konu kilit

hayatmesele

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
103
4
33
Önceden yazdıgımız mesajları niçin düzenleyemiyoruz? Büyük suç mu bu anlayamıyorum. Bu kadar sıkı yönetim bence iyi değil. Çünkü her yazdıgımız seyi üye olmayanlar da görüyor ama hiçbir sey değiştirme hakkımız yok. Bunalımdayım kaç gündür. Sinirlerim yıprandı yemek bile yiyemiyorum. Artık buraya ayrıntı bilgi vermeye korkuyorum ama önceki yazdııgım ayrıntıları yok edemiyorum sonucta. Herkes hata yapar ama KK da yapılan hatanın telafisi yok. Sonucta bir derdim var bölümü burası insan bilinçli yazamıyor o an çıkıveriyor tüm ayrıntılar. Çok kötüyüm.

Son düzenleme:
Yonetimle irtibata gecin silerler

Insanlar her yazdigini silecek olsa bu sitenin ne gercekciligi kalir? O zaman ac fake konu milleti islet eglen sonra sil ya da hakaret et insanlara sonra sil hic ceza alma vs olur mu oyle sey?

Ama ozel bir durumun varsa zaten yoneticiler yardimci oluyolar kendini uzmene gerek yoktu

defalarca yalvardım ama geri dönüş bile yapmadılar.

Ben sizi kibledim özel bilgilerini silmek istiyor diye sizinle iletişime geçerler. Ama onlara da tane tane anlatın. Kimlik bilgileri mi yoksa kişisel bilgiler mi? Birisi kullanıcı adınızı mı biliyor? Sıkıntınız tam olarak nedir? Bir çok yazdığınızın içini boşaltmışsınız ki bu sitede yasak. Biri şikayet ederse hepsi geri gelir haberiniz olsun.

Bu konuda bende sorun yasadim.

Bir arkadasim ona bahsettigim konularda anahtar kelimeleri yazarak rumuzuma ve yazdiklarima ulasmis.

Yonetim silmemize izin vermiyor cunku kullanicilarin ya da ucuncu kisilerin alehine yazdigimiz seyler adli merciiler tarafindan talep edilebilir.

Biz silmek istiyoruz cunku burada insanlari tanimadigimiz icin derdimizi daha rahat anlatip care buluyoruz ama yorumcular da yardimci olmak icin hakli olarak detay talep ediyorlar ve desifre oluyoruz pesimize biri duserse.

Yani iki taraf da hakli.

Ben desifre olunca bir kaybim olmadi zaten gizli sakli olan bir durumum yok ama umarim siz daha fazla zor durumda kalmazsiniz.

Ben sizi kibledim özel bilgilerini silmek istiyor diye sizinle iletişime geçerler. Ama onlara da tane tane anlatın. Kimlik bilgileri mi yoksa kişisel bilgiler mi? Birisi kullanıcı adınızı mı biliyor? Sıkıntınız tam olarak nedir? Bir çok yazdığınızın içini boşaltmışsınız ki bu sitede yasak. Biri şikayet ederse hepsi geri gelir haberiniz olsun.
tesekkür ederim yardım için. kişisel bilgilerimi vermişim.

Bir arkadasim ona bahsettigim konularda anahtar kelimeleri yazarak rumuzuma ve yazdiklarima ulasmis.

Yonetim silmemize izin vermiyor cunku kullanicilarin ya da ucuncu kisilerin alehine yazdigimiz seyler adli merciiler tarafindan talep edilebilir.

Biz silmek istiyoruz cunku burada insanlari tanimadigimiz icin derdimizi daha rahat anlatip care buluyoruz ama yorumcular da yardimci olmak icin hakli olarak detay talep ediyorlar ve desifre oluyoruz pesimize biri duserse.

Yani iki taraf da hakli.

Ben desifre olunca bir kaybim olmadi zaten gizli sakli olan bir durumum yok ama umarim siz daha fazla zor durumda kalmazsiniz.
Ben biterim zaten deşifre olursam kendimi öldürürüm.

Baktim simdi eski konuna sevgilinin sana aids bulastirdigindan supheleniyomussun. Sirf bunu yazdin diye kim seni nerden desifre edebilir ki yani? Olacak is degil. Hic takma bile kafana. Yonetim silmez tabi o konuyu bir desifre yok zaten ortada

Yani iki taraf da hakli.

Arkadasin uye oldugunu biliyordu demek ki yoksa nereden aklina gelecek googlelamak falan anahtar kelimelerle

Ben biterim zaten deşifre olursam kendimi öldürürüm.

Olur mu oyle sey.

Beni bulan arkadasim epey ugrasarak ve ona anlattigim seyleri anahtar kelime olarak google a yazinca ulasmisti bana.

Yani sizin Kadinlar Kulubune surekli girdiginizi ve sizin hayatinizdaki, paylasimlarinizdaki anahtar kelime olabilecek detaylari bilmesi gerekir insanlarin.

Yani size tavsiyem desifre olmaktan bu kadar korkuyorsaniz kkda bulundugunuzu kimseye soylemeyin.

Zaten soylediyseniz de iciniz rahat olsun.

Herkes benim arkadasim kadar isguzar degildir.

Back
X