konu kapanmıştır benm için!!!!

ayrıca benm burada bahsetmediğim başka şeylerde oldu.ben eğer sessiz kalsaydım bu olayda ilerde başka sorunlarla karşılaşıcaktım.yeni evli olabilirim ama eşim uzun yıllardır tanıyor yengesini.yoksa kimse kolay kolay böyle bir tekpi vermez.

bayramda en çok huzuru kaçıran şey yaptığı tripler ve surat asmalar oldu.dediğim gibi çanta olayı son nokta oldu..biz eşimle gezdik dolaştık diye trip attı sürekli onu çağırmadığımız için.kendi eşi gezdirmiyo bırakıp gidiyo onu sürekli biz yeni evliyiz bizmi gezdiricez

en az on kere belirttim durumları çk iyi çantadan on tane alır istese aksine kv durumları orta halli onun daha çok ihtiyacı vardı anlayacağınız

ben olsam bende baştan bozulurdum aldığım hediyenin başkasında olmasına

ama siz ve eşinizdede maşallahh entrika kaynıyor ne gerek var bu kadar uzatıp bu hale getirmeye
hangi konuda entrika yapmışız arkadan iş çeviren o eşim açıkça söylemiş annesine çantayı iste diye.sonra tekrar isteyince saklamış ki benm sonradan haberim oldu sakladığından

eli çantaya göz dikmiş merak ettim çantayı valla

ya herkes yanlış okuyo sanırım.ben fişeklemedm eşimi aksine aramasına kızdım annesini.ama oda yengesini tanıdığı için kızdı bi tek bu olay değilki.çantayı saklmasını fln bn söylemedm ısrarla isteyince kv den çantayı eşimde vermek istemedi.çantanın fiyatı 300 tl ki ayrıca neden onadan alıyorum ki zaten hediye almışım ona

eli çantaya göz dikmiş merak ettim çantayı valla
yaa isterse milyon dolar olsun hayatta tenezzül etmem ya ısrarla istemesi nedir ki bi çanta ama zatn evlendiğimizden beri işi gücü ben oldum yarışa girdi soğuttu kendinden bu olayda son nokta oldu

ayrıca eşime yüklenenler bi empati yapsın eşiniz annenize ilk defa hediye alıyor annenizde gidip ilk damadına veriyor ve damadın huyunu bildiği halde.siz olsanız annenize niye veriyosun diye sormazmısnız.duyarsızlara lafım yok ama

bir çanta yüzünden olay çok büyümüş. ben olsam görmezden gelirdim. sonuçta sürekli görüştüğünüz insan değil. bu kadar büyütmeye gerek yoktu diye düşünüyorum.

haklısın zaten eşinde kapı gibi arkanda maşallah.

bir çanta yüzünden olay çok büyümüş. ben olsam görmezden gelirdim. sonuçta sürekli görüştüğünüz insan değil. bu kadar büyütmeye gerek yoktu diye düşünüyorum.
kusura bakmayın ama burda yazanların hiçbiride görmezden gelmez bu olayı burdan yazması kolay

Canım buna benzer birseyi yakın zamanda bende yasadım. Gorumcemin bebegine zara kidsten cok tatlı bir takım almıstık. Hırkası, pantolonu, badisi ve ayakkabısı. çocuklarını pek güzel giydirmez. İnan aldıgımızı bir yada iki kere giydirmiştir. Her gören bayılıyordu. Nereden aldınız diye soruyordu. Eltimin yakın zamanda cocugu oldu. Bu bayram geldiklerinde kıyafeti ona vermis ve eltimde whatsapp fotografına o kıyafetlerle bebeginin fotografını koymus. Ustelik gorumcemin kızına tam geliyordu, eltimin kızına ise kocaman olmuş. Artık yaranmak icin mi verdi bilemiyorum. Gorunce cok kalbim kırıldı. Ama hic bahsini acmadım. Bundan sonra hediye namına bir çöp bile almamaya karar verdim.

kusura bakmayın ama burda yazanların hiçbiride görmezden gelmez bu olayı burdan yazması kolay
yo yazması kolay değil. bu olayı yaşayan bir tek siz değilsiniz ki. demek istediğim olay çok uzamış .bir çanta yüzünden kalkıp eve gitmek falan. bilmiyorum yani

Kayinvalidenize aldiginiz cantayi eltinizin kullanmasi hosunuza gitmemis onu anlarim ama, kadin size msj atmis kirginlik olmasin diye, siz de bir daha senle muhattap olmam demissiniz.. siz eltinizden daha ayip etmis oldunuz boylece.. kocaniza annesini arattirmak zaten baslibasina cocukluk.. hayrım olsun degil gecseydiniz keske, varsin eltiniz kullansaydi. Belli ki Cok sevmis o cantayi. Degmezmis bence bunca tantanaya...ben eltinizin yerinde olsam ölsem de o cantayi bir daha takmam, elinizden Su bile icmem bi Canta icin bana senle daha muhatap olmam dediginiz icin.

bende bahsini açmıcaktım sadece üzüldüm ve şim biliyodu oda şahit oldu.ben ara demedim annesini inanın iş yerindeyken aramış.yoksa bnd hiç bişey demicektim ikisinede birdaha da hediye almıcam zatn eşime söyledm sen annene alırsın beğendiği şeyi diye

Şuan senin hissettiklerini cok iyi anlıyorum. Mesela gorumcemin gorumcesi de eltimle aynı zamanlarda dogum yaptı. Ona verseydi inan mutlu bile olurdum. Cunku kız kompleksli degil, beni rahatsız etmiyor. Ama eltim ve kaynım surekli esim ve benimle yarış halinde. Ona vermesi beni rahatsız etti.

bi çanta için demedim yalan söylediği için dedm.ne gerek vardı çok beğendim takmak istedim de bi sürü yalan sıraladı msg da ve hepsinin öyle olmadığa gözlerimle şahit oldum.benm uzatmamın nedeni yalan söyleyip inkar etmesi.yoksa çanta olsaydı açardım teli ben kv için almıştım senin takman hoş olmamış derim geçerim

aynen öyle canım iyi niyetli olduğunu bilsem beni gerçekten sevdiğini değer verdiğini bilsem hiç laf etmem ama dediğin gibi evlendiğimizden beri yarış içinde ilgi hep bende olsun,sürekli bizim evliliğimizi merak etmeler sorular sormalar fln.inanın kb için ses çıkarmıyoduk yaptıklarına .ben ne alırsm gidiyo aynısından alıyo parfüme kdr.bu zamana kdr hç bişey demedm ama yeter yaniiii

Bu arada bende hamileyim. Buyuk eltiminde ufak bir bebisi var ve gercekten kıyafetleri kaliteli ve temizdir. Eger erkek olursa bu kıyafetleri sana saklarız yengesi demisti. Gorumcemse onun ilk cocugu senin eskilerini giydirmek istemez demisti. Simdi gitmis kucuk eltimin ilk cocuguna bizim aldıklarımızı vermis. Niyetini anlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…