- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elimden geldiğince kimseye boşan dememeye çalışıyorum ama çocuk yoksa biraz daha kolay söylüyorum.Merhaba bdv bayanlari bu konu bizim icin onemli kardesim erken evlendi 21 yasinda cocugu yok hayatinda birsuru olumsuzluk var esi surekli zorla biseyler yaptirmaya calisan bi insan ornegin makyaj yapmicaksin o kiyafeti giymiceksin bunu giyiceksin haftada 3 gün anneme gidiceksin (ki kayinvalidesi ona gittigi her Allah in gunu temizlik yaptiriyo) (ve ayrica kayinvalidesi tarafindan cok sey yasadi kardesime etmedigi laf kalmadi kavgada yuzune bile tukurdu esi buna ragmen karisini haksiz bulup savunmadi) bunlari yapmicagini belirtti ve eside bu evlilik biter o zaman dedi simdide tutturmus cocuk istiyo kardesim su an yasi kucuk diye kesinlikle istemiyo ama adam bunu anlamiyo herseyi bu evlilik biter tehtidiyle yapiyo agziyla soylemesede belli ediyo annesine cok duskun bi insan kayinvalidede firsattan istifade surekli dolduruyo icten ice bosanmak istiyo kardesim ama cesareti yok yasim kucuk korkuyorum herkes beni yadirgar kaldirabilirmiyim bilmiyorum diyo kafasini karistirmak istemiyoruz ama bu durumda siz olsaniz ona ne gibi tavsiyeler verirdiniz?
Merhaba bdv bayanlari bu konu bizim icin onemli kardesim erken evlendi 21 yasinda cocugu yok hayatinda birsuru olumsuzluk var esi surekli zorla biseyler yaptirmaya calisan bi insan ornegin makyaj yapmicaksin o kiyafeti giymiceksin bunu giyiceksin haftada 3 gün anneme gidiceksin (ki kayinvalidesi ona gittigi her Allah in gunu temizlik yaptiriyo) (ve ayrica kayinvalidesi tarafindan cok sey yasadi kardesime etmedigi laf kalmadi kavgada yuzune bile tukurdu esi buna ragmen karisini haksiz bulup savunmadi) bunlari yapmicagini belirtti ve eside bu evlilik biter o zaman dedi simdide tutturmus cocuk istiyo kardesim su an yasi kucuk diye kesinlikle istemiyo ama adam bunu anlamiyo herseyi bu evlilik biter tehtidiyle yapiyo agziyla soylemesede belli ediyo annesine cok duskun bi insan kayinvalidede firsattan istifade surekli dolduruyo icten ice bosanmak istiyo kardesim ama cesareti yok yasim kucuk korkuyorum herkes beni yadirgar kaldirabilirmiyim bilmiyorum diyo kafasini karistirmak istemiyoruz ama bu durumda siz olsaniz ona ne gibi tavsiyeler verirdiniz?
Bünyesi onca eziyeti kaldırabilecekse devam etsin.Merhaba bdv bayanlari bu konu bizim icin onemli kardesim erken evlendi 21 yasinda cocugu yok hayatinda birsuru olumsuzluk var esi surekli zorla biseyler yaptirmaya calisan bi insan ornegin makyaj yapmicaksin o kiyafeti giymiceksin bunu giyiceksin haftada 3 gün anneme gidiceksin (ki kayinvalidesi ona gittigi her Allah in gunu temizlik yaptiriyo) (ve ayrica kayinvalidesi tarafindan cok sey yasadi kardesime etmedigi laf kalmadi kavgada yuzune bile tukurdu esi buna ragmen karisini haksiz bulup savunmadi) bunlari yapmicagini belirtti ve eside bu evlilik biter o zaman dedi simdide tutturmus cocuk istiyo kardesim su an yasi kucuk diye kesinlikle istemiyo ama adam bunu anlamiyo herseyi bu evlilik biter tehtidiyle yapiyo agziyla soylemesede belli ediyo annesine cok duskun bi insan kayinvalidede firsattan istifade surekli dolduruyo icten ice bosanmak istiyo kardesim ama cesareti yok yasim kucuk korkuyorum herkes beni yadirgar kaldirabilirmiyim bilmiyorum diyo kafasini karistirmak istemiyoruz ama bu durumda siz olsaniz ona ne gibi tavsiyeler verirdiniz?
Bırak bitsin bu evlilik. Böyle ömür mu geçer allah aşkına???Merhaba bdv bayanlari bu konu bizim icin onemli kardesim erken evlendi 21 yasinda cocugu yok hayatinda birsuru olumsuzluk var esi surekli zorla biseyler yaptirmaya calisan bi insan ornegin makyaj yapmicaksin o kiyafeti giymiceksin bunu giyiceksin haftada 3 gün anneme gidiceksin (ki kayinvalidesi ona gittigi her Allah in gunu temizlik yaptiriyo) (ve ayrica kayinvalidesi tarafindan cok sey yasadi kardesime etmedigi laf kalmadi kavgada yuzune bile tukurdu esi buna ragmen karisini haksiz bulup savunmadi) bunlari yapmicagini belirtti ve eside bu evlilik biter o zaman dedi simdide tutturmus cocuk istiyo kardesim su an yasi kucuk diye kesinlikle istemiyo ama adam bunu anlamiyo herseyi bu evlilik biter tehtidiyle yapiyo agziyla soylemesede belli ediyo annesine cok duskun bi insan kayinvalidede firsattan istifade surekli dolduruyo icten ice bosanmak istiyo kardesim ama cesareti yok yasim kucuk korkuyorum herkes beni yadirgar kaldirabilirmiyim bilmiyorum diyo kafasini karistirmak istemiyoruz ama bu durumda siz olsaniz ona ne gibi tavsiyeler verirdiniz?