konu kapanmıştır benm için!!!!

valla sanırım hediye konusunda hassas olduğum için ben de hediyemi başkasında görsem çok bozulurdum.. ama arayıp geri istetmezdim, gelecek sefere kazak, hırka gibi sadece k.validemin kullanacağı bir şey alırdım..

ilk hediye olması sanırım konu sahibinin canını sıkmış.değer verilmemiş gibi hissettiğini düşündüm ben.yoksa bir çanta da değil olay sanki.

ben olsam sadece kırılırdım sonra da unuturdum giderdi
eşime anlatıp da olayı büyütmezdim
o yüzden bana da çok abartılı geldi yaptığınız
sanki ilişkiyi kesmek için bahane arıyormuşsunuz gibi olmuş

benecede cok uzatmissiniz bu canta meselesini napsin kadin eltin istemis o da kirmamis vermis sende kayinvalidene bitane daha alsaydin ya canta anne bunu kimseye verme deseydin o da anlardi konuda bu kadar uzamazdi

benecede cok uzatmissiniz bu canta meselesini napsin kadin eltin istemis o da kirmamis vermis sende kayinvalidene bitane daha alsaydin ya canta anne bunu kimseye verme deseydin o da anlardi konuda bu kadar uzamazdi
bir tane daha alsın onu da başkasında görsün .

bence burada konu hediyeyi alan ile, o hediyeyi önemsemeyip başkasına veren arasında...
yani sorun kv ile ilgili....

bence eltinize hissettirmeden kırgınlığınızı belirtmeliydiniz sadece kv.ye...
farkında olduğunuzu, üzüldüğünüzü bilse, bir daha böyle bir şey yapmazdı sanırım
hani arada gelip giden çanta muhabbeti ve mesajlaşmalar, hatta eşinizin müdahalesi çirkin olmuş

Eşinize anlatıp annesine kızmasına nasıl izin verdiniz anlamadım... Biz çanta için evladı annesine bagırttırdınız ... Keşke eşinizi olaya hiç dahil etmeseydiniz..
Elti kavramını öğrendim demişsiniz ama bence asıl eltiniz o kavramı sizde ögrendi... Dört kişi bir çanta için olaya nasıl dahil olurmuş görmüşdür...

Vay be ne cantaymis.Tamam eltinizin yaptigi hoş değil ama.
Sizinde ondan asagi kalir yaniniz yok.
Çok komik;bi çanta için aile arasına soğukluk sokuyosunuz.Sizin gibi eltide düşman basina.
ya aslında bu olay en son yaşanan basit bi olay..ben çantayı istemedm eşim istedi oda tanıdığı için yengesini.durumları çokk çokkk iyi kb mimar ve kendi ofisi var yani çantaya muhtaç değil

eltiniz de suç bulamadım sizin yerinizde olsam sadece kv me kırılırım, öbürkü içinde yok ki böylesin anlıyor der geçerdim...

ben zatn olaya hiç dahil olmadım ki kimseye bişey demedim.eşim yengesini tanıdığı ve bunun gibi bi sürü şeyler yaptığı için kızdı

Çanta peşinde koşmanız çok itici olmuş, içinizden gelmiş hediye almışsınız. KAyınvalidenizin de içinden gelmiş başkasına vermiş, kırıldıysanız bir daha ona birşeyler almazsınız olur biter. Bu kadar büyütmenin, küçük çaplı bir aile skandalına çevirmenin ne anlamı vardı?

Paylastigi resme yorum yazsaydiniz ' x anneme ayni çantadan hediye almistim dikkat edince pisti olmayin' diye
Ayrıca olay gereksiz büyümüş KV arada kalmis bosyere esinizle annesi atismis bence.bir daha hediye aldiginizda kullanirsa ve baskasina vermezse mutlu olacaginizi soyletdiniz oda anlardi belki yaptigi ayibi

ben arattırmadım ki eşimde gördü fotoyu zatn dalga geçer gibi bide foto koymuş diye..ben kızdım annene niye kızıyosun kadıncağız isteyince vermek zorunda kalmış diye

olayı büyütmüşsün
çalışmıyormuş belki alamayacak belki oralarda yok
kötü düşünmemiştir.. senin yerinde olsam ona da aynından alır götürürüm bir tane..

çanta peşinde koşma değil ki olay.çanta sadece bi simge orda..olay ihtiyacı olmamasına rağmen benm aldığım ilk hediyeyi kv den alması.hiç hoş bi davranış değil bencede bn asla tenezzül etmem

ilk hediye olması sanırım konu sahibinin canını sıkmış.değer verilmemiş gibi hissettiğini düşündüm ben.yoksa bir çanta da değil olay sanki.
aynen siz anladınız beni gerçekten değersiz hissttim ben yeni girmişim aileye tanımıyorum çok fazla hiçbirini böyle bi olay olunca çok üzüldüm.

ben zatn olaya hiç dahil olmadım ki kimseye bişey demedim.eşim yengesini tanıdığı ve bunun gibi bi sürü şeyler yaptığı için kızdı

rica ederim arkadaşım inanın sizi suçlamak için söylemedim,
dışardan bakınca gördüklerim buydu...
hani böyle bir problemde bahanesi ne olursa olsun kv.ye kırılır insan,
ancak siz ona inanmaya hazırsınız
daha yolun başındasınız, böyle oyunlara gelmeyin
kv düşmanı da değilim yanlış anlaşılmasın ama burda dengeyi korumak onun elinde,
istedi naapiim diye eltiyi suçlamış, bir nevi olayların sonunu da kendisi hazırlamış

olayı büyütmüşsün
çalışmıyormuş belki alamayacak belki oralarda yok
kötü düşünmemiştir.. senin yerinde olsam ona da aynından alır götürürüm bir tane..
çalışmıyor ama eşinin durumu çok ama çok iyi rahatlıkla alır aksine kv ler kendi hallerinde orta gelirli ilçede oturuyo şık bir çantası olsun istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…