Konu kızım

Bu da dert mi demeyin emi hatunlar. Şimdi benim bir kızım var 17 aylık olacak. Şekilleri (kare yuvarlak üçgen çiçek) bir koyanın içine uygun delikten atmak için bir oyuncak var ya hepiniz bilirsiniz fikrimce. Üzerinde 12yaş ve üstü yazıyor.
İşte derdim tam olarak benim kızım bu oyuncaktaki şekilleri hala doğru delikten aşağı atamıyor. 5 delik var. Bazıları gibi çok da değil sadece üstte 5 deliği olan bir oyuncak. Sıkılıyor yaparken. Buraya diye gösteriyorum birkaç denemeden sonra sıkılıyor şekilleri başka türlü oynamayı da göstermiştim. Ayakparmaklarına takıyor. Üst üste koyup deviriyoruz. Ya da havaya atıp gülüyor.
Sadece bu oyuncagı bırakıp biraz alıştırma yapıp birkaç gün daha iyiye gitti ama hala yapamıyor. Sadece yuvarlağı doğru yere atıyor geri kalanlar kara borsa hemwn sıkılıp farklı şekillerde oynamaya başlıyor.
Bu zekanın göstergesi değildir dimi. Size de sormak istiyorum 12 artı yazması kafamı karıstırıyor. Yapamaması çok mu problem sizce?.
Ay aynı ben :)kafama takiyodum o zamanlar niye yapamiyo diye şimdi 3 yaşında bütün şekilleri buluyo isimlerini biliyo.. hiccc acele etmeyin nette de şöyle yapmalı böyle yapmalılara inanmamali. Onlar ortalama yaziliyor 4 yaşa kadar hepsini tamamliyo çocuklar süre verin kızınıza acele etmeyin

Back