Gunaydin kizlar oncelikle sunu belirtiyim kocam kucuk degil ama olgunda degil ve asla olgunlasmiyo 4 senelik bi evliligim var ve bu 4 sene gercekten omrumden yedi benim bazen gercekten kocama karsi hicbisey hissetmiyorum hislerimi biraktim onu istemiyorum bile biraz oper koklar duzelirim diyorum yok olmuyo en basitinden beni surekli el sakalariyla sever ama sanki asker arkadasiyim durduk yerde yuzumu tokatlamaya baslar cokta agir elleri var bikere oyle yanagimi morartmisligi var buna ragmen canimin yandigini asla kabul etmez istemiyorum derim yapma canim yaniyo en sonunda yeter artik diye bagiririm bu seferde ben hadsiz olurum bagirdim diye gunlerce benimle konusmaz agzina gelebilicek en kotu laflari soyler sen soylesjn sen boylesin diye ve bu hep boyle en ufak kavgamizdir bu ben artik gercekten sessiz kalip sirf kavga cikmasin huzurum bozulmasin demekten yoruldum olgun davranamiyorum inanin kafami yastiga basip avaz avaz bagirmak istiyorum sinirden yok ama her seferinde icimde bi sevgi bagi daha kopuyo evlilik gercekten bu kadar basitmi
Benim kocamda bana yapar öyle şakalar onunda eli ağır ama o çok sevdiğinden yapıyor tabi o yapınca bende yapıyorum yanına bırakırmiyimGunaydin kizlar oncelikle sunu belirtiyim kocam kucuk degil ama olgunda degil ve asla olgunlasmiyo 4 senelik bi evliligim var ve bu 4 sene gercekten omrumden yedi benim bazen gercekten kocama karsi hicbisey hissetmiyorum hislerimi biraktim onu istemiyorum bile biraz oper koklar duzelirim diyorum yok olmuyo en basitinden beni surekli el sakalariyla sever ama sanki asker arkadasiyim durduk yerde yuzumu tokatlamaya baslar cokta agir elleri var bikere oyle yanagimi morartmisligi var buna ragmen canimin yandigini asla kabul etmez istemiyorum derim yapma canim yaniyo en sonunda yeter artik diye bagiririm bu seferde ben hadsiz olurum bagirdim diye gunlerce benimle konusmaz agzina gelebilicek en kotu laflari soyler sen soylesjn sen boylesin diye ve bu hep boyle en ufak kavgamizdir bu ben artik gercekten sessiz kalip sirf kavga cikmasin huzurum bozulmasin demekten yoruldum olgun davranamiyorum inanin kafami yastiga basip avaz avaz bagirmak istiyorum sinirden yok ama her seferinde icimde bi sevgi bagi daha kopuyo evlilik gercekten bu kadar basitmi
sevme şekli benşm kocamın da böyle ya çimdirir ya vurur ya sıkar parmaklarımı falan ısırır inanmıcaksınız kafamı ısırdığı bile oluyor ve ciddi ciddi acıyor ben de oona vurup ısırıyorum bişey demiyor gülüyor bence siz de öyle yapın kavga etmektenseGunaydin kizlar oncelikle sunu belirtiyim kocam kucuk degil ama olgunda degil ve asla olgunlasmiyo 4 senelik bi evliligim var ve bu 4 sene gercekten omrumden yedi benim bazen gercekten kocama karsi hicbisey hissetmiyorum hislerimi biraktim onu istemiyorum bile biraz oper koklar duzelirim diyorum yok olmuyo en basitinden beni surekli el sakalariyla sever ama sanki asker arkadasiyim durduk yerde yuzumu tokatlamaya baslar cokta agir elleri var bikere oyle yanagimi morartmisligi var buna ragmen canimin yandigini asla kabul etmez istemiyorum derim yapma canim yaniyo en sonunda yeter artik diye bagiririm bu seferde ben hadsiz olurum bagirdim diye gunlerce benimle konusmaz agzina gelebilicek en kotu laflari soyler sen soylesjn sen boylesin diye ve bu hep boyle en ufak kavgamizdir bu ben artik gercekten sessiz kalip sirf kavga cikmasin huzurum bozulmasin demekten yoruldum olgun davranamiyorum inanin kafami yastiga basip avaz avaz bagirmak istiyorum sinirden yok ama her seferinde icimde bi sevgi bagi daha kopuyo evlilik gercekten bu kadar basitmi
Anladığım kadarıyla basit olan evlilik makamı değil eşiniz..Yaşı kaç? Arkadaşlarıyla vs ile de öyleyse ve size de böyle davranıyorsa sizi ciddiye almadığını düşünürüm ya da fazla samimiyetten eşi olduğunuz için yapıyordur ama elinin ayarını yapamıyodurGunaydin kizlar oncelikle sunu belirtiyim kocam kucuk degil ama olgunda degil ve asla olgunlasmiyo 4 senelik bi evliligim var ve bu 4 sene gercekten omrumden yedi benim bazen gercekten kocama karsi hicbisey hissetmiyorum hislerimi biraktim onu istemiyorum bile biraz oper koklar duzelirim diyorum yok olmuyo en basitinden beni surekli el sakalariyla sever ama sanki asker arkadasiyim durduk yerde yuzumu tokatlamaya baslar cokta agir elleri var bikere oyle yanagimi morartmisligi var buna ragmen canimin yandigini asla kabul etmez istemiyorum derim yapma canim yaniyo en sonunda yeter artik diye bagiririm bu seferde ben hadsiz olurum bagirdim diye gunlerce benimle konusmaz agzina gelebilicek en kotu laflari soyler sen soylesjn sen boylesin diye ve bu hep boyle en ufak kavgamizdir bu ben artik gercekten sessiz kalip sirf kavga cikmasin huzurum bozulmasin demekten yoruldum olgun davranamiyorum inanin kafami yastiga basip avaz avaz bagirmak istiyorum sinirden yok ama her seferinde icimde bi sevgi bagi daha kopuyo evlilik gercekten bu kadar basitmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?