konu kapanmıştır benm için!!!!

ne kadar abartmışsınız öyle eşinizinde çanta saklaması falan işi gücü yok heralde. yerinizde olsam bir tanede eltime alırdım art niyetli olmaya gerek yok gerçekten beğenmiş ve almaya gücü olmayabilir. Elti kavramını bu kadarcık şeyle mi ölçtünüz? Allah beterinden saklasın ama şükredin bence

bencede en büyük şuç..kv de..hediye edilen şey..kızıda olsa vermemeli...ayıp etmiş..en azından eltine diyebilirdi...bu çanta bana hediye geldi malesey hediye birşeyi veremem..eltinizde o zaman zorlayamazdı..belliki kv çantayı beğenmedi ki..vermiş oldu..

siz; haklısınız, ben olsam tekrar hediye işine girmedim.
eşiniz; sizin tarafınızda sizi çok güzel savunmuş ama fazla uzatmış.
elti; fazlasıyla uyanık, kaç kere söylenmiş üstelik pişkin.
kv; ortamı idare edememiş, hayır demeyi küstürmek olarak düşünmüş.

çok abartmışsın. Sen onu kayınvaldene verdin o istediğini yapabilir.
ha eltinde ayıp etmiş ama olayı bu kadar büyütmenin bayramı zehir etti lafına kadar abartmanın ne anlamı var ?
Kayınvalidene bitane daha alsaydın anne bu çantayı senin kolunda görmek istiyorum diyebilirdin.
Eşe yansıtılcak konu değil bunlar.
Buna cahillik mi denir ne denir anlam veremedim.

ben zatn çok samimi değilim bir kaç davranışını gördm geri çektim kendimi..çoğu kişi çantanın peşine düştüğümü söylüyo ama olay o değil çanta bi simge sadece ben yapılanı söylüyorum.dürüst olsun gelsin söylesn çantayı çok beğendim kullanabilmirim diye oyunlara entrikalara ne gerek var

aynen ben o yüzden kv hiç kızamadm kadın vermezsem ayıp olur diye düşünmüş bide eltim rahattrı çekinmez öyle ayıp olurmu falan diye ama bana ayıp olacağı aklına gelmemş..eşim eltimle muhattap olmadı ki ki. sadece annesine kızdı sana alınan bişeyi ona niye veriyosun ihtiyacımı var diye.saklamasıda 3-4 kez ısrarla çantayı isteyince kv den eşimde kızdı benm eşim bütün gün çalışıyo para kazanıyo kendi kazancıyla hediye aldı o niye göz koyuyo diye

oho yandı gülüm keten helva sen hediyeni vermişsin bu senin saygın.
Eltinde o hediyeyi K.v den almış buda onun saygısızlığı.
Daha bu etapda iken böyle bir küçük mevzuyu büyütürseniz ileride ki problemlere yer kalmaz.

ÖNCELİKLE SENİN YAPTIĞIN ÇOK AYIP

ne olmuş hediye ettiğin çantayı vermişse
hayır gerçekten ne olmuş
belliki ihtiyacı olmuş kullanacak kişinin

HEDİYEYİ HEDİYE ETMEK SÜNNETTİR

asıl ayıp senin yaptığın

bi tek bu konu değilki bu en son yaptığı ben çalışıyorum arkadaşım daha düğün borcu ödüyoruz sürekli nasıl hediye alayım ki eltimede aldım hediye..çok şükür cahilde değilim ama kurnazlık yapıpta sizi salak yerine koymaya çalışıldığını görünce dayanamıyo insan yoksa çantasında değilim

kendisi hayatta hediye eden bi insan değildi almaz kimseye hediye kocası zengin olmasına rağmen ama neden başkasının hediyesine göz koyuyo

aynen aldım ağzımın payını aman aman bidaha ne kimseye hediye alırım nede böyle durumlara düşerim

kendisi hayatta hediye eden bi insan değildi almaz kimseye hediye kocası zengin olmasına rağmen ama neden başkasının hediyesine göz koyuyo

YANLIŞİ DÜŞÜNÜYORSUN
kocasının parası senin kendi çalışıp kazandığın paranın yerini tutmaz
öncelikle eli eşine bağlı
yani hediye almak için de eş izni gerekir

ayrıca
bir insan
birine hediye gelmiş birşeyi istiyorsa
nedeni yüzsüzlük te olsa geri çevirmek yanlış olur
bu kaımdan kv ni haklı görüyorum

ama sen de eşinizde bu sebeple ayıplamış kınamışsınız kadını
gönlünü alın bence

sen kv ne o çantayı vererek
hediyeni vermiş olmuşsun
kv de ALMIŞ KABULETMİŞ
daha sonra kendi tasarrufuna geçen bu eşyanın
akibetinide kendi belirleyebilr

olması gerekn de budur

yoksa verdiğimiz her hediyenin
kullanım talimatı ile verilmesi gerekmezmi

ben sana bunu aldım
ancak özel günlerde ve elit yerlerde kullan
herkese de benim sana hediye ettiğimi söyle.... vs vs gibi

kulağa ne kadar saçma geliyor dimi

o halde
hediye amacına ulaşmış bir konu için
sahibinin nasıl tasarrfuta bulunduğunu da karışmamak gerekir

ben çok ayrıntılara girmedm bide genel hatlarıyla anlattım beni başından beri sevmediği gün gibi ortadaydı.kv ile aramı bozmak için yaptı yoksa çantaya fln ihtiyacı yok.eşimi olaya katmadım o zatn içindeydi onun gözü önünde oldu olay ben direk kv söylesem yanlış anlayabilirdi beni tanımıyo sonuçta daha o yüzden eşim konuştu annesiyle bunda büyütcek bişey yk.tabiki söylicez bilsin hatasını

hiç objektif bakmıyosunuz ama beni suçluyosunuz. ben hep iyi niyetli yaklaştım çoğu şeyini görmezden geldim.benmle sürekli bi rekabet içinde ben ona ismiyle hitap ediyorum o bana hep eltim diye hitap ediyo. o yüzden başlığa elti kavramını öğrendim diye yazdım çünkü bilmiyordum gerçekten.etrafımda hiç görmedm böyle bir model

aynen aldım ağzımın payını aman aman bidaha ne kimseye hediye alırım nede böyle durumlara düşerim

O sana attığı mesajdada kesinlikle masumiyet yok..
Saf ayağına yatıyor bir hır gür çıksın hepsi seni suşlayacak bak gör..

Kv dicek çocuğu için istedi, elti dicek ki ben olumlu mesaj attım o bana senle muhattap olmam dedi dicekler seni ara bozucu olarak damgalicaklar hemen..
Elti işini biliyor valla bir çanta için böyle yaptı bana diye anlatacak bile ama asıl içindeki niyeti kendide biliyor..
Keşke senle daha muhattap olmicam yerine ''küsmedim'' diyip kestirip atan bir mesaj atsaydın.

Çok çok abartmışsınız. Kusura bakma da eltilik yapan sensin. Altı üstü çanta, istesin ne olacak ki. Sen hediye etmişsin, bitmiş gitmiş. Tamam istememeli, kvde de o bana hediye demeli ama dememiş vermiş. Verdiği hediyenin peşine düşeni de ilk defa sizde duydum.

Bi de eltiniz size mesaj atmış, küsmeyelim diye, açıklama yapmış. Verdiğiniz cevapta inanılmaz derecede kırıcı ve hadsizce. Çok ayıp yaptığınız.

Niyet okumayın. Ne niyetle istedi bilemezsiniz, ne niyetle size mesaj attı bilemezsiniz. Eltiniz her şeye rağmen açıklama getirmek istemiş olaya, ama siz büyüklük gösterememişsiniz.

Hediye verildikten sonra sizden cikar.. ister atar ister satar. Verdiginiz hediyenin pesine dusmeyin o artik baskasinin mali oldu ne yaptigi sizde dahil kimseyi ilgilendirmez.. benim mantigim bu

Hediye almasaymışsınız daha makbule geçermiş. Bende her bayram , yılbaşı vs özel günlerde anneme ve kayınvalideme hediye alırım. Geçen gün aldığım montu görümcemin üzerinde gördüm hiçde bozulmadım. Ben almışım vermişim, içimden gelmiş kullanmadıysa başkasına verdiyse dert etmem yani. Görümcem istemiştir , vermiştir. Sizi anlıyorum ama çok büyütmüşsünüz belki beğenmedi, kullanamayacak o sebeple verdi. Hediye verip takip edenide ilk defa duyuyorum şaşırdım yani, siz eşinize, eşiniz kayınvalidenize, kayınvalideniz eltinize kötü oldu bir eşya uğruna. Birde size açıklama yapmaya çalışmış eltiniz, onda da ters tavır takınmışsınız. Gerek varmıydı bu kadar büyütmeye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…