Konu kendim 😅

Ben önceden çok içine kapanık biriydim. Bu durumu hocama söylemiştim. O da tanımadığın insanlarla konuş dedi. Özellikle dolmuş ve otobüs yolculuğu esnasında yanımdakiyle muhabbet açıyordum. O şekilde aştım. Şimdi her ortama dahil olabiliyorum çenemi durdurabilene aşk olsun🤣. Mesela şöyle yapabilirsin ben bununla ne konuşabilirim ki dediğin bir tanıdığınla diyalog kurmaya çalış.

Ayy gerçekten arkadaşlık başlatmada sorun yaşamıyorum ama ilerletmeye gelince orada tıkanıyorum 🥹 çook teşekkür ederim tavsiyeniz için 🙏 o zaman ben de tatlı birilerini dateye çağıracağım 😋🌸
Sizde kendinizden birşeyler katmayınca yürümüyor sanırım. Mesela ben ( illaki dert sıkıntı değil) birine birşey anlatıp karşımdaki bana birşey paylaşıp konuşmuyorsa bende ona bir daha anlatmıyorum.

Bir değil üç değil beş değil :)) KK'dan buluştugum bir sürü arkadaşım var.
gayet de çiçek gibi insanlar.
Hatta bugünkü kız bana yalnız gezme ile ilgili mesaj atmıştı, sonra bir cesaret gaz alıp benim sehrime geldi:) buranın çok meşhur bir yeri var, eski zaman dizilerinin çekildiği bir yer..hep orayı merak edermiş. Beraber gezdik, onu otele yerleştirdim. Arasıra evim havalimanına yakın diye bende kaldı:) sonra olaylar öyle noktaya geldi ki istifa edip bu sevdiği muhitten ev tuttu 🥰 sadece beni tanidigi bu şehirde kendine yeni hayat kurdu. Benim arkadaş çevremle de tanıştı vs vs vs :) şimdi cook sevdiğim bir arkadaşım oldu.
Bu sadece biri, çok sayıda buluştugum insan var KKdan.. sadece birinden bin pişman oldum. Ama onun da KK ile alakası yok, karakteri bozuk bir kızmış.
Merak ettim hangi sehirdesiniz?

Merhaba öncelikle herkese 😅 öncelikle kendimde memnun olup olmadığıma karar veremediğim ama zamanla biraz da üzüldüğüm bir durumdan bahsedeceğim🥹

Genel olarak insanlarla iletişim kurmayı pek sevmiyorum daha çok yalnızlığı kendi başıma vakit geçirmeyi seviyorum. Sadece bir tane yakın arkadaşım var o da 12 yıl oldu yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez onu çok seviyorum. Ama bazen böyle kalabalık arkadaş gruplarına bakınca çok özeniyorum🥲 birlikte sürekli eğlenen tatillere giden arkadaşlıklar hep içimde kaldı gibi 🥲

Genel olarak insanlarla konuşurken soğuk davranmam kibar ve güler yüzlüdürüm ama hep bi mesafeli durduğumdan karşımdaki de anlıyor arkadaşlığımız gelişmiyor sanırım😅 insanlar problemlerini anlatınca elimden geleni yapar çözmeye çalışırım ama kendi derdimi yakın arkadaşım dışında kimseye açmam. Sebebi güvenmemek değil karşımdaki kişiyi sıkmak istemem genelde insanları dinlemeyi seven sessiz biriyim.

Fikir almak istediğim olay şu ki nasıl birileriyle samimi olup ilişkilerimi güçlendirebilirim? Evet derdim bu 😅😅
İleriki yaşlarda nasılsa sadelesme yoluna gideceksiniz. Şimdiden bunun tadına varıp duzeninizi oturtmuşsunuz çok ozenmeyin bence. Kaliteli dostluklar coklukta bulunmuyor. Az olsun öz olsun arkadaşliginiz. Selamlar :KK68:

Ben olsam kesin öğrenirdim😂Okuyup okuyup yemlerdim😂Aklım fikrim fesatlikta valla.
Benim kk hesabı açık duruyor böyle çok takıldığım zamanlarda. Ama haberi yoktur hiç sanmıyorum nicke bakmak aklına gelmemiştir. Görse de okumaz. Böyle şeytanlıklar biz kadınların aklına geliyor daha çok. 😂😂😂

İleriki yaşlarda nasılsa sadelesme yoluna gideceksiniz. Şimdiden bunun tadına varıp duzeninizi oturtmuşsunuz çok ozenmeyin bence. Kaliteli dostluklar coklukta bulunmuyor. Az olsun öz olsun arkadaşliginiz. Selamlar :KK68:
Teşekkür ederim 🙏 🌸

Konu kedim diye okudum kediyle ilgili bağlantı kurmaya çalışıyorum :D
Aslında derdinizi kimseye anlatmayarak iyi yapıyorsunuz bence en sağlıklısı bu. Kalabalık arkadaş ortamı etkinlik, aktivite için gerçekten çok keyif verici ve eğlenceli oluyor her zaman olmuyor zaten böyle senede bir iki kez plan yapıp bir araya gelmek terapi gibi geliyor insana. Onun dışında ben mesela sosyal biriyim arkadaşlarım var ama yalnızlığı daha çok severim. Sadece seyahat ederken, kamp yaparken, tatilde arkadaş gerekiyor benim için öyle :) Ortası iyi.

Valla bende senin gibiyim yosunlukek yosunlukek 😒 liseden 3 kız arkadaşım var sadece onlarla samimiyim üni den hepimiz evlendik başka şehirlere gittik koptuk. Ne yaparsak yapalım yeni tanıdıgım biriyle lisedeki arkadaşlıklarımla aynı olmayacak. Nerede oturuyorsun ? 😇

Valla bende senin gibiyim yosunlukek yosunlukek 😒 liseden 3 kız arkadaşım var sadece onlarla samimiyim üni den hepimiz evlendik başka şehirlere gittik koptuk. Ne yaparsak yapalım yeni tanıdıgım biriyle lisedeki arkadaşlıklarımla aynı olmayacak. Nerede oturuyorsun ? 😇
Yaa ben de üniversiteyi Antalya’da okudum. Deprem şehirlerinden birinde oturuyorduk geçici başka yerdeyiz şu an evimiz yıkıldı diye yeniden yapıldığında döneceğiz.

Ben de tek dostum olan liseden arkadaşım :KK70: Üniversitem çok sıkıcı geçti kimseyle o samimiyete giremedim🤣 siz nerede oturuyorsunuz 🌸

Yaa ben de üniversiteyi Antalya’da okudum. Deprem şehirlerinden birinde oturuyorduk geçici başka yerdeyiz şu an evimiz yıkıldı diye yeniden yapıldığında döneceğiz.

Ben de tek dostum olan liseden arkadaşım :KK70: Üniversitem çok sıkıcı geçti kimseyle o samimiyete giremedim🤣 siz nerede oturuyorsunuz 🌸
Benimde üniversite çok sıkıcıydı lisede ki arkadaşlığımın %1 ini bile yaşayamadım 🤓 lise arkadaşlıkları bi başka oluyor 😋 Çorumdayım bende

Benimde üniversite çok sıkıcıydı lisede ki arkadaşlığımın %1 ini bile yaşayamadım 🤓 lise arkadaşlıkları bi başka oluyor 😋 Çorumdayım bende
Bir de lise arkadaşlıkları sanki daha saf ve çıkarsız gibiydi 🥲 üniversitede bazlıları sanki sırtlanlar yuvası :KK70:

Back
X