Konu kardesimin esi ve kayinvalidesi

Konu sahibi aklını karıştırmamak için karışmamak anca eşiyle fikir ayrılığı olur,sevgisinin bittiğini düşünür o zaman karışmazsınız.

Ama şu durumda kardeşiniz insan muamelesi görmüyor.

Sizin yerinizde olsam benim kardeşime bunları yapanı dünyayı dar ederim !!!

Hayat zor cok zor .Umarim hayirli olam ne ise o olur sizin icin.Bazen hersey mutlu gitmiyor iste.

Kardeşime böyle yapıcaklar ben tavsiyede bulunamıcam.
Öncelikle o kaynanaya gider. öyle tükürülmez böyle tükürülür diye.
Suratına iki tokat atarım.
Damat zımbırtısınada annen kardeşime tükürdü. al sana diye iyi okkalı tükürürüm.

Çok fevri oldu yazılarım ama.
Bu kadar sakin kalıp. bir siteye gidipde ne yapalım. Ben tavsiye veremiyorum demem en azından.
Sizde ayrı bir vakasınız.

Merhaba bdv bayanlari bu konu bizim icin onemli kardesim erken evlendi 21 yasinda cocugu yok hayatinda birsuru olumsuzluk var esi surekli zorla biseyler yaptirmaya calisan bi insan ornegin makyaj yapmicaksin o kiyafeti giymiceksin bunu giyiceksin haftada 3 gün anneme gidiceksin (ki kayinvalidesi ona gittigi her Allah in gunu temizlik yaptiriyo) (ve ayrica kayinvalidesi tarafindan cok sey yasadi kardesime etmedigi laf kalmadi kavgada yuzune bile tukurdu esi buna ragmen karisini haksiz bulup savunmadi) bunlari yapmicagini belirtti ve eside bu evlilik biter o zaman dedi simdide tutturmus cocuk istiyo kardesim su an yasi kucuk diye kesinlikle istemiyo ama adam bunu anlamiyo herseyi bu evlilik biter tehtidiyle yapiyo agziyla soylemesede belli ediyo annesine cok duskun bi insan kayinvalidede firsattan istifade surekli dolduruyo icten ice bosanmak istiyo kardesim ama cesareti yok yasim kucuk korkuyorum herkes beni yadirgar kaldirabilirmiyim bilmiyorum diyo kafasini karistirmak istemiyoruz ama bu durumda siz olsaniz ona ne gibi tavsiyeler verirdiniz?
Elimden geldiğince kimseye boşan dememeye çalışıyorum ama çocuk yoksa biraz daha kolay söylüyorum.
Sizin yerinizde olsam kardeşime boşanırsan yanındayım derim. Boşan yada boşanma demem.

sizde de sıkıntı var küçücük kızın evlenmesine müsade ettiyseniz bence hayatı üzerinde yorumda yapabilirsiniz bu saatten sonra etkilemek istemiyoruz demek bencilliktir.

Merhaba bdv bayanlari bu konu bizim icin onemli kardesim erken evlendi 21 yasinda cocugu yok hayatinda birsuru olumsuzluk var esi surekli zorla biseyler yaptirmaya calisan bi insan ornegin makyaj yapmicaksin o kiyafeti giymiceksin bunu giyiceksin haftada 3 gün anneme gidiceksin (ki kayinvalidesi ona gittigi her Allah in gunu temizlik yaptiriyo) (ve ayrica kayinvalidesi tarafindan cok sey yasadi kardesime etmedigi laf kalmadi kavgada yuzune bile tukurdu esi buna ragmen karisini haksiz bulup savunmadi) bunlari yapmicagini belirtti ve eside bu evlilik biter o zaman dedi simdide tutturmus cocuk istiyo kardesim su an yasi kucuk diye kesinlikle istemiyo ama adam bunu anlamiyo herseyi bu evlilik biter tehtidiyle yapiyo agziyla soylemesede belli ediyo annesine cok duskun bi insan kayinvalidede firsattan istifade surekli dolduruyo icten ice bosanmak istiyo kardesim ama cesareti yok yasim kucuk korkuyorum herkes beni yadirgar kaldirabilirmiyim bilmiyorum diyo kafasini karistirmak istemiyoruz ama bu durumda siz olsaniz ona ne gibi tavsiyeler verirdiniz?

Kardeşinizi neden evlendirdiniz?

bu halde olsa tavsıye vermem esıne ve kv haddını bıldırırım ve bu evlılık bıter dıye tehdıt eden adama bu evlılık bıttı sımdı yaylan derım buyuk szume tvbe yarabbi bu ne densızlık sızın bu kızı sahıpsız grmısler tepesıne cıkıyrlar tamam kardesının yaşı kucuk ozguvenı yok pasıf bı ınsan ama onun caresızlıgını seyretmenın de bı alemı yok yanı

Sizden destek alamadığı için boşanmaktan çekiniyor. Görmüyor musunuz kardeşiniz gencecik yaşta mutsuzluktan ölüyor! Biz senin arkandayız boşan gel yeni bir hayata başlarsın henüz çok çok gençsin daha yaşayacak çok şeyin var kimin ne dediğini takma onlar konuşur ama sen yaşadığınla kalırsın desenize! Bakın o zaman bir dakika duruyor mu.

Tabi ki boşansın ve asla çocuk yapmasın uyarın. Hasta ruhlu kocası hayatını boyunca her şeyi boşanmakla tehdit edecek yaptıracak kızcağıza. Boşanırsa boşansın hıyarağası.

Insan yadirgarsa biraz daha beklesin o zmn. 2 cocuk yaptiktan snra yadirgamazlar. Dimi? Arkdasim insanlar hep yadirgar ve hep yadirgiycak. Ne yaparsan yap.
Ama asil sorun senin bunlari ne kdr taktigin. Ve asil mesele senin hayatina nasil yon verdigin.

Ya simdi yol yakinken ayrilmak var, elalem yine yadirgar, ama cocugu olmamis olur kardesin.

Ya sonra bosanmak var, elalem yine yadirgar!!, ama 2 3 tane cocuklu olur kardesin.

Smdi kardesin olcsun bicsin hangisi daha kolay bi hayat.

Siz aile olarak o yadirgayacak dediginiz insanlardan farklı profil cizmiyorsunuz ki kardesinin ne yapmasini bekliyorsunuz. Alin evinize catiniz altina arkasinda durun akil verememek yol gostermemek ne demek. Yapacağınız tek sey var oda belli zaten.

Yazık, o yaşta yaşadıklarına bak. Kaldırabilir miyim dediğini diyorsunuz bir de, aile olarak yanında olduğunuzu söylemediniz hissettirmediniz mi?
Öyle bir adamla ömür mü geçer, kızı hizmetçi gibi kullanıyorlar resmen, söz hakkı yok. Daha önceki yazılanlara katılıyorum, yol yakınken ve çocuk yokken boşansın, gencecik yaşta bu çileyi cekmesin. Adamın düzelme ihtimali olsa kimse boşansın demez, ama belli ki yok öyle bir ihtimal ki kardeşiniz bile boşanmayı düşünüyor. Sizden destek bekliyor bence, yalnız bırakmayın onu.

evlılık bıter dıye adam tehtıt mı edıyor
hangı evlılık pardon ?
ben ortada bı evlılık gormedım
hızmetcı yerıne konulan köle yerıne konulan hakarete baskıya psıkolojık ıskenceye maruz kalınan bı ev var orda kardesınız ezıyet goruyor ve goz yumuyorsunuz
adamın ümüğünü sıkarlar be
kurtar kardesını
gazete mansetlerınde bıcaklandı ölduruldu dıye gormek ıstemıyorsan

Tutun kardesinizin elini, anneniz babaniz da dag gibi arkasinda dursun! Boyle bir okuzle evli olup cile cekmesine goz yummayin adam zaten biter bu evlilik diye tehdit ediyormus haspam bulunmaz hint kumasi sanki! Sakin cocuk falan da yapmasin bunadan. Kardesiniz de resti ceksin bu boyle devam etmez desin adam ayni davranislari surdururse bosansin...

Bünyesi onca eziyeti kaldırabilecekse devam etsin.
Millet ne der diye yaşamak da neyin nesi?
1 çocuğumla 24 yaşında boşandığım da hayatta beni nelerin beklediğini bilmiyordum ama bildiğim bişey vardı artık o huzursuz mutsuz işkence dolu hayatı yaşamayacağımı biliyordum.
Sakın çocuk yapmasın o adam yarın bir gün çocuğunu da alır vermez.Daha çoook genç yol yakınken geri dönsün kurtulsun o adamdan.Dünyaya bir kere geliyoruz söyle kardeşine bir tanecik canını o adam için heba etmesin sakın.
İnan kardeşinin hayatı milletin ne diyeceğinden çok daha değerli.

Kardesiniz yaşından dolayı değil eşinden dolayı çocuk dogurmasin. Hemen o kocadan kurtulsun.

Bırak bitsin bu evlilik. Böyle ömür mu geçer allah aşkına???

Ben neden boyle bir soruyu bize sorduğunuza şaşırdım.kardeșimin bu durumlarını bilsem herkesden önce ben ayrıl derim .insan saygı ,sevgi görmediği yerde hele de çocuk yoksa durmaz Aileniz bu durumları bilmiyor mu kızlarından bu kadarmi habersizler .

Pisliğe bak, çok iyi bir haltmış gibi, kızı kendinden mahrum bırakmakla tehdit ediyor.

Ne o öyle boşarım diye korkutarak her istediğini yaptırmak; öyle değil böyle boşanılır diye tekmeyi vursun kardeşin.

Kaç yaşındaydı evlendiğinde? Adam kaç?

Back
X