Konu kocam

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Gunaydin kizlar oncelikle sunu belirtiyim kocam kucuk degil ama olgunda degil ve asla olgunlasmiyo 2 senelik bi evliligim var ve bu 2 sene gercekten omrumden yedi benim bazen gercekten kocama karsi hicbisey hissetmiyorum hislerimi biraktim onu istemiyorum bile biraz oper koklar duzelirim diyorum yok olmuyo en basitinden beni surekli el sakalariyla sever ama sanki asker arkadasiyim durduk yerde yuzumu tokatlamaya baslar cokta agir elleri var bikere oyle yanagimi morartmisligi var buna ragmen canimin yandigini asla kabul etmez istemiyorum derim yapma canim yaniyo en sonunda yeter artik diye bagiririm bu seferde ben hadsiz olurum bagirdim diye gunlerce benimle konusmaz agzina gelebilicek en kotu laflari soyler sen soylesjn sen boylesin diye ve bu hep boyle en ufak kavgamizdir bu ben artik gercekten sessiz kalip sirf kavga cikmasin huzurum bozulmasin demekten yoruldum olgun davranamiyorum inanin kafami yastiga basip avaz avaz bagirmak istiyorum sinirden yok ama her seferinde icimde bi sevgi bagi daha kopuyo evlilik gercekten bu kadar basitmi

Son düzenleme:
Eşimle kendımı gördum konunda :)
Bizde sürekli birbirimizle el şakası yaparız :))
Konuşurken bı anda bı yermızı mıncırırırız falan
Ama napim ben mınıcırmadan sevdiiğimi anlamıyorum. Eşimde öyle .. O yuzden baana batmıyo.

Sana batıyosa bu hareketler konuş yanı ..

Gıcık bir durum

Bende o tip şeylerden hoşlanmam ama Adam demekki bu şekilde sevgisini gösteriyor,herkesin sevgiyi gösterme biçimi farklı tabi,eğer hoşlanmıyorsanız bu hareketlerden bağırmak yerine konuşup hoşlanmadığınızı söylemelisiniz.Düzelmeyecek kendinizi bu kadar üzecek bir sorun değil,umarım konuşunca düzelir

Benim kocamda bana yapar öyle şakalar onunda eli ağır ama o çok sevdiğinden yapıyor tabi o yapınca bende yapıyorum yanına bırakırmiyim bunda büyütecek bişey yok asik suratli hiç gülmeyen hiç şakalşmayan biri olsa daha mi ii olur boşverin yaptıklarıyla kalsın daha ii ama dozunu asmamak kaydıyla tabi

sevme şekli benşm kocamın da böyle ya çimdirir ya vurur ya sıkar parmaklarımı falan ısırır inanmıcaksınız kafamı ısırdığı bile oluyor ve ciddi ciddi acıyor ben de oona vurup ısırıyorum bişey demiyor gülüyor bence siz de öyle yapın kavga etmektense

Uzun zaman önce bıraktık. Çünkü sonu pek iyi bitmiyodu. Sınır konusunda pek becerikli degildik.

bende hiç hoşlanmam tokat bence hiç şaka gibi değil zaten..
biz bir kez mutfakta oynaşırken eli burnuma değdi küt diye ses çıktı kırıldı sandık ağlıyorum deli gibi biizmki delirdi naptım ben naptım ben diyor sonra baktık bişey yok ama olabilirdi de o günden sonra elimize kolumuza daha bi dikkat ediyoruz. yüz hassas elinin ayarı kaçtı mı kırılıverir mazallah. insan vurarak şakalaşmamalı severken bile öldürebilen bi milletiz açıkca söyle bak ben kendimi kötü hissediyorum sanki asker arkadaşınmıssım gibi insan karısına böyle şaka yapar mı falan de bence hoş değil..

Daha bugun bi konuda yazdim. Sakalasirken dudagim falan patlar benim.
Cok zorda kalinca bacak arasina orta sertlikte tekme salliyorum laftan anlamiyorsa??

Anladığım kadarıyla basit olan evlilik makamı değil eşiniz..Yaşı kaç? Arkadaşlarıyla vs ile de öyleyse ve size de böyle davranıyorsa sizi ciddiye almadığını düşünürüm ya da fazla samimiyetten eşi olduğunuz için yapıyordur ama elinin ayarını yapamıyodur

Bizde böyleyiz ama ben nedense takmıyorum pek kafaya. Onun mizacı böyle sevişi böyle diyip geçiyorum
Hatta geçenlerde biraz sevişmeyi fazla kaçırmışız (bildiğimiz sevişme değil) kaynanam korkmuş çıkmış noluyor diye
Kavga ediyoruz sanmış.
Hamile kaldığımdan beri o denli sevişmiyoruz artık.
Cimcirir, popoma vurur, elimi kolumu tutar hırpalar, ben genelde tekmeyle uzaklaştırırm, yada ısırırm yapma etmeler havada uçuşur. Blablabla bu tarz yani.
Rahatsız olmam canım yanmadıkça

Bence sanırım sizin enerjiniz bitmiş yada sevginizde bir azalma olmuş 4 yıllık eşinizden bunları kaldıramamanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…