsa verir, siz bi guzellik yapip canta almissiniz.. gerisine karismamalisiniz.. birde mesajiniz hic hos olmamis...

Acikcasi eltinizden zaten hiç hoslanmiyorsunuz.Begendigi için degil belkide bilerek yapıyor bunu biz bilemeyiz.Durum sizi rahatsız ettigine göre kişiyle ilgili zaten bir şüphe , cekisme vs.var.
Niyetinden şüphe etmediginiz biri olsa zaten belki bukadar büyümzdi.
Keske Cantayla olan fotosunun altına 'Canim annemin cantası çok güzel durmuş söylesedin sana da alırdım! 'yazıp gereken herşeyin farkındayım msjinı verseydin.
Muhatap olmam gibi yazışmalardan kaçın, siz bir aile oldunuz.Yüz yüze bakacak mesafeyi, saygıyı koruman lazım.

Eee hani eltin kendi istememiş kayınvaliden ısrar etmişti.yalan söledi deyip duruyodun ,onun istediğini biliyorum diye ...kadın msjında isteğini sölemiş işte...fesatlıkda çığır açmışsınız bu kadarına bende pes dedim...ilk msjında eşime ben söledim yazmana rağmen hala ısrarla eşim kendi gördü diosun ya tutarlı yalan söle bari.elle tutulur tek bi nedenin yokken ,böylesi saldırgan davranmanı kıskançlık olarak algılayabiliyorum ne yazık ki ...

Bana göre bu hayatta başka derdi olmayanların s.kimsonik şeyleri dert etmesinden kaynaklanıyor.

Sizde bir daha hediye alırken ikisinin ortak kullanamayacağı şeyleri alın mesela etek bluz..
Bende kayınvalideme cüzdan aldım baya şık pahalı kullandığını hiç görmüyorum.
Ama bi başkası kartlık almıştı onu hep kullanıyor bende neden benim aldığımı kullanmıyorsun bile diye sormam naparsa yapsın.
Üstüne düşüp kadının egosunu kabartmaya ne gerek var.
Hediye alırken görevini yerine getiriyormuş gibi düşün, sen yapacağını yapmışsın gerisini naparsa yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…