bir tane daha alsın onu da başkasında görsün .benecede cok uzatmissiniz bu canta meselesini napsin kadin eltin istemis o da kirmamis vermis sende kayinvalidene bitane daha alsaydin ya canta anne bunu kimseye verme deseydin o da anlardi konuda bu kadar uzamazdi
ya aslında bu olay en son yaşanan basit bi olay..ben çantayı istemedm eşim istedi oda tanıdığı için yengesini.durumları çokk çokkk iyi kb mimar ve kendi ofisi var yani çantaya muhtaç değilVay be ne cantaymis.Tamam eltinizin yaptigi hoş değil ama.
Sizinde ondan asagi kalir yaniniz yok.
Çok komik;bi çanta için aile arasına soğukluk sokuyosunuz.Sizin gibi eltide düşman basina.
ben zatn olaya hiç dahil olmadım ki kimseye bişey demedim.eşim yengesini tanıdığı ve bunun gibi bi sürü şeyler yaptığı için kızdıbence burada konu hediyeyi alan ile, o hediyeyi önemsemeyip başkasına veren arasında...
yani sorun kv ile ilgili....
bence eltinize hissettirmeden kırgınlığınızı belirtmeliydiniz sadece kv.ye...
farkında olduğunuzu, üzüldüğünüzü bilse, bir daha böyle bir şey yapmazdı sanırım
hani arada gelip giden çanta muhabbeti ve mesajlaşmalar, hatta eşinizin müdahalesi çirkin olmuş
ben arattırmadım ki eşimde gördü fotoyu zatn dalga geçer gibi bide foto koymuş diye..ben kızdım annene niye kızıyosun kadıncağız isteyince vermek zorunda kalmış diyeEşinize anlatıp annesine kızmasına nasıl izin verdiniz anlamadım... Biz çanta için evladı annesine bagırttırdınız ... Keşke eşinizi olaya hiç dahil etmeseydiniz..
Elti kavramını öğrendim demişsiniz ama bence asıl eltiniz o kavramı sizde ögrendi... Dört kişi bir çanta için olaya nasıl dahil olurmuş görmüşdür...
çanta peşinde koşma değil ki olay.çanta sadece bi simge orda..olay ihtiyacı olmamasına rağmen benm aldığım ilk hediyeyi kv den alması.hiç hoş bi davranış değil bencede bn asla tenezzül etmemÇanta peşinde koşmanız çok itici olmuş, içinizden gelmiş hediye almışsınız. KAyınvalidenizin de içinden gelmiş başkasına vermiş, kırıldıysanız bir daha ona birşeyler almazsınız olur biter. Bu kadar büyütmenin, küçük çaplı bir aile skandalına çevirmenin ne anlamı vardı?
aynen siz anladınız beni gerçekten değersiz hissttim ben yeni girmişim aileye tanımıyorum çok fazla hiçbirini böyle bi olay olunca çok üzüldüm.ilk hediye olması sanırım konu sahibinin canını sıkmış.değer verilmemiş gibi hissettiğini düşündüm ben.yoksa bir çanta da değil olay sanki.
ben ona da hediye aldm zatn.şık bir gömlek aldım onadaolayı büyütmüşsün
çalışmıyormuş belki alamayacak belki oralarda yok
kötü düşünmemiştir.. senin yerinde olsam ona da aynından alır götürürüm bir tane..
ben zatn olaya hiç dahil olmadım ki kimseye bişey demedim.eşim yengesini tanıdığı ve bunun gibi bi sürü şeyler yaptığı için kızdı
çalışmıyor ama eşinin durumu çok ama çok iyi rahatlıkla alır aksine kv ler kendi hallerinde orta gelirli ilçede oturuyo şık bir çantası olsun istedimolayı büyütmüşsün
çalışmıyormuş belki alamayacak belki oralarda yok
kötü düşünmemiştir.. senin yerinde olsam ona da aynından alır götürürüm bir tane..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?