ben zatn eşimede kızdım büyüttün diye ama bilsin sen sesini çıkarmıyosun diye bu tarz davranamaz dedi.annemde biraz dikkat etsin dedirica ederim arkadaşım inanın sizi suçlamak için söylemedim,
dışardan bakınca gördüklerim buydu...
hani böyle bir problemde bahanesi ne olursa olsun kv.ye kırılır insan,
ancak siz ona inanmaya hazırsınız
daha yolun başındasınız, böyle oyunlara gelmeyin
kv düşmanı da değilim yanlış anlaşılmasın ama burda dengeyi korumak onun elinde,
istedi naapiim diye eltiyi suçlamış, bir nevi olayların sonunu da kendisi hazırlamış
kv iyi niyetli torunu içine katınca dayanamamış vermiştir.ayrıca bez koymak için hedi çanta istenirmi ilk defa duyuyorumeltiniz de suç bulamadım sizin yerinizde olsam sadece kv me kırılırım, öbürkü içinde yok ki böylesin anlıyor der geçerdim...
çalışmıyor ama eşinin durumu çok ama çok iyi rahatlıkla alır aksine kv ler kendi hallerinde orta gelirli ilçede oturuyo şık bir çantası olsun istedim
eve msg konusunda haklısın eşim gaza getirdi ama bu olay ilk değil biz 7 yıllık ilişkinin ardından evledk eşimle ama son bir yıldır iyi tanıma fırsatım oldu eltiyi hiççç iyi niyetli değil emin olunyanlış 1: eltinizin çantayı kv nizden istemesi.. inanılmaz bi yüzsüzlük bence
yanlış 2: kv nizin çantayı vermesi..bence uzak bir akraba felan olsa da hediyesini hediye etse neyse ama bir gelinin aldığı diğerine verilmez..
yanlış 3: sizin olayı bildiğinizi bu kadar alenen göstermeniz ve geri istemeniz
yanlış 4: eltinizin mesajına muhattam olmam diye cevap mermeniz de hoş olmamış..yıllarca yüzyüza bakacaksınız şimdiden ilk sorunda kartlar bu kadar açık oynanırsa huzurunuz kalmaz ben size söyleyeyim..
bi arkadaşın dediği gibi kv nize yeni bi çanta alıp anne bunu kimseye vermeden senin takmanı istiyorum deseydin olay büyümeden herkes mesajı almış olurdu.. baktın hala veriyo bi daha hediye almazdın
aynen arkadaşım ilkinde istedi tamam çocuğun bezini koyud.eve giderken niye götürüyosun anne işimi gördü saol diyip geri ver ozaman iyi niyetli olduğunu anlarım.ama yaşadğı şehire götürüp takıp fotsunu koyarsa iyi niyet yoktur bundaanladım
olaya dahil olmamışsın eltinde bedavayı seviyo galiba
eşin köpürmüş inadından istemiş
çıkarcı gibi eltin konuyu daha açınca iyice anlaşılır oldu
o zaman inadıma bende isterdim eşin gibi valla :)
merhaba hanımlarr...5 aylık evliyim ama sağolsun eltim ilk bayramda huzurumu kaçırmayı başardı.kv ile ayrı şehirlrde oturuyoruz kb de ayrı şehirde.geçen sene ailemle birliktr kv lere gittik ziyarete (nişan sonrası iadeyi ziyaret).bende elim boş gitmeyim dedim güzel bir çanta ve eşarp aldım hediye (ilk hediyem).hediyeyi açarken eltimde yanındaydı çok güzel çanta çok şık fln dedi.iki düğün oldu bizim mecburen,bizim burdaki düğünde baktım çantayı takmamış ki çok şık düğün için tam.diğer düğünde de yoktu bende şüphelendim kesin dedm verdi çantayı diğer geline ama eşime bişey demedm.ramazan bayramında 15 gün önce foto paylaşılan bi sitede fotosunu koymuş hemde benm hediye aldığım çantayı takıp (ben takip listesindeyim yani paylaştığı fotoları gördüğümü biliyo) çokk sinir oldum ama nedense şaşırmadm hiç.neyse eşime söyledm oda deli oldu tabi annesini aramış kızmış sen niye veriyosun kızın hediye aldığı şeyi yaptığın ayıp değilmi fln demiş.oda napıyım o istedi çoğucun bezini kremini koycak çanta yok alabilrmiyim bunu diye.kv çok iyi niyetli bi insandır torunu öne sürünce oda vermiş.neyse arattırmş eşim annesine bayramda çantayı getir diye.bayramda bizden 2 gün önce geldiler sırf ben görmedn çantayı vermek için (benm bildiğimi bilmiyo) bayramın son günü biz yokken yine kv den çantayı istemiş eşimden bunun huyunu bildiği,çn çantayı saklamış annesi sorunca çanta nerde diye tekrar istediği ortaya çıktı tabi eşim bu sefer annesine baya kızdı sen hala nasıl verirsin diğer geline ayıp olmasın diye veriyosun çantayı benm eşime ayıp değil mi kız sana hediye almış fln diye.eltim ev hanımı çalışmıyor ben çalışıyorum tekrar alırım nede olsa mantık bu.biz cuma döncektik normalde eşim hazırlan yarın sabah yola çıkıyoruz dedi o gün eltim eve hiç gelmedi annesinde kaldı bizim çantayı öğrendiğimizi anladı.biz sabahtan çıktık yola döndük evimize ben çk üzüldüm ilk bayramımızı burnumuzdan getirdi.bide msg atmış canım gitmişsiniz çanta konusunua açıklık getiriyim demiş ve bi ton şey yazmış ki hepside yalan biz bal gibi biliyoruz olayı.küsmeyelim fln yazmış bnde küs değilim ama bundan sonra senle fazla muhattap olmam yazdım bidahada bişey yazmadm.oda yazmadı o zamandan beri konuşmuyoruz.siz haksızmıyım kızmakta arkamdan iş çeviriyo
aynen öyle yoksa ben onada hediye aldım ya çanta değil ama bşka hediye aldımKadına bak be ne yüzsüz birşeymiş o öyle senin kayınvalidene aldığın çantayla hava atıyor sağa sola
ne entrikacılar var duygu sömürüsüyle almış sahiplenmiş tepki vermesydiniz geri vermeye niyeti yokmuş belli
Ne biliyim belki de boy boy kızkardeşim olduğundan bana normal geldi. Ablam anneme mont alır, annem genç işi bulur, ben beğenirim bana verir ya da ben anneme ipek şal alırım bir bakarım ablama vermiş hiç kullanmadan. Kayınvalidenizin de kendi kendine verebileceğini düşünüyorum ben. Çok beğenseydi bir kere olsun takmaz mıydı zaten? Ya da hediye vermek yerine ödünç verirdi. Siz eminim ki çok özenerek seçmişsinizdir ama ortayaşlı insanların zevki daha farklı oluyor. Hiç kullanılamayacağına gerçekten beğendn biri severek kullansın diye düşünmüş olabilir.çanta peşinde koşma değil ki olay.çanta sadece bi simge orda..olay ihtiyacı olmamasına rağmen benm aldığım ilk hediyeyi kv den alması.hiç hoş bi davranış değil bencede bn asla tenezzül etmem
altı üstü bir çanta ya mevzu ettiğine değmezmerhaba hanımlarr...5 aylık evliyim ama sağolsun eltim ilk bayramda huzurumu kaçırmayı başardı.kv ile ayrı şehirlrde oturuyoruz kb de ayrı şehirde.geçen sene ailemle birliktr kv lere gittik ziyarete (nişan sonrası iadeyi ziyaret).bende elim boş gitmeyim dedim güzel bir çanta ve eşarp aldım hediye (ilk hediyem).hediyeyi açarken eltimde yanındaydı çok güzel çanta çok şık fln dedi.iki düğün oldu bizim mecburen,bizim burdaki düğünde baktım çantayı takmamış ki çok şık düğün için tam.diğer düğünde de yoktu bende şüphelendim kesin dedm verdi çantayı diğer geline ama eşime bişey demedm.ramazan bayramında 15 gün önce foto paylaşılan bi sitede fotosunu koymuş hemde benm hediye aldığım çantayı takıp (ben takip listesindeyim yani paylaştığı fotoları gördüğümü biliyo) çokk sinir oldum ama nedense şaşırmadm hiç.neyse eşime söyledm oda deli oldu tabi annesini aramış kızmış sen niye veriyosun kızın hediye aldığı şeyi yaptığın ayıp değilmi fln demiş.oda napıyım o istedi çoğucun bezini kremini koycak çanta yok alabilrmiyim bunu diye.kv çok iyi niyetli bi insandır torunu öne sürünce oda vermiş.neyse arattırmş eşim annesine bayramda çantayı getir diye.bayramda bizden 2 gün önce geldiler sırf ben görmedn çantayı vermek için (benm bildiğimi bilmiyo) bayramın son günü biz yokken yine kv den çantayı istemiş eşimden bunun huyunu bildiği,çn çantayı saklamış annesi sorunca çanta nerde diye tekrar istediği ortaya çıktı tabi eşim bu sefer annesine baya kızdı sen hala nasıl verirsin diğer geline ayıp olmasın diye veriyosun çantayı benm eşime ayıp değil mi kız sana hediye almış fln diye.eltim ev hanımı çalışmıyor ben çalışıyorum tekrar alırım nede olsa mantık bu.biz cuma döncektik normalde eşim hazırlan yarın sabah yola çıkıyoruz dedi o gün eltim eve hiç gelmedi annesinde kaldı bizim çantayı öğrendiğimizi anladı.biz sabahtan çıktık yola döndük evimize ben çk üzüldüm ilk bayramımızı burnumuzdan getirdi.bide msg atmış canım gitmişsiniz çanta konusunua açıklık getiriyim demiş ve bi ton şey yazmış ki hepside yalan biz bal gibi biliyoruz olayı.küsmeyelim fln yazmış bnde küs değilim ama bundan sonra senle fazla muhattap olmam yazdım bidahada bişey yazmadm.oda yazmadı o zamandan beri konuşmuyoruz.siz haksızmıyım kızmakta arkamdan iş çeviriyo
gözü nasıl kalsın eşi mimar durumu çokk iyi biz eşimle ikimzde memuruz öyle sürekli hediye nasıl alıyım.Fazla büyütmüşsünüz. Ben olsam maddi durumum iyiyse alabilecek durumdaysam bir çanta daha hediye ederdim kayınvalideme. Anne bunu kimseye verme lütfen diye de eklerdim.
Eltiniz çalışmıyormuş, gözü kalmıştır. Ya da keşke ona da hediye etseydiniz bir çanta. Bu kadar büyütmeyi anlamsız buldum. Çanta peşinde koşmak saklamak falan çok abartılı.
merhaba hanımlarr...5 aylık evliyim ama sağolsun eltim ilk bayramda huzurumu kaçırmayı başardı.kv ile ayrı şehirlrde oturuyoruz kb de ayrı şehirde.geçen sene ailemle birliktr kv lere gittik ziyarete (nişan sonrası iadeyi ziyaret).bende elim boş gitmeyim dedim güzel bir çanta ve eşarp aldım hediye (ilk hediyem).hediyeyi açarken eltimde yanındaydı çok güzel çanta çok şık fln dedi.iki düğün oldu bizim mecburen,bizim burdaki düğünde baktım çantayı takmamış ki çok şık düğün için tam.diğer düğünde de yoktu bende şüphelendim kesin dedm verdi çantayı diğer geline ama eşime bişey demedm.ramazan bayramında 15 gün önce foto paylaşılan bi sitede fotosunu koymuş hemde benm hediye aldığım çantayı takıp (ben takip listesindeyim yani paylaştığı fotoları gördüğümü biliyo) çokk sinir oldum ama nedense şaşırmadm hiç.neyse eşime söyledm oda deli oldu tabi annesini aramış kızmış sen niye veriyosun kızın hediye aldığı şeyi yaptığın ayıp değilmi fln demiş.oda napıyım o istedi çoğucun bezini kremini koycak çanta yok alabilrmiyim bunu diye.kv çok iyi niyetli bi insandır torunu öne sürünce oda vermiş.neyse arattırmş eşim annesine bayramda çantayı getir diye.bayramda bizden 2 gün önce geldiler sırf ben görmedn çantayı vermek için (benm bildiğimi bilmiyo) bayramın son günü biz yokken yine kv den çantayı istemiş eşimden bunun huyunu bildiği,çn çantayı saklamış annesi sorunca çanta nerde diye tekrar istediği ortaya çıktı tabi eşim bu sefer annesine baya kızdı sen hala nasıl verirsin diğer geline ayıp olmasın diye veriyosun çantayı benm eşime ayıp değil mi kız sana hediye almış fln diye.eltim ev hanımı çalışmıyor ben çalışıyorum tekrar alırım nede olsa mantık bu.biz cuma döncektik normalde eşim hazırlan yarın sabah yola çıkıyoruz dedi o gün eltim eve hiç gelmedi annesinde kaldı bizim çantayı öğrendiğimizi anladı.biz sabahtan çıktık yola döndük evimize ben çk üzüldüm ilk bayramımızı burnumuzdan getirdi.bide msg atmış canım gitmişsiniz çanta konusunua açıklık getiriyim demiş ve bi ton şey yazmış ki hepside yalan biz bal gibi biliyoruz olayı.küsmeyelim fln yazmış bnde küs değilim ama bundan sonra senle fazla muhattap olmam yazdım bidahada bişey yazmadm.oda yazmadı o zamandan beri konuşmuyoruz.siz haksızmıyım kızmakta arkamdan iş çeviriyo
gözü nasıl kalsın eşi mimar durumu çokk iyi biz eşimle ikimzde memuruz öyle sürekli hediye nasıl alıyım.
sizin söyledikleriniz normal zatn bende annemle paylaşırım kıyafet ama yeni gelinin aldığı hediye diğer geline verilmez ayıptır bence.tam tersi çanta tam anne çantasıydı eltim benden bir yaş büyük onun tarzı değil benceNe biliyim belki de boy boy kızkardeşim olduğundan bana normal geldi. Ablam anneme mont alır, annem genç işi bulur, ben beğenirim bana verir ya da ben anneme ipek şal alırım bir bakarım ablama vermiş hiç kullanmadan. Kayınvalidenizin de kendi kendine verebileceğini düşünüyorum ben. Çok beğenseydi bir kere olsun takmaz mıydı zaten? Ya da hediye vermek yerine ödünç verirdi. Siz eminim ki çok özenerek seçmişsinizdir ama ortayaşlı insanların zevki daha farklı oluyor. Hiç kullanılamayacağına gerçekten beğendn biri severek kullansın diye düşünmüş olabilir.
aynen öyle yoksa ben onada hediye aldım ya çanta değil ama bşka hediye aldım
o zaman görmedim duymadım bilmiyorum u oynayın...sonra suç sizde de kalır yoksa.. sen de bana bunları demiştin yazmıştın vs vs gibisinden üzte çıkmaya çalışabilir..madem tavır koyacaksınız bunu söylemeden yaparsanız sonuç daha iyi olacaktır..eve msg konusunda haklısın eşim gaza getirdi ama bu olay ilk değil biz 7 yıllık ilişkinin ardından evledk eşimle ama son bir yıldır iyi tanıma fırsatım oldu eltiyi hiççç iyi niyetli değil emin olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?