arkadaşlar fikirlerinizi ve desteğinizi almak istiyorum aslında bu daha çok iç dökme gibi olacak neyse konuya gireyim:) uzun zamandır bir iliskim var sevgilimin bir tane büyük çocuğu var yaklaşık 11 yaşlarında ve erkek ben hiç evlilik yapmadim ama onu gerçekten çok seviyorum onu düşünmediğim biran bile yok...belki bu soyleyeceğim bazılarınizin farklı düşünmesıne sebep olacak o evli iken onunla tanıştık şuan uzakta ve kafası pek rahat değil boşanma biraz uzun sürdü biraz
aslında sorunlar çok ailem bu duruma onay vermiyor aslında çok kafama takmiyorum ama onları da uzmek istemiyorum neyse beni asıl düşünduren çocuk çünkü hiç tanışmadik huyunu tavrını hiç bilmiyorum buna hazır mıyım ondan da emin değilim
yaşı küçük olsa daha kolay olurdu ama ergenlik dönemin de sayılır bu durum beni çok korkutuyor bunları sevgilime soyleyemiyorum çünkü önceden sorun olmaz diye hiç bu konuda böyle derin düşünmemistim ve benim için sorun yok diye birkaç kez ona bunu söyledim şimdide bu durumu açamıyorum sanki sözünden geri dönmüş gibi olur ve iş buraya gelince mi aklına geldi gibi durur diye düşünüyorum off bilemiyorum ya herşey çok karışık tek bildiğim onu sevdiğim birde kendisi çok sabırsız bir kişilik:) durum bundan ibaret fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim birde buna benzer bir durum başından geçen varmı? şimdiden herkese teşekkür ediyorum...

Son düzenleyen: Moderatör: