- Konu Sahibi gunisigi6556
Bu nerede yazıyor ben mi görmedim? Ablam 2 çocuğuyla 1+1 ailemin evine yerleşti cümlesinden ne anlamalıyım? Sanki 2 küçük çocukla ailenizin yanına gelmiş gibi yansıtmışsınız. Çocuk dediğiniz neredeyse yetişkinlermiş. Kenarda altını birikimi varmış vs bunları da keşke yazsaydınız. Sanki beş kuruşsuz kalmış gibi yazmayın. Sizi ve hayatınızı hatta ailenizi bile hiç merak etmiyorum, yazdığınıza yorum yaptım sadece. Bilmeden etmeden yazıyorsunuz cümlesi de ne kadar komik. Kim sizi ve sülaleniz, niye bilsin niye bilmek zorunda olsun, yazdıklarınıza istinaden yorum yapıyoruz. Kime neyi nasıl yazacağımı size sormaya lüzum görmüyorum.Çok merak ediyorsan çocuklar büyüktü özelde okuyorlardı
Başkasının ailesi boşanması düzeni vs olunca ne güzel atıp tutuyorsunuz. Bu kadının altını birikmiş parası var mı, çocukları ablanızınkiler gibi kendi ayakları üstünde durabilecek yaşlarda mı? Ailesi maddi manevi bakabilecek mi 3 çocuğa, yeni doğum yapmış kadın çalışabilecek mi?
Benim çocuklarımı da konuya dahil etmişsiniz, ikisi de boyumu geçti büyük olan artık kendi başına yurt dışı seyahatleri yapıyor. Maddi olarak 3 hatta 4 çocuk yapabilirdim ama psikolojik olarak 2 den fazla bakamayacağımı bildiğim için 2 çocuk yaptım. Önceliğim her zaman çocukların yararı korunması olmuştur. Topla hepsini al götür anan baban bakar, bakmak zorunda gibi tavsiyeler vermem kimseye. Adamın durumu iyiyse ya evden gönderin ya da size yeni ev kursun alın çocuklarınızı gidin diye anca o zaman derim.