ben zatn çok samimi değilim bir kaç davranışını gördm geri çektim kendimi..çoğu kişi çantanın peşine düştüğümü söylüyo ama olay o değil çanta bi simge sadece ben yapılanı söylüyorum.dürüst olsun gelsin söylesn çantayı çok beğendim kullanabilmirim diye oyunlara entrikalara ne gerek varo zaman görmedim duymadım bilmiyorum u oynayın...sonra suç sizde de kalır yoksa.. sen de bana bunları demiştin yazmıştın vs vs gibisinden üzte çıkmaya çalışabilir..madem tavır koyacaksınız bunu söylemeden yaparsanız sonuç daha iyi olacaktır..
aynen ben o yüzden kv hiç kızamadm kadın vermezsem ayıp olur diye düşünmüş bide eltim rahattrı çekinmez öyle ayıp olurmu falan diye ama bana ayıp olacağı aklına gelmemş..eşim eltimle muhattap olmadı ki ki. sadece annesine kızdı sana alınan bişeyi ona niye veriyosun ihtiyacımı var diye.saklamasıda 3-4 kez ısrarla çantayı isteyince kv den eşimde kızdı benm eşim bütün gün çalışıyo para kazanıyo kendi kazancıyla hediye aldı o niye göz koyuyo diyesiz; haklısınız, ben olsam tekrar hediye işine girmedim.
eşiniz; sizin tarafınızda sizi çok güzel savunmuş ama fazla uzatmış.
elti; fazlasıyla uyanık, kaç kere söylenmiş üstelik pişkin.
kv; ortamı idare edememiş, hayır demeyi küstürmek olarak düşünmüş.
bi tek bu konu değilki bu en son yaptığı ben çalışıyorum arkadaşım daha düğün borcu ödüyoruz sürekli nasıl hediye alayım ki eltimede aldım hediye..çok şükür cahilde değilim ama kurnazlık yapıpta sizi salak yerine koymaya çalışıldığını görünce dayanamıyo insan yoksa çantasında değilimçok abartmışsın. Sen onu kayınvaldene verdin o istediğini yapabilir.
ha eltinde ayıp etmiş ama olayı bu kadar büyütmenin bayramı zehir etti lafına kadar abartmanın ne anlamı var ?
Kayınvalidene bitane daha alsaydın anne bu çantayı senin kolunda görmek istiyorum diyebilirdin.
Eşe yansıtılcak konu değil bunlar.
Buna cahillik mi denir ne denir anlam veremedim.
kendisi hayatta hediye eden bi insan değildi almaz kimseye hediye kocası zengin olmasına rağmen ama neden başkasının hediyesine göz koyuyoÖNCELİKLE SENİN YAPTIĞIN ÇOK AYIP
ne olmuş hediye ettiğin çantayı vermişse
hayır gerçekten ne olmuş
belliki ihtiyacı olmuş kullanacak kişinin
HEDİYEYİ HEDİYE ETMEK SÜNNETTİR
asıl ayıp senin yaptığın
Arkadaşlar yapmayın yaa ''sen çalışıyorsun'' fln..
Eltinin neyi eksik o da çalışsın o zaman..
''Özenmiş'' deyip anlayış göstermek bana saçma geldi..
Özensin özenmesinede kocasından istesin o zaman yada girsin işe o da çalışsın kazansın alsın..
Anamız babamız yıllardır bizi okuttu elimiz ekmek tutsun diye gidip bir başkasının üstünü başını sırf özendi diye donatalım diye değil ki...
Ayrıca hediye, hediye edilmez...
Çocuğun bezini koyacak çanta yokmuş bak bakk..
Kocası ne güne duruyorda çocuğun ihtiyacı için bir çanta alamıyor..
Birde konu sahibi tam düğünlük çok şık bir çanta demiş..
Yani afedersiniz ama şık bir çantadan bez çantası olur mu..
Bence eltide art niyet vardı çantayı isterken..
Sen okadar hediye ettin sözde göze girecen fln ama al bak ben senin çantayı çocuğumun beziyle doldurdum der gibi aşağlamak istemiş bence... hiç masum gelmedi..
kendisi hayatta hediye eden bi insan değildi almaz kimseye hediye kocası zengin olmasına rağmen ama neden başkasının hediyesine göz koyuyo
aynen aldım ağzımın payını aman aman bidaha ne kimseye hediye alırım nede böyle durumlara düşerim
Hediye verildikten sonra sizden cikar.. ister atar ister satar. Verdiginiz hediyenin pesine dusmeyin o artik baskasinin mali oldu ne yaptigi sizde dahil kimseyi ilgilendirmez.. benim mantigim bumerhaba hanımlarr...5 aylık evliyim ama sağolsun eltim ilk bayramda huzurumu kaçırmayı başardı.kv ile ayrı şehirlrde oturuyoruz kb de ayrı şehirde.geçen sene ailemle birliktr kv lere gittik ziyarete (nişan sonrası iadeyi ziyaret).bende elim boş gitmeyim dedim güzel bir çanta ve eşarp aldım hediye (ilk hediyem).hediyeyi açarken eltimde yanındaydı çok güzel çanta çok şık fln dedi.iki düğün oldu bizim mecburen,bizim burdaki düğünde baktım çantayı takmamış ki çok şık düğün için tam.diğer düğünde de yoktu bende şüphelendim kesin dedm verdi çantayı diğer geline ama eşime bişey demedm.ramazan bayramında 15 gün önce foto paylaşılan bi sitede fotosunu koymuş hemde benm hediye aldığım çantayı takıp (ben takip listesindeyim yani paylaştığı fotoları gördüğümü biliyo) çokk sinir oldum ama nedense şaşırmadm hiç.neyse eşime söyledm oda deli oldu tabi annesini aramış kızmış sen niye veriyosun kızın hediye aldığı şeyi yaptığın ayıp değilmi fln demiş.oda napıyım o istedi çoğucun bezini kremini koycak çanta yok alabilrmiyim bunu diye.kv çok iyi niyetli bi insandır torunu öne sürünce oda vermiş.neyse arattırmş eşim annesine bayramda çantayı getir diye.bayramda bizden 2 gün önce geldiler sırf ben görmedn çantayı vermek için (benm bildiğimi bilmiyo) bayramın son günü biz yokken yine kv den çantayı istemiş eşimden bunun huyunu bildiği,çn çantayı saklamış annesi sorunca çanta nerde diye tekrar istediği ortaya çıktı tabi eşim bu sefer annesine baya kızdı sen hala nasıl verirsin diğer geline ayıp olmasın diye veriyosun çantayı benm eşime ayıp değil mi kız sana hediye almış fln diye.eltim ev hanımı çalışmıyor ben çalışıyorum tekrar alırım nede olsa mantık bu.biz cuma döncektik normalde eşim hazırlan yarın sabah yola çıkıyoruz dedi o gün eltim eve hiç gelmedi annesinde kaldı bizim çantayı öğrendiğimizi anladı.biz sabahtan çıktık yola döndük evimize ben çk üzüldüm ilk bayramımızı burnumuzdan getirdi.bide msg atmış canım gitmişsiniz çanta konusunua açıklık getiriyim demiş ve bi ton şey yazmış ki hepside yalan biz bal gibi biliyoruz olayı.küsmeyelim fln yazmış bnde küs değilim ama bundan sonra senle fazla muhattap olmam yazdım bidahada bişey yazmadm.oda yazmadı o zamandan beri konuşmuyoruz.siz haksızmıyım kızmakta arkamdan iş çeviriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?