zaten gidicektik bir gün erken döndük sırf bu olay içn değil ben zaten dönmek istiyordum annem yola çıkacağı için buda bahane oldu onlarada böyle söyledk çantaya kızıp gdiyoruz demedkyo yazması kolay değil. bu olayı yaşayan bir tek siz değilsiniz ki. demek istediğim olay çok uzamış .bir çanta yüzünden kalkıp eve gitmek falan. bilmiyorum yani
insanlara böyle şeyler basit küçük gibi geliyo ama ses çıkarmayınca ilerde daha büyük sorunlar oluyo.o zaten çalışıyo yenisini alır o zaten ses çıkarmz versem bişey olmaz diye olan bize oluyo ohhh ne güzellBu arada bende hamileyim. Buyuk eltiminde ufak bir bebisi var ve gercekten kıyafetleri kaliteli ve temizdir. Eger erkek olursa bu kıyafetleri sana saklarız yengesi demisti. Gorumcemse onun ilk cocugu senin eskilerini giydirmek istemez demisti. Simdi gitmis kucuk eltimin ilk cocuguna bizim aldıklarımızı vermis. Niyetini anlayamıyorum.
ben bunlardan bahsetmedm konuda çok ayrıntıya detaya girmeyim diye ama herkes böyle yüklenince söylemek zorunda kaldım.eşim tanımasa yengesini iyi biri olsa öyle niye davransın akıl var mantık var.kv niye kızmadım çünkü onuda tanıdım çok iyi niyetli düşünememiş öbürünün huyunu bildiği için alınan laf söyleyen biri çünkü o yüzden vermiştir.Ya seni gercekten cok iyi anlıyorum şuan. Kıymet bilene, insan olana can feda. Ama boyle hem taklit edip, özenip hemde burunları bir karıs havada geziyorlar ya. Siniri bozuluyor insanın.
kıskançlık has safhada zatn onlardan bahsetmedim bile parfümüne kadr gdip benmkinin aynısı alan biri bunları konu bile etmiyorum burda fazla muhattap olamam dememin nedenide yalan söylemesi çantayı alması değil inkar etti göz göre göre rahatsız olduğum bu oldu hala çantayı alması diyo herkes bir okusa yazdıklarımı en az elli tane yalan sıraladı msg da.madem çok iyi niyetli üzüldü olaya neden gitmedn önceki son gece kv evinde kalıpta benmle yüz yüze konuşmadı gidip annesinde kaldı 5 gün boyunca kalmadı bizim çantayı öğrendiğimz gün orda kaldı ertesi gün bana msg atıyo.bunlar bana hiç samimi gelmedi kusura bakmayın kendisine çok iyi tanıdım zaten o yüzden içimm çokk rahatt.kv bana hak verdi düşünemedm haklısınız dedibaşlığı gören de elti arkandan kuyu kazıp ayırmaya çalıştı veya dedikodu kıskançlık yaptı zanneder.
onun çantayı kayınvalidenden alması ne kdaar hoş bir tavır değilse, senin bu olayı büyütmen , geri istemen, şehirden erken çıkmanız, bir de kadına senle muattap olmam demen onun on katı daha çirkin bir davranış. bi çanta daha alıverseydin o kadar kıymetliyse. en azından asilce bir davranış olurdu ve tavrını koyardın hatasını anlardı.
aynı modell eşi zengin diye aylık şukdr para alıcam senden fln der eşine benim yanımda.ben hiç duymadım bile çoğu söylediğini ama bi yere kdr kadıncağız sesini çıkarmıyo diye başkalarının olan şeye sarkmasınAynen, şuan bu durumu yaşamayan anlayamaz. Ayıplar. Eltilerimiz sartları elvermeyen, iyi niyetli birileri olarak dusunulurse şuan bu konustuklarımız gercekten buyuk ayıp. Ama şahsen benim eltim kompleksleri olan, sartlarını bizden iyi gostermek icin yalan bile soyleyebilen, kıskanclıgından dolayı bizi alttan alttan ezmeye ugrasan sinsi biri.
zaten öyle yapıcam sonra ben kötü oluyorum.çantanın peşine düşmedm.kv bana aldığı şeyleri sordu ama çeyizlik onu niye koymadık,bunu niye takmadın.ee ben aldığım çantayı onun takmasını isteyince niye peşine düşmüş gibi oluyorumbence de abartılmış biraz.
evet hiç hoş değil kayınvalidenizin çantayı vermesi ama artık ona aldığınız bişey o istediğine verir istediği yerde takar ya da takmaz.
bence işin peşine hiç düşmeyecektiniz. kayınvalideye bir daha çanta eşarp vs. almak yerinde hediye olarak bi yemeğe götürürdünüz özel günlerde falan. ya da evine giderken market alışverişi yapıp eliniz dolu giderdiniz. bunun gibi alternatifler üretilebilir.....
ya beğendim alıyım demiyoki kendi ke msg da itiraf etti çocuğun bezini kremini koymak için istedim diye çantam yoktu evimden getirmeyi unutmuşum yazmış msg da yalann kocaman çantası vardı yanında gözümle gördüm.böyle kolayca yalan söyleyebilmesi beni delirtti zatnkayınvalidenizin durumu yok mu madem çok düşünüyor bu gelinimden hediye ihtiyacın varsa ben sana alırım deseymiş ona başka çanta alsaymış . Sonuçta ilk bayramın düşünüp hediye almışsın özenmişsin oda başkasına iyi niyetle bile verse zoruna gider insanın .
çok zoruma gitti ama ikisinede bişey demedm yüz göz olmak istemedm o yüzden eşim girdi araya bana yapılan ayıba çok kızdığı içinkayınvalidenizin durumu yok mu madem çok düşünüyor bu gelinimden hediye ihtiyacın varsa ben sana alırım deseymiş ona başka çanta alsaymış . Sonuçta ilk bayramın düşünüp hediye almışsın özenmişsin oda başkasına iyi niyetle bile verse zoruna gider insanın .
malesef benm kontrolüm dışında büyüdü olaylar...Sahsen ben olsam ben de bozulurdum, begenmedigini dusunurdum.
Tabi begenmek zorunda da degil, basksina da verebilir ama insan gorunce bozulur bence.
Olaylar fazla buyumus yalniz, bosverin vermisse vermis.
ya beğendim alıyım demiyoki kendi ke msg da itiraf etti çocuğun bezini kremini koymak için istedim diye çantam yoktu evimden getirmeyi unutmuşum yazmış msg da yalann kocaman çantası vardı yanında gözümle gördüm.böyle kolayca yalan söyleyebilmesi beni delirtti zatn
merhaba hanımlarr...5 aylık evliyim ama sağolsun eltim ilk bayramda huzurumu kaçırmayı başardı.kv ile ayrı şehirlrde oturuyoruz kb de ayrı şehirde.geçen sene ailemle birliktr kv lere gittik ziyarete ( ilk bayramımızı burnumuzdan getirdi.bide msg atmış canım gitmişsiniz çanta konusunua açıklık getiriyim demiş ve bi ton şey yazmış ki hepside yalan biz bal gibi biliyoruz olayı.küsmeyelim fln yazmış bnde küs değilim ama bundan sonra senle fazla muhattap olmam yazdım bidahada bişey yazmadm.oda yazmadı o zamandan beri konuşmuyoruz.siz haksızmıyım kızmakta arkamdan iş çeviriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?